ion 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 hehe a tak szczerze to cos czuje ze bedzie zdrada Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 podejzewam ze chodzi albo o konan zdradzajaca Peina, albo o Nagato zdradzajacy akatsuki/madare Cytuj
ion 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 hehe a nie ! ja mysle ze naruto przylaczy sie do pain'a i bezdzie przez jakis czas zla postacia a saske stanie sie 'dobry' Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 hehe a tak szczerze to cos czuje ze bedzie zdrada Chyba Danzou, który planuje ją od czasu wyboru 3 na Hokage <_< Pain teraz po prostu sobie trochę pogada, powymieniają poglądy na temat ich wizji pokoju, Naruciak przyzna mu w większości rację, ale doda jakieś argumenty obalające teorię Paina i blablabla, w końcu Pain kojfnie bez ataku z wyczerpania lub pozwoli Naruciakowi wykończyć siebie rasenganem. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Naruto Chapter 444 SPOILERY Treść: Dialog między Naruto i Nagato . Nagato wystrzelił czarne pręty z wózka w stronę Naruto. Pręty wbiły się w brzuch Naruto. Następnie Naruto widzi śmierć Jiraiy oraz to jak Kakashi został zabity przez Nagato. Nagato[W myślach]: Staram się nim manipulować i zabrać go ze sobą, lecz on się opiera czarnym prętom. Konan: Aby oprzeć się czakrze Nagato na tym dystansie, co za dziecko. Naruto mówi, że to było zaplanowane. jego oczy zmieniają się w mieszankę oczów żaby i kyuubiego. Naruto: Nie mogę ci wybaczyć, chcę cię zabić już teraz! On rusza w stronę Nagato lecz zatrzymuje się tuz przed nim. Naruto: Nie wiem nic o tobie, dlaczego nienawidzisz Konohy!? Powiedz mi ! Więc Nagato zaczyna mówić. Nagato: Mam dwa bolesne wydarzenia, jedno z nich to zabicie moich rodziców. Nagato Następnie zaczyna mówić o swojej przeszłości. Nagato: Podczas Wielkiej Wojny Ninja, było za późno na ucieczkę, więc ukryliśmy się w naszym rodzinnym domu. Dwóch ninja przyszło do naszego domu. Szukali jedzenia. Rodzice nagato: Nagato musisz się ukryć! następnie zaatakowali tych ninja. Ninja: To wrogowie! Zabili rodziców natychmiast. Ninja: Jest jeszcze jeden tutaj. Ninja szukali jedzenia. Spoglądają na zwłoki. Ninja: To byli tylko cywile co? Dlaczego cywili mieliby w środku walki....... Bardzo nam przykro, dzieciaku. W tym momencie, błyskawica uderza na zewnątrz i to co Nagato zobaczył to ochraniacz na czoło Konohy. Nagato: UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAH Następnie widzimy Rinnegan'a. Koniec. Obrazki: 1 2 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Nowy chapter jest przegadany i nudny jak flaki z olejem <_< Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Nowy chapter jest przegadany i nudny jak flaki z olejem <_< I na dodatek na następny trzeba czekać dwa tygodnie Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Może nowa kinówka na otarcie łez? Jakby ktoś przysnął, w internecie dostępny jest już Shippuuden Movie 2: Bonds. Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Racja i do tego:with eng subs Obejrzałem już ten film i według mnie nawet spoko,napewno ciekawszy niż obecne odc anime Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Nom, przynajmniej można zobaczyć Sasuke w akcji. Ogólnie bez rewelacji, ale biorąc pod uwagę to co dzieje się w serialu kinówka wydaje się zbawieniem. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 (edytowane) Jedno małe pytanko - może mi ktoś wytłumaczyć jak oni to ku'rwa zrobili?! Naruto vs Pein E: Sorry za double posta. Edytowane 3 maja 2009 przez Seigaku Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 (edytowane) Znaczy jak oni co zrobili, animacje ? Ciekawy filmik tak w ogóle, az zzera mnie ciekawosc jak to bedzie wygladalo w oryginale. Edytowane 3 maja 2009 przez Grigori Ty w ogulu, ty! Będę Cię prześladował tutaj, nie ma rady - dokąd się nie nauczysz. :) Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Przecież to wygląda nie gorzej jak kolejny odcinek od Pierrota. No i te dopasowane głosy aktorów, na mnie to zrobiło wrażenie. Szkoda, że ten odcinek w całości - biorąc pod uwagę przedłużające się w nieskończoność fillery - zobaczymy dopiero za jakieś 2 lata. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Przecież to wygląda nie gorzej jak kolejny odcinek od Pierrota. No i te dopasowane głosy aktorów, na mnie to zrobiło wrażenie. Szkoda, że ten odcinek w całości - biorąc pod uwagę przedłużające się w nieskończoność fillery - zobaczymy dopiero za jakieś 2 lata. Minimum 2 lata. Dlatego zrezygnowałem z oglądania tego bajzlu <_< A i jeszcze spoiler pici. Potwierdzone: http://1manga.wordpress.com/2009/05/03/nar...r-and-pictures/ Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 - to jest oryginał. Z lepszą muzyką Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Nowy chapter bardzo fajny, i całkiem smutny. Młody Danzou już wtedy miał bandaż na oku ? podejrzane. Cytuj
Noah 0 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Nowy epek nie bardzo fajny, ale na pewno całkiem smutny: smutny przede wszystkim ze względu na oprawę, prawdziwy popis beztalencia animatorów. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 (edytowane) Dobra nvm xD Fillers suck!! Kill Pierrot UOOOOH!!!!! Edytowane 8 maja 2009 przez Pikol Cytuj
Noah 0 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 (edytowane) Nic dodać, nic ująć <zapada kurtyna milczenia> Edytowane 8 maja 2009 przez Noah Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 QUALITY no jutsu! Spokojnie to potrwa jeszcze chyba tylko do 112 odcinka (4 czerwca), potem już będzie raczej oczekiwany powrót do mangi w postaci "Sasuke Shippuden". Cytuj
Noah 0 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Tia, jeden sezon z mangi, a potem znowu dadzą półroczne fillery <zły prorok>. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 W mandze nie pomyśleli. Gdybym był na miejscu H. i D. to kazałbym im obu zabić się nawzajem, a dziewczynę i tak później zabić, tym samym pozbyliby się problemu raz na zawsze. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 (edytowane) Z tym że Hanzou wziął tylko Yashiko za zagrożenie, nawet nie znał Nagato, pewnie myślał że jakiś przydupas. i za pomyłke zapłacił życiem xD ta sama scena jak http://www.onemanga.com/Naruto/8/09/ Edytowane 8 maja 2009 przez Pikol Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 maja 2009 Opublikowano 9 maja 2009 (edytowane) Gdyby nie świetnie zaprezentowany drugi ból Nagato ,to chapter mógłbym zaliczyć do tych nieudanych.Straszna nuda do momentu śmierci Yahiko. Edytowane 9 maja 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi