McDrive 3 098 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 zobaczymy. zbyt wiele wskazuje na to, ze to jednak on ;] Sam Tobi mówił, że jest Madarą. W jaskini kiedy miał związanego Sasqacza. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 zobaczymy. zbyt wiele wskazuje na to, ze to jednak on ;] Sam Tobi mówił, że jest Madarą. W jaskini kiedy miał związanego Sasqacza. dla mnie to zaden dowod, dopoki nie pokazal twarzy. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) No LOL, wszyscy w mandze od dawna pierdzą że to Madara (włącznie z nim samym) a istnieją osoby które jeszcze nie wierzą, sic ! Edytowane 6 czerwca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
shinobi 1 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 shippuudena nie śledzę od dawna bo to imo tragedia jednak z tego co wiem to w czerwcu (juz?) kończą się filery i wracamy do sasuke - To ten teges, od kąt lecą te filery? Ja obecnie jestem przy 84 odc. shippa gdzie Naruto trenuje swoje a Shikamaru z Kakashim walczą z Akatsuki (Hidanem i Kakuzu)... Niedawno zakupiłem ostatni 34 tom mangi żeby zobaczyć jakie są mniej więcej różnice w oparciu o Anime i konkretnie w reżyserii i scenariuszu prawie nic się nie zmienia ... Cytuj
szaden 228 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 No LOL, wszyscy w mandze od dawna pierdzą że to Madara (włącznie z nim samym) a istnieją osoby które jeszcze nie wierzą, sic ! Istnieje jeszcze możliwość, że Tobi to Madara, który udaje jeszcze w dodatku Danzou w Konosze Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 No LOL, wszyscy w mandze od dawna pierdzą że to Madara (włącznie z nim samym) a istnieją osoby które jeszcze nie wierzą, sic ! Istnieje jeszcze możliwość, że Tobi to Madara, który udaje jeszcze w dodatku Danzou w Konosze <_< Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) No LOL, wszyscy w mandze od dawna pierdzą że to Madara (włącznie z nim samym) a istnieją osoby które jeszcze nie wierzą, sic ! Istnieje jeszcze możliwość, że Tobi to Madara, który udaje jeszcze w dodatku Danzou w Konosze Czytaj uważniej następnym razem Edytowane 7 czerwca 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 No i właśnie przez takie farmazony ludzie czują zawód czytając kolejne chaptery XD. Kisiel to może nie Kubo ale Kojimą tym bardziej też nie . Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 No to udana, bo autentyczna jak cholera . Cytuj
shinobi 1 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 - Nie wie ktoś gdzie można ściągnąć napisy do filmu Naruto Shippuden: Więzi??? Nie raz wydawało mi się że już mam dobre, a tu pojawiają się na ekranie zupełnie inne znaki niż te w tym samym pliku z tekstem ... Gdzie indziej szukałem - to samo. Nie wiem co jest grane. Gdzie można znaleźć normalne,Polskie napisy do tego filmu ??? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) Klik w link i patrzcie jak wygląda Mizukage: http://narutoverse.blogspot.com/ Edytowane 1 lipca 2009 przez McDrive Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Klik w link i patrzcie jak wygląda Mizukage: http://narutoverse.blogspot.com/ Madara wygląda seksownie. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) Klik w link i patrzcie jak wygląda Mizukage: http://narutoverse.blogspot.com/ Madara wygląda seksownie. To nie Madara. Okazało się, że on już nie jest Mizukage. Podobno błąd który Kishimoto poprawił. W rozmowie z Kisame, kiedy pokazał mu swą twarz to rekinek podobno miał powiedzieć, że widzi byłego, czy jakoś tak Mizukage. Zawiłe i cholera wie co myśleć <_< Czy to prawda, czy nie. Edytowane 1 lipca 2009 przez McDrive Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Boże co to ma być, te postacie przypominają po mału to co widzę po odpaleniu Bleacha ..... Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Mizukage- Mrrrrrrrrrrr Tsuchikage- mi nie przeszkadza KoxKage- jest hardkorem Danzou- jak zwykle kombinuje Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Prawa ręka i oko...brzmi obrzydliwie znajomo...ale to niemożliwe przecież ;] Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Prawa ręka i oko...brzmi obrzydliwie znajomo...ale to niemożliwe przecież ;] Hmmm... I to bardzo znajomo Cytuj
marycha 1 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Znajomo odnośnie czego? Co druga postac w tej serji ma coś z oczami... A ręka jakoś nic mi nie przypomina Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Znajomo odnośnie czego? Co druga postac w tej serji ma coś z oczami... A ręka jakoś nic mi nie przypomina Kakashi gaiden Cytuj
marycha 1 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 No bez przesady... W takmi wypadku powinny byc również nogi jak i całe ciało bo jedyne co z niego zostało to lewe oko i ręka... Poza tym mysle ze jasne juz jest że Madara to nie Danzo co widac pod tym linkiem http://www.onemanga.com/Naruto/453/08/ Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 No bez przesady... W takmi wypadku powinny byc również nogi jak i całe ciało bo jedyne co z niego zostało to lewe oko i ręka... Poza tym mysle ze jasne juz jest że Madara to nie Danzo co widac pod tym linkiem http://www.onemanga.com/Naruto/453/08/ Człowieku, my se jaja robimy Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Wybaczcie za post pod postem, ale Danzou ma Sharingan'a Co nie znaczy, że to Madara . Najprawdopodobniej Tobi i Danzou mogą znać siebie nawzajem , a sam Danzou zdobył sharingana z ciała Obito. http://naruto-spoilers.blogspot.com/ Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Tobi to Danzo :idea: I tak nie. Danzou nie może ruszać prawą łapą, a Tobiasz nie ma z tym najmniejszego problemu, nawet miecz umie nią zatrzymać. Danzou poszukuje też Kabuto, żeby znów mogła funkcjonować jak dawniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi