Aramis 10 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Mother's love is giving him strenght! Ja pierd#le... . Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 A u Edypa było inaczej. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Ale to Naruto jest chu.owe... Sam nie wiem dlaczego to jeszcze czytam. Chyba z przyzwyczajenia. 1 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 I WAS...... LOVED BY MY MOTHER....?! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Aż się wierzyć nie chce, że to ten sam Gaara co z początku mangi. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Czy tylko ja po zobaczeniu tytułu nowego ep'a byłem pewien, że nie będzie żadnej walki Naruto kontra Itachi? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 chójowo sie robi. Emocjonalnie na siłe i za dużo na raz. nie wiem co kishi pali ostatnio, nawet na dobrą walkę nie można liczyć. Jakby kiedyś coś takiego odpierdzielił że Nagato + Itachi vs Naruto + Bee to bym szczał z emocji, teraz obawiam sie zeszmacenia owych postaci i dużo talk no jutsu. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 (edytowane) Kishi może szmacić kogo chce oprócz Itachiego. Dla mnie ta postać zawsze będzie most epic and powerful ever ze wszystkich, które widziałem(no, oprócz whitebearda z one piece). Przydałoby się, żeby nakopał komuś silnemu, żeby było wiadomo, że jest niepokonany, a emo dał wygrać. I może wreszcie się wyjaśni co Itachi dał Naruto kiedyś tam dawno(chyba, że już się wyjaśniło, bo nie pamietam?) PS. zapomniałbym - chapter słaby, czyli kishi trzyma poziom. Edytowane 22 lipca 2011 przez Dahaka Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Te a może w tej trumnie jest ciało Ji raji ? ;f Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 kabuto powiedzial ze nie udalo mu sie wyciagnac trupa ani zadnego DNA z pod wody. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 i czemu madara by się miał bać ero-senina? nie wiem kto liczył, że itachi czy nagato będzie chciał walczyć z naruto. przecież itachi mógł go zabić, a dał mu jakieś badziewie (może coś do walki z samym sobą, skoro był taki genialny to może to przewidział, albo coś na sasuke). nagato też jest raczej pozytywnie do niego nastawiony. kwestia na ile ich kabuto kontroluje. pytanie czemu nagato jako jedyny jest w tak kiepskiej formie i czy mają swoje oczy? gadane, łzawe i wspomnieniowe chaptery to niestety część tej mangi i trzeba się uzbroić w cierpliwość. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Ero senin główna broń na naruto n/p wyobraźcie sobie taką walkę Naruto VS Ero ;O Cytuj
szaden 228 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Mówię Wam to będzie Madara. Najbardziej żałosna teoria na to kim jest Tobi okaże się prawdziwa- Obito. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Jaki Obito? Przecież ten sam gość zaatakował Konohę i "walczył" z 4 hokage, a Obito to był w tym czasie gnojem. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 madara to madara, jest za dużym kozakiem żeby być kimś innym, a w trumnie jest pewnie jego stara:D i dlatego się boi:P było gdzieś coś czy kishi ma jakiś plan na tą mangę czy on tak na bieżąco wymyśla? Cytuj
szaden 228 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Jaki Obito? Przecież ten sam gość zaatakował Konohę i "walczył" z 4 hokage, a Obito to był w tym czasie gnojem. Spokojnie, Kishi to jakoś " sensownie" wytłumaczy Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Gaara bez Shukaku silniejszy niż z, a wcześniej ledwo mógł piaskiem ruszać. No ale w końcu mama go kocha. Padłem. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 akurat to nie jest jakieś na maxa przegięte. bez "matczynej miłości" i bez biju był kozakiem. w końcu był synem kage. się po prostu rozwinął a wcześniej był dzieciakiem i podobnie jak naruto nie kontrolował biju więc wiele mu z jego mocy nie przyszło. rozważanie na temat trumny i samego madary (coś wskazuje że madara to nie madara? podszywał się pod tobiego wcześniej przecież...) jest bezsensu, bo kishi może rozwiązać to w najbardziej absurdalny sposób. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Jaki Obito? Przecież ten sam gość zaatakował Konohę i "walczył" z 4 hokage, a Obito to był w tym czasie gnojem. Obito już nie żył, ehueheuhue Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Ale było mówione, że sama kontrola nad piaskiem Gaary wzięła się z Shukaku. Dlatego nie rozumiem jakim prawem on dalej ma tą moc skoro Bijuu już nie ma. No ale w sumie mama go kochała ;\ Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 a nie było mówione, że "tak dobra" kontrola piasku jest zasługą biju? jego ojciec kontroluje piasek - w naruto wiekszosc umiejętności jest dziedziczona. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Ja już od jakiegoś czasu nie zawracam sobie głowy czytaniem tylko obrazki oglądam Nie wiem co was tak dziwi fakt, że Gaara kontroluje piasek. To efekt tego, że w tym piasku co nosi cały czas przy sobie jest zaklęta dusza jego matki i stąd biorą się podobne zdolności, a to wiadomo od samego debiutu Gaary w mandze. A co do samej siły Gaary to nikt nigdy nie powiedział, że on sam jest słabiakiem - analogiczna sytuacja jak z Naruto kiedy miał ogromną swoją chakrę, a wykorzystywał tylko jakiś jej procent bo chakra Lisa zaburzała jej przepływ. Z Gaarą jest podobnie, tym bardziej, że Gaara był "nieudanym" jinchuriki tak samo jak Naruto w przeciwieństwie do takiego Bee. Naruto dopiero teraz kontroluje Lisa po niewyobrażalnych wygibasach i pomocy X ludzi z zewnątrz. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 24 lipca 2011 Opublikowano 24 lipca 2011 Może w najnowszych chapterach dowiemy się coś więcej o tym jutsu na Sasuke, które Itachi przekazał Naruto podczas ostatniego spotkania... http://www.manga-lib.pl/index.php/manga/info/naruto - tu również są dosyć szybkie uploady mangi Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 No pewnie prędzej dowiemy się w najnowszych niż w najstarszych Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Po ostatnim chapterze wydaje mi się, że to "coś" co Itachi dał Naruto było obroną przeciwko samemu Itachi'emu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi