McDrive 3 138 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Cóż po ujawnieniu tego "sarkofagu" Madara jest zdenerwowany i widać, że z chęcią nie zgadzałby się na układ z Kabuto. Dodatkowo Kabuto powiedział, że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, tak więc jest duże prawdopodobieństwo, że jest to prawdziwy Madara. Ridoku sennin moim zdaniem odpada z tego względu, że "zamienił się w księżyc" , 4 siedzi w Naruto lub tym shinigami. Na widok 1 Tobi pewnie by się tak nie zdenerwował Cytuj
RoL 578 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 @McDrive: Kabuto nie mowil o zadnej duszy. W jednym z angielskich tlumaczen padlo zdanie: "I haven't told a soul", czyli mniej wiecej: "Nikomu o tym nie mowilem". 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 767 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Raczej niemożliwe, by to był pierwszy hokage (drugi też), bo wiadomo jak skończył po przywołaniu przez Orochimaru. 1 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 (edytowane) że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, Kolejny, który źle zrozumiał to zdanie. "I haven't told a soul" = Nikomu nie powiedziałem. ; ) EDIT: Dobrze być na tej samej fali myslowej Rol xD Edytowane 9 kwietnia 2010 przez Pikol Cytuj
Shen 10 140 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 A nas jest 5, a ty jeden. Jako że mamy demokrację i rządzi większość - jak nie chcesz czytać spoilerów to po prostu tu nie wchodź ok, przepraszam ze sprawilem klopot, juz mnie nie ma. Cytuj
McDrive 3 138 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, Kolejny, który źle zrozumiał to zdanie. "I haven't told a soul" = Nikomu nie powiedziałem. ; ) EDIT: Dobrze być na tej samej fali myslowej Rol xD Czyli jakby nie patrzeć wychodzi na to, że jest ogromne prawdopodobieństwo, że Tobi to nie Madara Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Nie ma szans na 1. On siedzi w brzuchu Boga śmierci, a o ile wiem, stamtąd nie można się wydostać. Ale ten prawdziwy Madara też mi coś się nie widzi. Chociaż... o Bi To = To Bi Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Daj spokój sobie z anime lepiej, często sie zdarza ze kaleczy, cenzuruje i gmatwi bardzo dobrą mangę. nikt Cię nie wyrzuca, tylko uważaj na jakiś przypadkowy spoiler. Cytuj
McDrive 3 138 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Obito to, to też nie jest. No chyba, że Kabuto przywołał Rin którą ten loffciał Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Ale oko się zgadza. :potter: Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Prawdziwego Madarę, tyle xD albo jego brata, kto idzie o zakład ? (odpowiedź za rok) Cytuj
McDrive 3 138 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Ale oko się zgadza. :potter: Uwierzyłbym tylko gdyby ściągnął maskę lub miał takiego samego MS'a co Kakashi. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Ale z tego co pamiętam, nie pokazał jeszcze MS, więc to ja mam Asa w rękawie. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Równie dobrze moze byc, ze prawdziwy Madara ciagle sie czai w "cieniu" Akatsuki, a Tobi to jakiś gmatwiarz ;p nee, naciągane. Cytuj
MYSZa7 9 002 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Jak słyszę Madara/Tobi = Obito to mi się płakać chce...to jest chyba jedna z najgłupszych teorii...naprawdę Co do ostatniego chapa...znowu będę gadał swoje o NaruHina Naruto w końcu w jakiś sposób zauważył istnienie Hinaty...może jakiś kolejny krok...ale ten pewnie nastąpi za pierdyliard chapów. Teraz pozostaje mi się tylko emocjonować nauką kontroli Liska Cytuj
McDrive 3 138 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Ciekawi mnie jaka będzie relacja między lisem, a Naruto: pan - niewolnik, czy współpraca na dobrym poziomie jak Killer B. Hmm... Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Raczej czajenie się po krzakach, delikatne pobieranie mocy od lisa + za każdym razem walka, którą Naruciak będzie wygrywać pamiętając o przyjaźni, miłości i poświęceniu. Typowo japoński bełkot Cytuj
McDrive 3 138 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Trochę komediowe elementy których ostatnimi czasy brakowało. Czekam teraz na pierwszą rozmowę Bee z Naruto. To może być śmieszne. Cytuj
Shen 10 140 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Ja czekam na odcinek Kakashi vs Pain, mam nadzieje ze walka bedzie dluzsza niz ta Jirayi. Cytuj
MYSZa7 9 002 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Show me the way! - tyle w temacie Cytuj
McDrive 3 138 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Ja czekam na odcinek Kakashi vs Pain, mam nadzieje ze walka bedzie dluzsza niz ta Jirayi. Niezbyt. Cytuj
Shen 10 140 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 No juz wiem o tym, wzialem sie za mange. Szkoda ze Sasuke jest jedna z glownych postaci i pewnie nigdy nie zginie, zaden inny bohater w naruto tak mnie nie wkurza. Do tego wrocil ten pajac Kabuto. Walki Naruto z Sasuke jakos sobie nie wyobrazam, ten go bedzie walil oczami a Naruto to nie wiem co bedzie robil. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Uzumaki będzie korzystał z mocy lisa, co uniemożliwia złapanie w Genjutsu. (Bijuu zakłóca przebieg chakry hosta, vide pojedynek Killer Bee z Sasuke.) Do tego, jako Sage Master i tak jest silniejszy niż Sasuke. (A przynajmniej od poziomu, który prezentował przed walką z Danzo. Teraz, kiedy ma Eternal Sharingan, nie wiadomo jaką potęgą dysponuje.) Cytuj
Shen 10 140 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Bez technik ocznych to ja tej walki nie widze, Naruto w sage mode przenosil kilku tonowe posagi. Bardziej mnie ciekawi jak sie rozprawia z Madara i co wymysla jak juz go pokonaja, ciezko bedzie znalezc ciezszego oponenta. Jeszcze Gaare w akcji bym chcial znowu zobaczyc. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Uzumaki będzie korzystał z mocy lisa, co uniemożliwia złapanie w Genjutsu. (Bijuu zakłóca przebieg chakry hosta, vide pojedynek Killer Bee z Sasuke.) Do tego, jako Sage Master i tak jest silniejszy niż Sasuke. (A przynajmniej od poziomu, który prezentował przed walką z Danzo. Teraz, kiedy ma Eternal Sharingan, nie wiadomo jaką potęgą dysponuje.) Tak, tylko tera... ma oczy Itachiego wiec calkiem spory boost pewnie bedzie mial z tego. Osobiscie to bym chcial by Naruto po prostu spuscil wpierdziel niemilosierny Sasuke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi