Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż po ujawnieniu tego "sarkofagu"

Madara jest zdenerwowany i widać, że z chęcią nie zgadzałby się na układ z Kabuto. Dodatkowo Kabuto powiedział, że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, tak więc jest duże prawdopodobieństwo, że jest to prawdziwy Madara. Ridoku sennin moim zdaniem odpada z tego względu, że "zamienił się w księżyc":P , 4 siedzi w Naruto lub tym shinigami. Na widok 1 Tobi pewnie by się tak nie zdenerwował

Opublikowano

@McDrive: Kabuto nie mowil o zadnej duszy. W jednym z angielskich tlumaczen padlo zdanie: "I haven't told a soul", czyli mniej wiecej: "Nikomu o tym nie mowilem".

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)
że nie wyjawił tej duszy wszystkiego,

Kolejny, który źle zrozumiał to zdanie.

"I haven't told a soul" = Nikomu nie powiedziałem.

; )

EDIT: Dobrze być na tej samej fali myslowej Rol xD

Edytowane przez Pikol
Opublikowano

A nas jest 5, a ty jeden. Jako że mamy demokrację i rządzi większość - jak nie chcesz czytać spoilerów to po prostu tu nie wchodź ;)

ok, przepraszam ze sprawilem klopot, juz mnie nie ma.

Opublikowano
że nie wyjawił tej duszy wszystkiego,

Kolejny, który źle zrozumiał to zdanie.

"I haven't told a soul" = Nikomu nie powiedziałem.

; )

EDIT: Dobrze być na tej samej fali myslowej Rol xD

Czyli jakby nie patrzeć wychodzi na to, że jest ogromne prawdopodobieństwo, że Tobi to nie Madara :P

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Nie ma szans na 1. On siedzi w brzuchu Boga śmierci, a o ile wiem, stamtąd nie można się wydostać. Ale ten prawdziwy Madara też mi coś się nie widzi.

Chociaż...

o Bi To = To Bi

:ninja::lol:

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Ale z tego co pamiętam, nie pokazał jeszcze MS, więc to ja mam Asa w rękawie. :whistling:

Opublikowano

Jak słyszę Madara/Tobi = Obito to mi się płakać chce...to jest chyba jedna z najgłupszych teorii...naprawdę :P

Co do ostatniego chapa...znowu będę gadał swoje o NaruHina :D Naruto w końcu w jakiś sposób zauważył istnienie Hinaty...może jakiś kolejny krok...ale ten pewnie nastąpi za pierdyliard chapów. Teraz pozostaje mi się tylko emocjonować nauką kontroli Liska ;)

Opublikowano

No juz wiem o tym, wzialem sie za mange.

Szkoda ze Sasuke jest jedna z glownych postaci i pewnie nigdy nie zginie, zaden inny bohater w naruto tak mnie nie wkurza. Do tego wrocil ten pajac Kabuto. Walki Naruto z Sasuke jakos sobie nie wyobrazam, ten go bedzie walil oczami a Naruto to nie wiem co bedzie robil.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Uzumaki będzie korzystał z mocy lisa, co uniemożliwia złapanie w Genjutsu. (Bijuu zakłóca przebieg chakry hosta, vide pojedynek Killer Bee z Sasuke.) Do tego, jako Sage Master i tak jest silniejszy niż Sasuke. (A przynajmniej od poziomu, który prezentował przed walką z Danzo. Teraz, kiedy ma Eternal Sharingan, nie wiadomo jaką potęgą dysponuje.)

Opublikowano

Bez technik ocznych to ja tej walki nie widze, Naruto w sage mode przenosil kilku tonowe posagi. Bardziej mnie ciekawi jak sie rozprawia z Madara i co wymysla jak juz go pokonaja, ciezko bedzie znalezc ciezszego oponenta. Jeszcze Gaare w akcji bym chcial znowu zobaczyc.

Opublikowano

Uzumaki będzie korzystał z mocy lisa, co uniemożliwia złapanie w Genjutsu. (Bijuu zakłóca przebieg chakry hosta, vide pojedynek Killer Bee z Sasuke.) Do tego, jako Sage Master i tak jest silniejszy niż Sasuke. (A przynajmniej od poziomu, który prezentował przed walką z Danzo. Teraz, kiedy ma Eternal Sharingan, nie wiadomo jaką potęgą dysponuje.)

Tak, tylko tera...

ma oczy Itachiego

wiec calkiem spory boost pewnie bedzie mial z tego.

Osobiscie to bym chcial by Naruto po prostu spuscil wpierdziel niemilosierny Sasuke.