Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Inaczej, część jego duszy po prostu żyje w Naruto, tak jak część lisa żyje w Naruto.

Opublikowano

A do dupy z waszymi spojlerami.

4 nie żyje, a malutka jego część chakary była w Naruto, która już sie skończyła.

Sasek musiał użyć Tsu, bo nie widze jakby Itach miałby żyć. to by zniszczyło jego pikne poświęcenie. przyjdź, walnij jakiś spicz, czy juts, i wracaj do bycia nieżywym xD

Gość Mr. Blue
Opublikowano (edytowane)

Chakra sama z siebie nie gada i nie mówi, że kocha swojego syna. :rolleyes: Musiała być tam choć cząstka jego duszy, szczególnie iż mówi, że obserwował swojego syna - więc "żył" całe życie Naruto.

PS. To raczej nie iluzja (narrator mi tu nie pasuje). Prędzej Itachi wszystkich wyrolował...

Edytowane przez Mr. Blue
Opublikowano

Jak wyżej kolega napisał: Niewiadomo. Trza czekać.

Teraz ciekawi mnie jednak jak Kakashi uzyskał MS i jakie KG będzie miał Naruciak.

Dobrze, że Kishi zapowiedział ujawnienie tego wszystkiego w mandze :P

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Ja mimo wszystko obstaję przy swoim i głęboko wierzę w Itachiego. Taki ze mnie dzieciuch, że chce go zobaczyć w akcji z pełną jego mocą. A jak to tylko iluzja... to obetnę sobie paznokcie u nóg. Obiecuję!

Opublikowano

Teraz ciekawi mnie jednak jak Kakashi uzyskał MS i jakie KG będzie miał Naruciak.

Chodzi Ci o tego kruka od Itachiego czy też Kishi zapowiedział, że Naruto będzie miał jakieś KG ? Jak to drugie to ciekawe z której strony je odziedziczył ojca czy matki ?

Opublikowano

Chodzi Ci o tego kruka od Itachiego czy też Kishi zapowiedział, że Naruto będzie miał jakieś KG ? Jak to drugie to ciekawe z której strony je odziedziczył ojca czy matki ?

Yep, Kishi zapowiedział w którymś z wywiadów, ale nie pamiętam w którym -_-

Opublikowano

Jest też teoria (imo całkiem do rzeczy), że kruczek to po prostu jakaś ochrona przed Amaterasu. W końcu wiadomo, że kiedyś dojdzie do największego konfliktu w świecie ninjasów - Naruciak vs Emo. Epicka bitwa z dialogami na 20 chapterków.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

W tej teorii, do której dałeś link estel, koleś ma racje na pewno w jednym: Naruto to Senju. Sam Madara mówi o tym tu

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Wola ognia jedno, a wola Senju to drugie. Po za tym zaznacza fizyczne podobieństwo pomiędzy obydwoma (oczy).

Opublikowano

Akurat Naruciak ma tak słabą kreskę, że każdy jest podobny do każdego ;) Ale oczywiście zgadzam się i też wydaje mi się, że Naruto to Senju. Tylko co z tego? Pewnie dostanie następnego elementa (woda) i co? Będzie kontrolować 9 tailsa? Wątpię ;)

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Nie, nie, nie. Kishi nas zaskoczy, tak jak zawsze nas zaskakiwał. To sprawdzone info :thumbsup:

Opublikowano

nie no dazno nie moze tak szybko dostac batow kisame poszedl sie pasc w 2 rodzialach teraz dounzo ? nieeeee

ucieknie no i ostatecznie naruto go rozwali..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Danzou to przegięta postać. Ma Mokuton i kilkanaście sharinganów, a teraz jeszcze pokaże Izanagi, technikę tak straszliwą, że nawet klan Uchica ogrzewający cały świat swym hatred bał się go używać.

Ołnejdż

A jeśli chodzi o Susanoo Saska to jeśli chodzi o wygląd to to Itasia bardziej mi się podobało :P