luk_ash 88 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 myślę, że jeszcze sporo czasu zanim zaczną się "prawdziwe" pojedynki. zostali mistrzowie miecza, jinchuuriki z sharinganami i rinneganami i pewnie jeszcze jakieś niespodzianki. zetsu też wydaje się ciekawym przeciwnikiem. dobrze by było jakby ktoś dobry zginął i jakby itachi sprzątnął kabuto w jakimś kluczowym momencie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Nowy chapter jest świetny, Gaara w końcu pokazał, że nie na darmo jest kage. ;] Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Pokonany siłą chemii! Czy to oznacza, że Gaara teraz ma też technikę swojego ojca (gold dust)? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Old shit is old Co do chaptera to coraz więcej niemożliwych technik. Aż się boję, że Naruto z pomocą lisa rozpieczętuje Oro i Nagato z mieczyka Susano :confused: Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Na mangareader jest już nowy chapter, z powrotem mumii. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Ha ha, klon Naruto rozwalił Raikage i skopał tyłek Muu Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Nie no chyba prawdziwy, a potem poprostu sie sklonowal. Ciekawe co muu szykuje, wiedziałem że nie padnie. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 O kurfa, z nowym openingiem pojechali po bandzie xD Nie zebym filery ogladal, tak z ciekawosci lurknąłem ;3 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) Omg, ale porażka Nie dość, że kreska przez 3/4 opa jest paskudna to jeszcze te tańce.... tragedia Edytowane 11 października 2011 przez Dahaka Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 oglądam nawet filery - przelotnie, ale nigdy się nie skusiłem na opening. po tym co napisaliście będę musiał chyba się zmusić według spoilerów: Muu summons; The one who's summoned is Uchiha Madara. tyle, że nie tego, którym miał być Tobi, ale Edo Madare - ożywionego... ciekawe. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 No jeśli to prawda, to nie jestem zaskoczony. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 cholera po co ja czytam se spojlery Cytuj
wojti411 46 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 http://mangastream.com/read/naruto/94539395/1 - jest juz nowy ep Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Strasznie duzo sie pokazalo w tym chapie. no i wisienka na torcie : D ale to juz bylo spekulowane ; ) Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 12 października 2011 Autor Opublikowano 12 października 2011 The real Uchicha Madara, ZOMG. Haha, i jednak Tobi = Obito. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Niekoniecznie, to może być starszy syn Rikudo Sennina, wie wszystko o świecie shinobi. Do Obito to on w ogóle nie pasuje. Przypomnijcie sobie retrospekcje gdy atakował Konohę i walczył z Yondaime. Przecież wtedy to pewnie Obito srał w pieluchy. xD Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Myślę, że w świecie, w którym można mieć oczy na przedramieniu wszystko jest możliwe ;p Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 (edytowane) The real Uchicha Madara, ZOMG. Haha, i jednak Tobi = Obito. ryj. Tobi to jakiś zetsuoway klon madary. Niekoniecznie, to może być starszy syn Rikudo Sennina, wie wszystko o świecie shinobi. Do Obito to on w ogóle nie pasuje. Przypomnijcie sobie retrospekcje gdy atakował Konohę i walczył z Yondaime. Przecież wtedy to pewnie Obito srał w pieluchy. xD Obito juz wtedy nie zył. Edytowane 12 października 2011 przez Pikol Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Chyba najbardziej przewidywalny plot twist w historii naruto, nie ma się czym podniecać. Co natomiast może zaskoczyć w przyszłości, to prawdziwa tożsamość Tobiego, zaskocz nas Kishi i nie wyjeżdżaj z Obito, plis. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 12 października 2011 Autor Opublikowano 12 października 2011 To byłoby jeszcze bardziej absurdalne, mógłby sobie używać tych wszystkich technik ot tak, a takie klony mają określoną i nieodnawialną ilość chakry. Nie mówiąc już o tym, że ten klon i Madara mieliby nagle inne osobowości, i w ogóle poryte to by było. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Klony zetsu duplikują chakare i wygląd. i są organiczne. Jak narazie to Tobi nie pokazal zadnych technik zwiazanych z Sharinganem, oprócz Iluzjii. Jak dla mnie Madara padł na valley of the end, moze stworzyl zetsu jak juz umierał z pobranych DNA Harishamy, i jakoś część siebie przetransferował. zobacz, ze ma te same wspomnienia co Madara, np Oboje twierdzą że dali Rinnangana Nagato. skomplikowane to jakieś Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 12 października 2011 Autor Opublikowano 12 października 2011 Biały zetsu powstał bezpośrednio z komórek Hashiramy, więc Tobi też musiałby zostać z nich stworzony. Stworzyć Uchichę z Senju? Khem. Kishi musiałby wciągnąć z kilo ziela żeby coś takiego wykombinować. Zresztą to by tłumaczyło skąd Kakashi ma Mangekyo Sharingana. Pamiętacie, że uaktywnił go gdy zobaczył oko Tobi. Jako, że Tobi = Obito, a Kakashi posiada oko Obito, to gdy zobaczył Mangekyo Sharingana, po prostu drugie oko się zschynchronizowało z pierwszym Obito poza tym miałby powody by zmieniać po swojemu świat shinobi, wypadek go odmienił. Mógł być ofermą, a dziś może mieć większą moc. I to że używa wyłącznie iluzji, miast rzucać Amaterasu na lewo i prawo, może świadczyć iż nie jest prawdziwym Madarą Ps. Choć przecież nie można powiedzieć, że te iluzje to jakieś tam mało żrące chakre techniki, Kakashi ledwo zipiał po dwóch Kamui. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Nie chce wierzyc ze Tobi sie okaze Obito. po peknieciu maski, mozna wywnioskowac, ze jest to ktos juz naprawde w podeszlym wieku. Kakashiemu nigdy sam sie Mangekyou nie wlaczyl, gdy zobaczyl Tobiego w czasie walki Sasuke i Itachiego, byl tak zdziwiony kim moze byc ta osoba, ze gdy pognali na miejsce bitwy, wlaczyl Mangekyou " na wszelki wypadek " Zreszta, potem gdy wielokrotnie go spotkali, juz nie bylo takich akcji ze niby sam mu sie wlaczał. Wydaje mi sie ze Tobi i Madara są jakoś połączeni. w sensie, oboje znają fakty ktore tylko madara moze znac, i oboje polegali na mocy Nagato. kluczem do tego wszystkiego moze byc tekst madary, "Wiec w koncu to sie stało" "Nagato wydoroślał" itd. Wiec moze planował swoją śmierć ? W koncu automatycznie pomyślał że Nagato go ozywil, nie jakiś Edo user. sam już nie wiem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Panowie. I jeden i drugi to Madara. Pytanie tylko jak Kishi to wytłumaczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi