Dahaka 1 878 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Ja bym raczej powiedział, że to obrona przed sharingenem. Nie tylko itacha Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 a ja bym powiedział, że przeciwko Mangekyō Sharingan Sasuke. obecna sytuacja to przypadek raczej, chyba że Itachi wiedział że zostanie wskrzeszony:D Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Tak btw, z tego co pamiętam, to emo zabrał oczy Itachiego nie? To skąd on je teraz ma ? Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Madara ma "fabryke" sharingamów i rinneganów:D Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Gdzie oglądacie anime ? Online czy ściągacie ? Wystarczy mi wersja oryginalne głosy plus angielskie napisy. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 Nikt tu anime nie ogląda, bo jest słabe Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 nie wiem jak z starszymi odcinkami, ale na bieżąco oglądam tu: http://naruto24.pl/ albo tu: http://naruto.wbijam.pl/ (tu chyba są wszystkie odcinki). Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 "Let's see what happens" Sam Itachi nie wie co sie stanie. o ciekaw jestem Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 dlatego właśnie pisałem, że to miało być na sasuke - nie wie jak to zadziała na niego samego. motyw z "klonowaniem" kekkei genkai jest dla mnie największym przegięciem tej mangi. najbardziej pożądane "techniki" nagle stają się powszechne :confused: jeszcze tylko brakuje by byli jinchūriki byli w stanie używać w pełni sharingana... Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Ciekawi mnie tylko co będzie z tym kolesiem podobnym do sasuke - bombelkowy Jinchuuruki, lol W Anime był on kumplem naruciaka, a w mandze sie nawet nie znają, więc jeśli bedzie walka miedyz nimi to ciekawe co sie stanie. Mam nadzieje ze Yagurę zrobią najsilniejszym , a 2 ogoniastego najslabszym. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 28 lipca 2011 Autor Opublikowano 28 lipca 2011 A ja mam nadzieję, że manga powoli dobiegnie końca, bo niedługo skończą się ostatnie racjonalne pomysły, i Kishi już popadnie w totalny obłęd wymyślając rzeczy, które na trzeźwo zagrożą stabilności psychicznej czytelników. Zresztą ostatnio i tak czytając najnowsze chaptery, ogarnia mnie taki stan: Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Racjonalne pomysły to już się skończyły. Ciekaw jestem czy niedługo dostaniemy ostatnią konfrontację z Madarą/Kabuto/Saskiem i w przeciągu najbliższych dwóch lat manga się skończy, czy Kishi wymyśli coś po tej wojnie. Już dawno przestałbym to czytać, ale jak wchodze na strone w celu obadania nowego chapka OP to widze przy okazji Naruto i jakoś nie mogę się powstrzymać i zaglądam z nadzieją, że może coś ciekawego będzie. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 28 lipca 2011 Autor Opublikowano 28 lipca 2011 No ja tak już też zaczynam twierdzić po motylku Choujiego. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Racjonalność to się skończyła wraz z pierwszą serią. Trochę długo Mendrek zajęło Ci dojście do takich wniosków Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Kabuto znowu szykuje jakąś niespodziankę dla gościa w masce. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Rozkłada mnie na łopatki, jak Kishi zapomina co mogą bohaterowie jego własnej mangi. Naruto atakuje psa gigantycznym ale zwykłym rasenganem zamiast użyć fuuton rasengana w taki sposób jak w walce z Kakuzu. Miałby go z głowy, jużby się nie zregenerował. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 <br />Rozkłada mnie na łopatki, jak Kishi zapomina co mogą bohaterowie jego własnej mangi. Naruto atakuje psa gigantycznym ale zwykłym rasenganem zamiast użyć fuuton rasengana w taki sposób jak w walce z Kakuzu. Miałby go z głowy, jużby się nie zregenerował.<br /><br /><br /><br /> Hah lOOkaj czasami do tekstu Czego by Naruto nie użył to nie rozwali tych psów. One będą się bez przerwy respawnowały. Naruto musi pokonać samego Nagato,żeby przerwać tę technikę Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 (edytowane) <br />Rozkłada mnie na łopatki, jak Kishi zapomina co mogą bohaterowie jego własnej mangi. Naruto atakuje psa gigantycznym ale zwykłym rasenganem zamiast użyć fuuton rasengana w taki sposób jak w walce z Kakuzu. Miałby go z głowy, jużby się nie zregenerował.<br /><br /><br /><br /> Hah lOOkaj czasami do tekstu Czego by Naruto nie użył to nie rozwali tych psów. One będą się bez przerwy respawnowały. Naruto musi pokonać samego Nagato,żeby przerwać tę technikę Pamiętasz jaki typ obrażeń zadał fuuton rasengan Kakuzu - przerwał połączenia międzykomórkowe, to byłby koniec tego summona. Kishi najpierw coś wymyśla by potem to zupełnie olać. Edytowane 28 lipca 2011 przez DonSterydo Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Każda technika jest inna,a Nagato to nie Kakuzu Kishi najwidoczniej wymyślił sobie,że Fuuton czy jakakolwiek inna technika będzie bezradna wobec summona Nagato. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Kishi to w ogóle wymyśla wszystko na bieżąco chyba. I niestety nie ma do tego talentu Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 (edytowane) Ciekawi mnie tylko co będzie z tym kolesiem podobnym do sasuke - bombelkowy Jinchuuruki, lol. W Anime był on kumplem naruciaka, a w mandze sie nawet nie znają, więc jeśli bedzie walka miedyz nimi to ciekawe co sie stanie. Mam nadzieje ze Yagurę zrobią najsilniejszym , a 2 ogoniastego najslabszym. Wątpię żeby dwójka ostatnich ogoniastych starła się z resztą Jinchuurukich, raczej postawią przeciw nich któryś z teamów z sojuszu. Akatsuki dość szybko zebrał 7-kę i nie były to specjalnie trudne walki, więc poziom byłych Jinchuurukich do Naruto i Bee jest raczej nie równy. A poza tym kolidowało by to z anime (przypadek Utaki i Naruto), a jak wiadomo twórcy anime wywierają jakiś minimalny wpływ na Masashiego Kishimoto.Ale nie ma co gdybać na temat przyszłych wydarzeń w mandze. Za kilka chapterów przekonamy sie kto z kim i pod jakim krzakiem będzie się ścierał Edytowane 30 lipca 2011 przez Farmer87 Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 się sprawdziło, że prezent był "na sasuke", ale tego że jest to oko z najsilniejszym genjutsu się chyba nikt nie spodziewał. dodatkowo jakiś mega up dla nagato, z serii "z du.py" i w sumie cały epizod przegadany. ciekawe co teraz z itachim jak już nie jest pod kontrolą (pewnie się poświęci) i z nagato (powinien się poddać), chyba że gdzieś w pobliżu jest jakiś oddział który ich zapieczętuje. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 (edytowane) No ciekawe jaki cyrk teraz kishi wymyśli z itachi - bo jak wyrwał się z edo tensei i jest teraz poza władzą Kabuto i jest nieśmiertelny ? A up Nagato nie taki z dupy, przede wszystkim to on od początku powinien tak wyglądać, nie korzystał z Paina i Gedo Mazo to powinien mieć swój pierwotny wygląd. Edytowane 3 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj
RoL 578 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 on przeszczepil krukowi ludzkie oko :o Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 chyba w porównaniu z przechowywaniem go (i innych żab) w żołątku (!?) to pikuś. co do stanu nagato i ogólnie wskrzeszonych oraz ich czakry to ta sprawa jest kolejną gdzie kishi wymyśla chyba na bieżąco:/ naruto zapomniał, że nagato wysysa czakre? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi