Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

So tru, so tru. Och ja nieuważny. Ciekawe po co mu te oczka. Może jakaś alternatywa do Moon's Eye Plan?

Wszystko możliwe.

Ale trzeba przyznać, że jego kolekcja bardzo mi się podoba.

Ale Karin do Ku... nędzy. Sasuke ma przecież hatred, a Naruto Hinatę. Finish her.

Opublikowano

Zauważyliście, że w każdej skrytce znajduje się jedno oko, a przynajmniej ja tak zauważyłem. Może Madara musi wymieniać swojego sharingana?:potter:

Opublikowano

Zauważyliście, że w każdej skrytce znajduje się jedno oko, a przynajmniej ja tak zauważyłem. Może Madara musi wymieniać swojego sharingana?:potter:

Zauważyliśmy :)

Raczej wątpię aby musiał wymieniać sharingana. Może chce odbudować klan :P

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Przecież gdyby Madara udostępnił mu oczy/oko Itachiego, to uzyskał by Eternal Sharingan.

Opublikowano

Przecież gdyby Madara udostępnił mu oczy/oko Itachiego, to uzyskał by Eternal Sharingan.

Już raz mu proponował transplantacje oka, ale emo nie chciał aby Itachi "patrzał" na to co on zrobi z Konohą.

Opublikowano

Ciekawa interpretacja McDrive. Z tego co ja czytałem emo powiedział, że jego sposób patrzenia i Itachiego są zupełnie różne. Dlatego nie chce transplantacji. Ciekawe czy teraz się przekona ;)

Możesz mieć rację. Nie pamiętam jednak chaptera w którym była ta gadka -_-

W końcu będzie musiał, gdyż powoli jego oczy zaczynają "słabnąć", sam Madara to powiedział w ostatnim chapie.

Opublikowano (edytowane)

No może będzie musiał, a może jednak Sasuke powie "Nie! Nie stanę się 100% zły!" i w decydującym momencie stanie razem z Naruciakiem przeciwko wielkiemu, złemu Madarze. To by było w stylu tej mangi.

BTW: McDrive, jak ci się podoba Naruto to czytnij sobie Satan 666. Manga od brata bliźniaka Kishiego. Lepsza i co najważniejsze, już skończona.

Edit: Po ang tytuł to O-parts Hunter (albo Hunters). Widać amerykańce nie dopuścić słowa Satan, tak skutecznie indoktrynującego biedne i nieświadome duszyczki.

Edytowane przez estel
Opublikowano

No może będzie musiał, a może jednak Sasuke powie "Nie! Nie stanę się 100% zły!" i w decydującym momencie stanie razem z Naruciakiem przeciwko wielkiemu, złemu Madarze. To by było w stylu tej mangi.

BTW: McDrive, jak ci się podoba Naruto to czytnij sobie Satan 666. Manga od brata bliźniaka Kishiego. Lepsza i co najważniejsze, już skończona.

Edit: Po ang tytuł to O-parts Hunter (albo Hunters). Widać amerykańce nie dopuścić słowa Satan, tak skutecznie indoktrynującego biedne i nieświadome duszyczki.

W jednym z niedawnych wywiadów Kishi powiedział, że Sasuke będzie pjur evil i będzie toczył walkę z Naruto, ale w ostateczności jakimś sposobem Naruto uda się nawrócić Sasuke.

A co do tamtych to obadam :)

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Nie wiem, jak można sądzić, że Satan 666 jest lepszy od Naruto. Wszystkie zagrywki dużego brata, młodszy stosuje gorzej. A wracając do właściwego tematu, nowy chapter to początek kolejnej wielkiej walki. (Ta manga nadaje się na rewelacyjną bijatykę)

Kakashi vs. osłabiony Sasuke a do tego za reanimację Karin (SIC!) bierze się Sakura.

Opublikowano

mysle, ze zginie, albo zostanie ciezko ranny/okaleczony, a Sasuke ucieknie z pola walki zanim zjawi sie Naruto

Raz już zginął, IMO Naruciak przybędzie w połowie walki i przepłoszy Sasgeja albo powalczy i go nawróci, jak to zapowiadał Kishi

Opublikowano

Kakash na pewno zostanie doprowadzony do granicy i pokarze pewnie jakąś nową moc swojego kakaowego oka. Naruciak wpadnie w połowie i dojdzie do super walki, która zostania przerwana przez coś.

Nie piszcie w spoilerach, bo to bez sensu.

Opublikowano (edytowane)

To będzie debilizm, jak Kakashi przegra. Sasuke walczy już 3 raz pod rząd (walka z Kage, Danzou i Kakashi), powinien w końcu stracić wzrok, byłoby śmiesznie. Wychodzi na to, że u niego nie ma żadnych limitów.

Edytowane przez Zwyrodnialec
Gość Mr. Blue
Opublikowano

Po walce z Kage został wyleczony przez Karin, teraz nikt go nie odświeży. Spoko, Madara go uratuje - po tym jak Kakashi użyje kolejnego super-mega-ultra-urwęcidupę-combo.

Opublikowano

Po dziabnięciu przez Danzou również zassał Karin.

cholerny uchiha tank, i plot savior Karin, ale ok już mu nie pomoże.

Ale kakasz i tak dostanie w(pipi)y, jestem na to przygotowany. a jak Madara przyleci, to może i stracic oko nawet.

Opublikowano

Głupi Kakashi zepsuł wszystko, a niech ginie ten Farthead wreszcie -_-

Co do tego nawracania to Kishi pisał, że ma nastąpić dopiero w czasie ostatecznej bitwy między Naruto i Sasuke, tak więc nie liczyłbym na razie na to.