Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta, do Ciebie to. Ja unikam spojlerów jak tylko mogę, bo chce czerpać jak największą przyjemność i zaskoczenie z tych głupich 17 stron, może akurat nastawiałem sie na walke ? Spojler nie musi byc związany z fabułą.

Opublikowano

Ta, do Ciebie to. Ja unikam spojlerów jak tylko mogę, bo chce czerpać jak największą przyjemność i zaskoczenie z tych głupich 17 stron, może akurat nastawiałem sie na walke ? Spojler nie musi byc związany z fabułą.

W czasie walki też gadają.

Opublikowano (edytowane)

Myślałem, że Naruto wydoroślał, walnie coś w stylu 'If I have no choice, I'll kill you, Sasuke', a tutaj takie pierdoły. Już mnie nudzą te całe sekrifejsy, denna drama, kończ Kishi, wstydu oszczędź. W ogóle cały shippuden od śmierci

Itachiego

to jedna wielka tendencja spadkowa ;f

Edytowane przez KopEr
Gość Mr. Blue
Opublikowano

No macie rację. To już jest żałosne... <_< Liczyłem, że Naruciak chociaż ostro się wkurzy gdy zobaczy, jak Sasuke chce zabić Sakurę. I teraz wyobraźcie sobie sytuację, że Naruto atakuje Rasenganem Sasuke, a ochrania go ciałem Sakura co kończy się końcem różowego pokemona. :rolleyes:

Opublikowano (edytowane)

Aż uroniłbym łezkę ze szczęścia ;)

Jedyne co mi się podobało to to, że Madara przebąkiwał coś o Rinneganie. Oczywiście na razie czeski film, nie wiadomo o co chodzi.

Gdzie coś takiego przebąkiwał??

Dobra już mam :P

Edytowane przez McDrive
Opublikowano

Według spiolerów:

Sasuke chce przeszczepu oczu Itachiego

i najgorsze:

Kisame podobno żyje...

... ja pJerdole.

Oby to była podpucha.

To byłby żal.

Gdyby przeżył po dekapitacji

Opublikowano (edytowane)

08.jpg

kolejne przegięcie. chociaż w naruto to zaczyna się robić standardem. boję się co przeżyć są jeszcze w stanie postacie z naruto:

1. przebicie serca (kilka zapasowych a raczej coś w zamian)

2. odcięcie głowy (jeszcze nie wiadomo jak?!)

3. .... (strach się bać)

Edytowane przez luk_ash
Opublikowano (edytowane)

Za(pipi)isty czapter.

Bardzo sie ciesze że Kisame przeżył, i nie skonczyla sie jego przygoda z mangą, uważałbym że postać by została zmarnowana.

druga rzecz, Zetsu w koncu staje sie kims ważniejszym, niż tylko szpiegiem i pożeraczem ciał. good.

trzecia rzecz, Killerbee wygląda kozacko z łuskoswordem.

czwarta rzecz, Kabuto is back, baby!

Edytowane przez Pikol
Opublikowano

Zgadzam się, czapter naprawde niezły a motyw z

Kisame wcale nie jest jakiś naciągany, głupi i bla bla, elegancko wyjaśnione co, jak i dlaczego. No i wejście Kabuto.

Oj robi się ciekawie.

Opublikowano

Chap fajny....pomysł z Kisame i Zetsu naprawdę niezły :) Ja jednak liczę na szybki powrót Naruto do liściai spotkanie z Hinatą...bo jak nie to się w(pipi)ie :D

Gość Mr. Blue
Opublikowano

No, fajnie to nawet Kisiel wymyślił. Ale ty Mysza chyba na jakiegoś Hentaia nie liczysz, co?

Opublikowano (edytowane)

Jak wymyślił bo ja nie skumałem? Że Kisame się zfuzjował z mieczem? Głupota.

Kabuto FTW! Chociaż miałem nadzieję, że może Oro wstał z grobu ;)

No i Zetsu prezentuje się kozacko.

Edytowane przez estel
Gość Mr. Blue
Opublikowano

No bo każdy myślał że będzie jakieś głupie zmartwychwstanie, a jest jednak coś trochę bardziej oryginalnego.

Opublikowano

No, fajnie to nawet Kisiel wymyślił. Ale ty Mysza chyba na jakiegoś Hentaia nie liczysz, co?

A czemu by nie? :) Nie a tak na serio to liczę na jakiś rozwój relacji między Hinatą a Naruto...bo kur... ile można czekać na tą odpowiedź Naruto po tym jak Hinata wyznała mu miłość... :)

Opublikowano

A czemu by nie? :) Nie a tak na serio to liczę na jakiś rozwój relacji między Hinatą a Naruto...bo kur... ile można czekać na tą odpowiedź Naruto po tym jak Hinata wyznała mu miłość... :)

Co racja, to racja, szczególnie, że Kishi zapowiadał w wywiadach, że Naruto będzie z Hinatą. Tak więc to kwestia czasu.

Opublikowano

Ja (pipi)ie....

...była okazja,żeby Naruto porozmawiał z Hinatą to nie....musiał swoje jakieś tam przemówienie gadać..a Hinata spokojnie sobie za nim stoi :)

Opublikowano

chyba nie musiałeś tego dawać w spoiler:D chyba że ktoś tylko dla hinaty to czyta:P

17.jpg

było gdzieś napisane jaką moc dają te przeszczepione sharingan? jak sobie jeden od drugiego Uchiha weźmie ?

nie chodzi mi bynajmniej o nazwę i o to że się nie oślepnie, bo jak tylko to to dobrze:

"Poziom czwarty -Wieczny Mangeky? Sharingan (jap. ????????? eien no mangeky? sharingan?, dosł. "wieczny kalejdoskopowy sharingan). Ten poziom nie niesie ze sobą ryzyka oślepnięcia oraz zwiększa umiejętności. Można go zyskać jedynie przez wydłubanie i przyczepienie sobie oczu innego członka klanu uchiha, który również posiada Mangeky? Sharingana."

bo obawiam się, że będzie kolejny sajan i będzie zamiana w małpę.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Akurat jeśli o jakieś moce chodzi, to możemy być spokojni. Kisiel ma niesamowitą głowę co do wymyślania nowych powerupów i ich designu.

Opublikowano

Akurat jeśli o jakieś moce chodzi, to możemy być spokojni. Kisiel ma niesamowitą głowę co do wymyślania nowych powerupów i ich designu.

Naruto ma uber RS to teraz może czeka nas jakaś nowa wersja chidori :P

A jeśli chodzi o EMS to nigdzie nie było podawane jakie to ma mieć moce. Za to wyglądowo będzie to połączenie/ nałożenie na siebie obu wersji.