estel 806 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Przecież 4 nie żyje. Wrzucił tylko taki alarmik do głowy naruciaka, że wypuszczony lisek niechętnie wróci do swojej norki. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Inaczej, część jego duszy po prostu żyje w Naruto, tak jak część lisa żyje w Naruto. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 A do dupy z waszymi spojlerami. 4 nie żyje, a malutka jego część chakary była w Naruto, która już sie skończyła. Sasek musiał użyć Tsu, bo nie widze jakby Itach miałby żyć. to by zniszczyło jego pikne poświęcenie. przyjdź, walnij jakiś spicz, czy juts, i wracaj do bycia nieżywym xD Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 (edytowane) Chakra sama z siebie nie gada i nie mówi, że kocha swojego syna. Musiała być tam choć cząstka jego duszy, szczególnie iż mówi, że obserwował swojego syna - więc "żył" całe życie Naruto. PS. To raczej nie iluzja (narrator mi tu nie pasuje). Prędzej Itachi wszystkich wyrolował... Edytowane 26 grudnia 2009 przez Mr. Blue Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Nie zapominajmy, że Naruciak też połknął kruczka. Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Właśnie. Wiadomo już co też Itachi mu zaimplementował? Co za moc dostał naruciak? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Ta, szaringana w kruku nie no nie wiadomo, okaze sie jak spotka Naruciaka. A itaczi grezie glebe IMO, jak nie to odetne sobie genitalia. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Jak wyżej kolega napisał: Niewiadomo. Trza czekać. Teraz ciekawi mnie jednak jak Kakashi uzyskał MS i jakie KG będzie miał Naruciak. Dobrze, że Kishi zapowiedział ujawnienie tego wszystkiego w mandze Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Ja mimo wszystko obstaję przy swoim i głęboko wierzę w Itachiego. Taki ze mnie dzieciuch, że chce go zobaczyć w akcji z pełną jego mocą. A jak to tylko iluzja... to obetnę sobie paznokcie u nóg. Obiecuję! Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 KG Naruciaka? Co to KG? Te skille dostępne tylko dla wybranych klanów? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Kekke gekai czy jak to sie tam pisze. bloodline, exclusivne jutsu dla kogoś. Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Jak wyżej kolega napisał: Niewiadomo. Trza czekać. Teraz ciekawi mnie jednak jak Kakashi uzyskał MS i jakie KG będzie miał Naruciak. Dobrze, że Kishi zapowiedział ujawnienie tego wszystkiego w mandze Chodzi Ci o tego kruka od Itachiego czy też Kishi zapowiedział, że Naruto będzie miał jakieś KG ? Jak to drugie to ciekawe z której strony je odziedziczył ojca czy matki ? Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Jest teoria, że od matki. Przeczytajcie, ma trochę sensu -> klik Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Jak wyżej kolega napisał: Niewiadomo. Trza czekać. Teraz ciekawi mnie jednak jak Kakashi uzyskał MS i jakie KG będzie miał Naruciak. Dobrze, że Kishi zapowiedział ujawnienie tego wszystkiego w mandze Chodzi Ci o tego kruka od Itachiego czy też Kishi zapowiedział, że Naruto będzie miał jakieś KG ? Jak to drugie to ciekawe z której strony je odziedziczył ojca czy matki ? Yep, Kishi zapowiedział w którymś z wywiadów, ale nie pamiętam w którym -_- Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Jest też teoria (imo całkiem do rzeczy), że kruczek to po prostu jakaś ochrona przed Amaterasu. W końcu wiadomo, że kiedyś dojdzie do największego konfliktu w świecie ninjasów - Naruciak vs Emo. Epicka bitwa z dialogami na 20 chapterków. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 W tej teorii, do której dałeś link estel, koleś ma racje na pewno w jednym: Naruto to Senju. Sam Madara mówi o tym tu Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 On tu mówi tylko, że czuje w Naruciaku ten Will of Fire, więc jeszcze nic nie jest potwierdzone tylko mocno zaznaczone. Ale ja tam nie wiem, bo mangi nie czytam i jestem właśnie na walce braci Uchicha Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Wola ognia jedno, a wola Senju to drugie. Po za tym zaznacza fizyczne podobieństwo pomiędzy obydwoma (oczy). Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Akurat Naruciak ma tak słabą kreskę, że każdy jest podobny do każdego Ale oczywiście zgadzam się i też wydaje mi się, że Naruto to Senju. Tylko co z tego? Pewnie dostanie następnego elementa (woda) i co? Będzie kontrolować 9 tailsa? Wątpię Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Nie, nie, nie. Kishi nas zaskoczy, tak jak zawsze nas zaskakiwał. To sprawdzone info Cytuj
sintha 0 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 nie no dazno nie moze tak szybko dostac batow kisame poszedl sie pasc w 2 rodzialach teraz dounzo ? nieeeee ucieknie no i ostatecznie naruto go rozwali.. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Danzou to przegięta postać. Ma Mokuton i kilkanaście sharinganów, a teraz jeszcze pokaże Izanagi, technikę tak straszliwą, że nawet klan Uchica ogrzewający cały świat swym hatred bał się go używać. Ołnejdż A jeśli chodzi o Susanoo Saska to jeśli chodzi o wygląd to to Itasia bardziej mi się podobało Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 (edytowane) No przy Danzou nawet Madara wymięka. Koksa zrobili z niego mocnego, a jeszcze nawet nie odsłonił prawego oka. Edytowane 14 stycznia 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 McDrive - mi się wydaje, że nie pokaże, tylko cały czas pokazuje. Bynajmniej tak rozumiem słowa Madary - 'Danzo używa jutsu ('używania zastępczego ciała') zabronionego nawet w klanie uchiha - Izanagi' Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Ejj mialobyc do czego jest spoiler... A nie ja otwieram i na dziendobry Danzou+Sharingan <_< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi