McDrive 3 098 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Ejj mialobyc do czego jest spoiler... A nie ja otwieram i na dziendobry Danzou+Sharingan <_< Wybacz, ale jak zauważyłem było już za późno. A skoro już wiesz to powiem ci, że Danzou ma nie jednego Sharingana, ale około 10. Już 2 tygodnie temu pisano o Izanagi, ale każdy myślał, że to Itachi zapieczętował się w ciele Sasuke, a tu jednak Tsu. i do tego słabe według Danzou. Ogólnie to ciekawi mnie czy Madara włączy się do walki/ wciągnie Saska jeżeli ten zacznie przegrywać jak na Spotkaniu Kage. i to jakim cudem Oro był taką lamą skoro przeprowadzał z tak udanym skutkiem eksperymenty + to, że po masakrze klanu U. Oro miał tonę wolnych oczek i mógł sobie jakieś przeszczepić, no chyba, że chciał mieć ciało które w 100% współpracuje z shar. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 To, to filler byl czy fabula normalna? Bo jakos te ryje bandziorow wygladaly mi jak z fillerow. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Ten odcinek z murzynem spuszczającym wpierdziel przydupasom Sasuke był budżetowy i nieźle się to oglądało. Z tej zapowiedzi wynika, że to "filler", chociaż lepiej było by to nazwać czymś co nie zostało pokazane w mandze (Chyba celowo autor mangi nie przedstawił w niej tych kilku innych pokemonów, żeby studio mogło zrobić z tym więcej odcinków). Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 No, bo w przeciwienstwie do innych fillerow, to pasuje czasowo - akurat wracaja do wioski, ale te ryje tych kradziejow sa jak z fillerow Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 No, wystarczy że sie nasłuchałem że ten epek ssie genitalia, to wystarczy mi żeby już całkowicie go olać co do Mangi, przegięte, ale mega rzeczy sie tam dzieją xD kto by pomyślał, że ON jest taki przekozak Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 A ja kiedyś myślałem, że on naprawdę jest inwalidą. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 Narazie tylko spoiler z chaptera, ale: Karin GINIE!! W dodatku podobno sam Sasek ją zabiją. Wreszcie. Miałem jej dość. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 Narazie tylko spoiler z chaptera, ale: Karin GINIE!! W dodatku podobno sam Sasek ją zabiją. Wreszcie. Miałem jej dość. Ciekawe czy ma coś z tym wspólnego Danzou i jego prawe oko od Shisui Uchihy, którym jak wiadomo może manipulować nieświadomym przeciwnikiem Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 Narazie tylko spoiler z chaptera, ale: Karin GINIE!! W dodatku podobno sam Sasek ją zabiją. Wreszcie. Miałem jej dość. Ciekawe czy ma coś z tym wspólnego Danzou i jego prawe oko od Shisui Uchihy, którym jak wiadomo może manipulować nieświadomym przeciwnikiem Możliwe, nie zagłębiałem się w potwierdzony spoiler tylko wyłapałem to o Karin i postanowiłem ucieszyć kilku innych użytkowników forum Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 Podoba mi się Sasuke teraz jak jest takim (pipi)m. Chapter fajny ale Danzo mógłby w koncu paść. Ile on tych oczu ma? Jeszcze się okaże, że na klacie ma tatuaż sharingana i nową supermoc Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 Podoba mi się Sasuke teraz jak jest takim (pipi)m. Chapter fajny ale Danzo mógłby w koncu paść. Ile on tych oczu ma? Jeszcze się okaże, że na klacie ma tatuaż sharingana i nową supermoc Spoko, to już jest raczej jego ostatnia walka. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 Podoba mi się Sasuke teraz jak jest takim (pipi)m. Chapter fajny ale Danzo mógłby w koncu paść. Ile on tych oczu ma? Jeszcze się okaże, że na klacie ma tatuaż sharingana i nową supermoc Spoko, to już jest raczej jego ostatnia walka. Tak myślisz? Ja uważam, że chyba jednak nie koniec, bo coś za łatwa ta walka była, no i Danzou okazałby się zwykłym przeciętniakiem, tyle sharinganów natracił na darmo, no ale chyba naprawdę nie ma już żadnego asa. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 dla mnie trochę sasuke przegięty, jak ktoś gdzieś pisał to robi się z niego taki ichigo - super mega up-y z odcinka na odcinek.... i w dodatku się z niego taki mega strateg zrobił... Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 (edytowane) dla mnie trochę sasuke przegięty, jak ktoś gdzieś pisał to robi się z niego taki ichigo - super mega up-y z odcinka na odcinek.... i w dodatku się z niego taki mega strateg zrobił... Kishimoto w którymś ze swych wywiadów powiedział, że Sasuke będzie silniejszy niż Madara w czasach jego świetności. Swoją drogą to spojrzenie ma jak jakiś gwałciciel na tym obrazku Edytowane 28 stycznia 2010 przez McDrive Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Kishi PRZEGINA pałę, powiem tyle. moja ulubiona manga zamienia sie w coś irytującego. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 A mi się podoba coraz bardziej - jest coraz bardziej mrocznie. Kishi może odkuje się za tą nieszczęsna Hinatę Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 (edytowane) Nowy chap a w nim w sumie nic ciekawego Trochę z przeszłości Danzo i chyba w końcu umarł na śmierć, coś w stylu "wybuchu krwi" Żadnej walki, samo gadanie. Przynajmniej Bleach mi rekompensuje nowym chapterem... Edytowane 3 lutego 2010 przez wojnar Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Gdzieś ty widział nowy chap ? czy tylko spojlery. albo RAW ? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Gdzieś ty widział nowy chap ? czy tylko spojlery. albo RAW ? Made in China RAW Mam nadzieję, że Karin na pewno nie żyje. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Sorki za post pod postem ale Karin Ku... żyje :angry2: Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Albo Sasuke zabije Karin albo przyjmie Sakure ,a ona uleczy Karin i s(pipi)ą gdzieś tam. Biedny Naruto znów zgubi swojego ukochanego Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Albo Sasuke pójdzie se gdzieś, Sakura uleczy Karin, a ta przyłączy się do ludków z Konohy. Ciekawi mnie co Sasiak zrobi z oczami ;] Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Albo Sasuke pójdzie se gdzieś, Sakura uleczy Karin, a ta przyłączy się do ludków z Konohy. Ciekawi mnie co Sasiak zrobi z oczami ;] Wystarczy spojrzeć ile ma ich Madara. Swoją drogą to jeszcze Karin mi brakuje w Team Kakashi -_- Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Myślisz, że każda ze skrytek na tej ścianie za Madarą to są oczka? Może to jakieś tajne dokumenty klanu. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 11 lutego 2010 Autor Opublikowano 11 lutego 2010 Oczywiście, że dołączy. To przecież kolejny emo, a Kishimoto lubi emo. Oni przecież w "Naruto" nie giną. Wspaniale więc wypełni emo-lukę w TK, a Sasuke sobie pójdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi