Gość yaczes Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) Ten scenariusz jest bessensu IMO - czyli prawdopodobny Odnosze nieodparte wrazenie, ze Naruto mialo zaplanowany scenariusz jedynie do zabicia Zabuzy. Potem to juz pelen freestyle. Przypomnijmy sobie te piekne czasy swietnosci tej serii: http://www.youtube.com/watch?v=IRU_9AOeoCg&feature=related Kreska i animacja tez lepsze. Bylo wytlumaczone czemu pierwszy i drugi hokage nie mieli czerwonych oczu po summonie? Edytowane 14 października 2011 przez Czez Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Bo wtedy Kishi jeszcze na to nie wpadł;p Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) Spoilery z nowego, nie wydanego jeszcze chaptera o Tobim, możliwe że fake, możliwe że nie: Itachi and Sasukes dad is now Tobi. He faked his death and killed his wife in order to get MS. Edytowane 18 października 2011 przez Hela Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Taka wersja byłaby nawet niezła, na pewno lepsza niż z Obito. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 No na to, to chyba nikt nie wpadł wcześniej... Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Aż dziwne, bo prawdopodobieństwo istnieje. W sumie nie wiadomo co się działo z rodzicami Sasuke podczas ataku lisa na wioskę. Ale ta Samsara przypadkiem nie miała "ograniczenia", że nie mogła wskrzesić osób które były zbyt długo martwe jak np. Jiraiyi? Jeżeli to prawda, a Madara chciał jej dla siebie to znaczy, że musiał umrzeć bardzo niedawno. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Tu masz opis tej techniki - http://naruto.wikia.com/wiki/Summoning:_Impure_World_Resurrection Nie wiem skąd pomysł z ograniczeniem czasowym jeżeli wskrzeszany np. był pierwszy Hokage. Jiraya nie może być wskrzeszony, bo Kabuto nie ma jego DNA - ciało "schowane" pod wodą. W nowym chapterze Madara pokaże co potrafi. Wątpię żeby w najbliższym czasie wyjaśniła się kwestia Tobiego. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Jest chapter ;] http://www.mangareader.net/naruto/560 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Madara > Wszyscy. (pipi), koleś stworzył planetę w ułamek sekundy. Nawet Peinowi zajęło to kilka kadrów a on nie stworzył czegoś tak wielkiego. Edytowane 19 października 2011 przez Kalel Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Co to kur.wa jest? Meteor? Ewolucja Sharingana w Rinnegana jest głuuupia. Co z Byakugannem teraz, czy on też ewoluuje? Edytowane 19 października 2011 przez estel Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) ahm, trochę się zawiodłem nowym chapterem... nagłe przebudzenie rinnegana jest idiotyczne. i do tego mu jeszcze susano pozostał (susano robi pieczęcie??). wychodzi, że madara jest silniejszy od nagato i sasuke razem wziętych... jeżeli największy badass w historii da się kontrolować i manipulować takiemu przydu.pasowi jak kabuto o już w ogóle będzie przegięcie. Edytowane 19 października 2011 przez luk_ash Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Normalnie Dragon Ball AF Teraz ktoś musi to zatrzymać, pewnie Sasuke wpadnie i pierdnie Amaterasu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Madara ma Sasuke na 1 hita. Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Nie wiem jak można pokonać takiego na(pipi)iacza. Już wskrzeszony Nagato nieźle kosił bez tych jego 6 ciał, a Madara przy nim to jak słoń przy mrówce. Do tego jeszcze Mangekyo z Susanoo, Tsukuyomi i pewnie Amaterasu. A może jeszcze Kamui się tu gdzieś pojawi. Masakra. Mam tylko nadzieję, że ze względu na power level walka nie zakończy się uspokojeniem serca złego Uchichy i wypełnienia go nadzieją i miłością. