Opublikowano 1 lipca 201014 l Od lat nie było tak dobrej akcji w Naruto. Przynajmniej coś się działo, nie jak w żałosnej "walce" Naruto z Oro. Edytowane 1 lipca 201014 l przez Hela
Opublikowano 2 lipca 201014 l Chyba pomyliło sie studio że robi DBZ, a Peina pomyliło ze Starkiem. Akcja super aczkolwiek durna, ale super xD a sciaganie seala epic.
Opublikowano 2 lipca 201014 l Kreska i animacja tak żałośnie słabe, że będziemy o tym odcinku opowiadać naszym wnukom...być może nawet w nowym wydaniu podręczników od historii wydawnictwa Nowa Era pojawi się wzmianka o tej największej wpadce w ludzkich dziejach. Fakt wydaje mi się dość godny odnotowania. Co do samego mięska, czyli starcia Naruto-Kyuubi vs Pein, to napiszę, że średnio mi się to podobało. Walki w Naruto to mimo wszystko coś więcej niż tylko durna klepanina po mordach w stylu Dragon Ball'a, dlatego można by jednak spodziewać się czegoś lepszego. Tak więc bez spuszczania z mojej strony, chociaż przyznam, że gdybym to zobaczył w jakimś Bleachu czy innym Fairy Tail, to bym stwierdził, że jest przekozacko. Za to końcowy twist mnie zmiażdżył. EPICKIE. Edytowane 2 lipca 201014 l przez Kazuo
Opublikowano 2 lipca 201014 l Walki w Naruto to mimo wszystko coś więcej niż tylko durna klepanina po mordach w stylu Dragon Ball'a, dlatego można by jednak spodziewać się czegoś lepszego. Nie. Walki w Naruto to skakanie i dotykanie się nożykami od czasu do czasu, dlatego fajnie, że tu było coś zupełnie innego, przynajmniej się coś działo.
Opublikowano 2 lipca 201014 l No to w takim razie rozmawiamy o dwóch różnych Naruto. Ale tego Twojego też jestem ciekaw, jak znajdę czas do obczaje.
Opublikowano 15 lipca 201014 l http://shippuuden.pl/169.html To nie jest fake! Odcinek, który miał mieć oficjalną premierę w przyszłym tygodniu, wyciekł do Internetu. Epizod 169 jest dostępny w japońskiej wersji językowej (tzw.RAW)... UWIERZYCIE :O Ja obejrzałem dwie pierwsze minuty- ręce odmawiały mi posłuszeństwa... Zaryłem ryjem o glebę jak nigdy...
Opublikowano 15 lipca 201014 l Zwracam honor,w tym tygodniu miał być 168,nie 169 Edytowane 15 lipca 201014 l przez Ader
Opublikowano 15 lipca 201014 l brak odcinka (8 lipca) Odc. 168 The Fourth Hokage (15 lipca) Odc. 169 The Two Dis(pipi)les (22 lipca) Odcinek Specjalny Odc. 170 - 171 Great Adventure! Search - Fourth Legacy* (29 lipca) Odc. 172 Meeting (5 sierpnia) Widzisz? PODWÓJNY miał być 29 Lipca a nie 15 Lipca... Hmm i faktem niezaprzeczalnym jest to, iż pomylili się... Puści sobie Previev do 170Ep. Dlaczego to jest Normalny NARUTO? Przeciek jak nic...
Opublikowano 23 lipca 201014 l Trzeba przyznac ze ostatnie pare chapterów jest PRO, Madara czy kto to jest zassał w blasku za(pipi)istosci Minato A Minato umrzyć nie musiał, Naruto miałby starego, najlepszeog nauczyciela, głupi rodzic, lol.
Opublikowano 23 lipca 201014 l No musze przyznać, że teraz te power-upy, które Naruto czy Sasuke dostają z dnia na dzień już mnie tak nie rażą, bo przy Minato to dalej dwie marne pipki
Opublikowano 23 lipca 201014 l Póżniej się okaże,że Kakashi da kunaia Minato Naruto i każe mu się nauczyć techniki tego Żółtego Błysku czy jak mu tam ;] Byłoby za(pipi)iście :* Edytowane 23 lipca 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 29 lipca 201014 l ekskjuzmi, ale czy moze ktos pochwalic sie skad teraz mozna czytac mange naruto onlajn?
Opublikowano 29 lipca 201014 l http://www.onemanga.com/Naruto/ albo http://www.narutoverse.org/Naruto/503/ albo http://www.manga-lib.pl/manga/info/naruto.html
Opublikowano 29 lipca 201014 l onemanga to raczej kiepski przyklad, bo sie zwijaja ja czytam tu: http://mangastream.com/ chaptery ukazuja sie zawsze wczesniej niz na onemanga
Opublikowano 29 lipca 201014 l Rzeczywiście ostatnio mangastream sprawdza się najlepiej Teraz odnośnie ostatnich retrosów...no normalnie poryczałem się jak bóbr...no prawie ale łzy leciały...straszne smutne są dzieje rodziców Naruto i jego jako bobasa. Teraz jednak powrót to rzeczywistości i liczę na jakąś walkę z użyciem liska przez Naruto w roli głównej
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Czytajac najnowszy chapter, troche mnie zaskoczyl...wyglad Naruto O.o. On teraz tak bedzie wygladal, taki...płonący troche?
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Obejrzałem pierwsze 4 odcinki. Nawet fajne, ale jeden shounen mi obecnie wystarczy (op). Wiadomo ile ma być epów?
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l No ja tam wolałbym żeby miał normalny Kyuubi cloak, ale to też ujdzie.
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Mi się nowy wygląd Naruto bardzo podoba Myślę,że jeśli dojdzie do treningu Naruto z Bee to dojdzie jeszcze płonący Kyuubi albo nie płonący... Powrót Gai świetny...te jego miny i teksty mnie rozwalają...uwielbiam go!
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l wreszcie się coś w naruto ruszyło. tyle, że skąd umiejętność "yellow flash"?! jak tak dalej pójdzie, to naruto pokona sasuke "na jednej stronie" nie żebym miał coś przeciwko, ale czy nie wystarcza sage mode + kyuubi? sasuke nawet jak sobie trzecie oko na czole przyklei to tak jest grubo z tyłu. gimnastyka będzie niezła żeby mu upa zrobić, bo podobno mają mieć równy poziom...