Opublikowano 26 grudnia 200915 l Przecież 4 nie żyje. Wrzucił tylko taki alarmik do głowy naruciaka, że wypuszczony lisek niechętnie wróci do swojej norki.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Inaczej, część jego duszy po prostu żyje w Naruto, tak jak część lisa żyje w Naruto.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l A do dupy z waszymi spojlerami. 4 nie żyje, a malutka jego część chakary była w Naruto, która już sie skończyła. Sasek musiał użyć Tsu, bo nie widze jakby Itach miałby żyć. to by zniszczyło jego pikne poświęcenie. przyjdź, walnij jakiś spicz, czy juts, i wracaj do bycia nieżywym xD
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Chakra sama z siebie nie gada i nie mówi, że kocha swojego syna. Musiała być tam choć cząstka jego duszy, szczególnie iż mówi, że obserwował swojego syna - więc "żył" całe życie Naruto. PS. To raczej nie iluzja (narrator mi tu nie pasuje). Prędzej Itachi wszystkich wyrolował... Edytowane 26 grudnia 200915 l przez Mr. Blue
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Właśnie. Wiadomo już co też Itachi mu zaimplementował? Co za moc dostał naruciak?
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Ta, szaringana w kruku nie no nie wiadomo, okaze sie jak spotka Naruciaka. A itaczi grezie glebe IMO, jak nie to odetne sobie genitalia.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Jak wyżej kolega napisał: Niewiadomo. Trza czekać. Teraz ciekawi mnie jednak jak Kakashi uzyskał MS i jakie KG będzie miał Naruciak. Dobrze, że Kishi zapowiedział ujawnienie tego wszystkiego w mandze
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Ja mimo wszystko obstaję przy swoim i głęboko wierzę w Itachiego. Taki ze mnie dzieciuch, że chce go zobaczyć w akcji z pełną jego mocą. A jak to tylko iluzja... to obetnę sobie paznokcie u nóg. Obiecuję!
Opublikowano 27 grudnia 200915 l KG Naruciaka? Co to KG? Te skille dostępne tylko dla wybranych klanów?
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Kekke gekai czy jak to sie tam pisze. bloodline, exclusivne jutsu dla kogoś.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Jak wyżej kolega napisał: Niewiadomo. Trza czekać. Teraz ciekawi mnie jednak jak Kakashi uzyskał MS i jakie KG będzie miał Naruciak. Dobrze, że Kishi zapowiedział ujawnienie tego wszystkiego w mandze Chodzi Ci o tego kruka od Itachiego czy też Kishi zapowiedział, że Naruto będzie miał jakieś KG ? Jak to drugie to ciekawe z której strony je odziedziczył ojca czy matki ?
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Jak wyżej kolega napisał: Niewiadomo. Trza czekać. Teraz ciekawi mnie jednak jak Kakashi uzyskał MS i jakie KG będzie miał Naruciak. Dobrze, że Kishi zapowiedział ujawnienie tego wszystkiego w mandze Chodzi Ci o tego kruka od Itachiego czy też Kishi zapowiedział, że Naruto będzie miał jakieś KG ? Jak to drugie to ciekawe z której strony je odziedziczył ojca czy matki ? Yep, Kishi zapowiedział w którymś z wywiadów, ale nie pamiętam w którym -_-
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Jest też teoria (imo całkiem do rzeczy), że kruczek to po prostu jakaś ochrona przed Amaterasu. W końcu wiadomo, że kiedyś dojdzie do największego konfliktu w świecie ninjasów - Naruciak vs Emo. Epicka bitwa z dialogami na 20 chapterków.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l W tej teorii, do której dałeś link estel, koleś ma racje na pewno w jednym: Naruto to Senju. Sam Madara mówi o tym tu
Opublikowano 27 grudnia 200915 l On tu mówi tylko, że czuje w Naruciaku ten Will of Fire, więc jeszcze nic nie jest potwierdzone tylko mocno zaznaczone. Ale ja tam nie wiem, bo mangi nie czytam i jestem właśnie na walce braci Uchicha
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Wola ognia jedno, a wola Senju to drugie. Po za tym zaznacza fizyczne podobieństwo pomiędzy obydwoma (oczy).
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Akurat Naruciak ma tak słabą kreskę, że każdy jest podobny do każdego Ale oczywiście zgadzam się i też wydaje mi się, że Naruto to Senju. Tylko co z tego? Pewnie dostanie następnego elementa (woda) i co? Będzie kontrolować 9 tailsa? Wątpię
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Nie, nie, nie. Kishi nas zaskoczy, tak jak zawsze nas zaskakiwał. To sprawdzone info
Opublikowano 27 grudnia 200915 l nie no dazno nie moze tak szybko dostac batow kisame poszedl sie pasc w 2 rodzialach teraz dounzo ? nieeeee ucieknie no i ostatecznie naruto go rozwali..
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Danzou to przegięta postać. Ma Mokuton i kilkanaście sharinganów, a teraz jeszcze pokaże Izanagi, technikę tak straszliwą, że nawet klan Uchica ogrzewający cały świat swym hatred bał się go używać. Ołnejdż A jeśli chodzi o Susanoo Saska to jeśli chodzi o wygląd to to Itasia bardziej mi się podobało
Opublikowano 14 stycznia 201015 l No przy Danzou nawet Madara wymięka. Koksa zrobili z niego mocnego, a jeszcze nawet nie odsłonił prawego oka. Edytowane 14 stycznia 201015 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 14 stycznia 201015 l McDrive - mi się wydaje, że nie pokaże, tylko cały czas pokazuje. Bynajmniej tak rozumiem słowa Madary - 'Danzo używa jutsu ('używania zastępczego ciała') zabronionego nawet w klanie uchiha - Izanagi'
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Ejj mialobyc do czego jest spoiler... A nie ja otwieram i na dziendobry Danzou+Sharingan <_<