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 myślę, że w końcu Itachi dotrze do Kabuto, to chyba najłatwiejszy jak nie jedyny sposób na Madare... Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Tu masz opis tej techniki - http://naruto.wikia....ld_Resurrection Nie wiem skąd pomysł z ograniczeniem czasowym jeżeli wskrzeszany np. był pierwszy Hokage. Jiraya nie może być wskrzeszony, bo Kabuto nie ma jego DNA - ciało "schowane" pod wodą. W nowym chapterze Madara pokaże co potrafi. Wątpię żeby w najbliższym czasie wyjaśniła się kwestia Tobiego. Mi nie chodziło o IWR tylko o tą technikę co Nagato użył by wskrzesić wszystkich mieszkańców wioski po ataku, co to niby miał zachować ją dla Madary. Wygląda na to, że ta teoria jakoby Madara i Tobi byli teammates powoli zaczyna się sprawdzać. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 no to się nie zrozumieliśmy. nie pomyślałem nawet o http://naruto.wikia.com/wiki/Outer_Path:_Samsara_of_Heavenly_Life_Technique, bo kilka razy było wspominane, że ogranicza ją czas. wątpię żeby Madara miał taki plan, że zostanie tą techniką wskrzeszony. z drugiej strony jeżeli znał Nagato, co wcześniej też się wydawało nie możliwe... zakręcona jest sprawa z Rinneganem: Tobi potrzebował Nagato, Madara miał niby już przed śmiercią, ale teraz mu pomógł Kabuto. zaraz się okaże, że Sasuke też będzie go miał... pytanie: z Madarą, razem z Gaarą, walczy Naruto czy jego klony? wcześniej było, że prawdziwy jest razem z Bee, ale teraz się pogubiłem... Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 To są jego klony. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Podejrzewam, że w kolejnym chapterze Madarę zatrzyma prawdziwy Naruto na pełnej (pipi)ie Nieźle się rozwinęły te klony, same wchodzą w Sage Mode Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 No to kishi pojechał po bandzie. Czy on przywołał meteor ? WTF Jest nadzieja ze tsuchikage zginie niszczac go swoim dust techique, wyczerpując sie z Chakary. Mnie tez nie podoba sie ta ewolucja w Rinnegana, zawsze lubiłem te porównania Sharingan vs Rinnegan, bron boze zeby Sasuke dostal takiego power upa. A pozatym rzeczywiscie chyba nikt szans nie ma na tą chwilę z Madarą. Ale przynajmniej mozna wyluczyc biednego Obito jako Tobiego (rest in peace bro), skoro pradawny Madara go znal. No i wiadomo przynajmniej ze jest to facet ;3 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Mnie tez nie podoba sie ta ewolucja w Rinnegana, zawsze lubiłem te porównania Sharingan vs Rinnegan, bron boze zeby Sasuke dostal takiego power upa. Bądźmy szczerzy, to już pewniak. Kishiemu brakuje od dawna pomysłów i leci w absurdy. Teraz sobie pomyślcie na jaką skalę technik będą musieli używać ci co z Madarą wygrają. Ilość chakry już od dawna nie jest brana pod uwagę, Uchicha będą ją teraz generować pocierając o siebie odnóżami. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 nie wiem czy można coś wykluczyć jeżeli chodzi o pomysły Kishiego. czemu miałby go nie znać skoro zna Nagato? ogląda z was ktoś anime? filery? ostatnio krytyczny poziom został chyba przekroczony... z 2 czy 3 odcinki nie było nawet ani jednej techniki, a wcześniej kilka odcinków pod rząd było praktycznie takich samych... czemu oni nie zrobią jakiś sensownych filerów z bohaterami z mangi? jakieś z przeszłości - o starych kage, o akatsuki, o jinchuriki?? jest gdzieś podany jakiś termin kiedy się filery skończą? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Oglądasz fillery ? Już dłubanie w nosie jest bardziej produktywne Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Fillery sa adresowane do dzieci :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi