Opublikowano 26 sierpnia 201014 l dokładnie, jeżeli tylko można użyć słowa logiczne w odniesieniu do mangi:P Do całej Japonii i ich mieszkańców A co do ostatniego chaptera to ta walka była "taka se".
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Kisame grubo plusuje. Widać zarośniętą klate Madary. Jest good, ale Gai powinien zdychac z bólu.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Kisame grubo plusuje. Widać zarośniętą klate Madary. Jest good, ale Gai powinien zdychac z bólu. Gdzie Ty tam widzisz zarośniętą klatę?
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l W anime od następnego odcinka fillery o Iruce Fascinating. Gdzie Ty tam widzisz zarośniętą klatę? DUN DUN DUN! normalnie poziome sie zrobiły.
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Ogladanie pierwszych serii naruto teraz ssie pale. Na polowie stronek, polowy odcinkow nie ma bo linki wygasly, na yt tyz ni ma. Jest jakaś JEDNA stronka z której można streamować bez chu.jni w stylu "sorry ale ten link se wygasł"? Doszedłem tak do 63 odcinka pierwszego naruto i jak mam tak oglądać resztę to chyba je.bne.
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l www.goodanime.net www.gogoanime.com www.onepieceofbleach.com Na ktorejs powinien byc zawsze dzialajacy odcinek
Opublikowano 11 września 201014 l W nowym chapie Madara dostał lekko po nietykalnej D od Konan... Ale pewnie on i tak wygra.
Opublikowano 11 września 201014 l Niech ginie, dawac mi tu fajta Naruto vs Saske a potem Naruto vs Madara i niech Kisiel kończy już tą szopke
Opublikowano 11 września 201014 l Niech ginie, dawac mi tu fajta Naruto vs Saske a potem Naruto vs Madara i niech Kisiel kończy już tą szopke Wybacz ale będzie Naruto vs Sasuke by po chwili przerodzić się w Naruto & Sasuke vs Tobi.
Opublikowano 11 września 201014 l Wiem o tym, ale nie pisałem, żeby nie spoilerować niektórym osobom Też mi spoiler. Przecież wszyscy wiedzą, że do tego manga dąży.
Opublikowano 11 września 201014 l To już nie Tobi, chyba na serio ten typ to Madara, szkoda, że maska mu z ryja nie spadła. :]
Opublikowano 11 września 201014 l To kim był przywołany przez Kabuto straszak? Przecież nie Hashiramą, który zakończył swój drugi żywot w walce z trzecim.
Opublikowano 11 września 201014 l Prawdziwym Madarą. Wiem, też nie jestem fanem teorii jako że Tobi to Obito, no ale patrzcie na niego... Edytowane 11 września 201014 l przez Pikol
Opublikowano 12 września 201014 l No jeśli okaże się, że to Obito, to mam nadzieję, że zostanie to jakoś wiarygodnie przedstawione. Zresztą nie byłby on przypadkiem za młody przy walce z 4 hokage? Bo to ta sama osoba.
Opublikowano 13 września 201014 l No jeśli okaże się, że to Obito, to mam nadzieję, że zostanie to jakoś wiarygodnie przedstawione. Zresztą nie byłby on przypadkiem za młody przy walce z 4 hokage? Bo to ta sama osoba. Ano byłby i to jest jedyna rzecz jaka mi nie pasuje za bardzo. Ale co tam, za niedługo dowiemy się prawdy
Opublikowano 14 września 201014 l Ja tam stawiam, że to Madara tylko, że zgarnął tak potężny w(pipi) w walce z 1Hokage, że teraz nie ma za bardzo mocy. Fajne, że stracił łapę w walce z panią nalepka. Teraz będzie musiał pokazać jakiś nowy skill. BTW: Jeżeli moja teoria będzie prawdziwa to możemy liczyć na jeden bardzo potężny powerup dla Madary. Podejrzewam, że przynajmniej częściowo zrealizuje on swój Moon Eye Plan.