Crying_Wolf 56 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Prościej będzie zapytać czego nie umie. 1 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Skoro tobi umie korzystac z umiejętności rinnegana, to myśle że madara też. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Zawsze jest szansa, że skoro Madara dostał Rinnegana przed śmiercią, nie zdołał poznać jego wszytskich B'n'B's. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Czyli możemy uznać że Tobi miał już kiedyś rinnegana ? w końcu oferował użycie jego mocy na Yamato, mając go zaledwie pare dni. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 1 listopada 2011 Autor Opublikowano 1 listopada 2011 Sam powiedział, że dał Rinnegana Nagato, więc raczej miał. Czy go używał, trudno powiedzieć. Ja jestem zdania, że ten Rinnegan od Nagato jest od Madary i z jakiś przyczyn Madara który współpracował z Tobim umarł, ten drugi wyciął mu Rinnegana. Jak wiadomo Edo Tensei zwraca to czego w ciele brakowało w momencie śmierci. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Ej, a co madara sobie sprawdzal na klacie/brzuchu? Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Nie wiadomo, może drewnianego pisiora, którego wyrwał przed śmiercią pierwszemu... Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Morning wooda a tak serio, to pewnie ma jakaś twarz na klacie jak Danzou czy coś Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) W nowym chapterze Raikage ma obie dłonie XD - Na ostatnim panelu Edytowane 2 listopada 2011 przez DonSterydo Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 W nowym chapterze to już przeginka z naciąganiem. Kishi wymyslił najbardziej bzdurne metody zeby skupić wszystkich kage w jednym miejscu. Madara musi zabić paru, aczkolwiek wolałbym żeby w ogóle nie padł jeszcze, bo jest wazny dla fabuły. tak samo jak czarny zetsu, który MUSI wstać. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Madara nie może paść. Jak wynika z tego co już wcześniej mówił to jego wskrzeszenie było częścią jego planu i do tego miał doprowadzić Fake Madara, ale Kabuto trochę namieszał. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Autor Opublikowano 2 listopada 2011 Hm, ciekawe z tą ręką czy to zasługa jakiegoś jutsu, czy błąd Kishiego. Zresztą nawet jak to jest błąd, to pewnie znajdzie "sposób" żeby to odkręcić. Nawet wolę nie pytać jaki to będzie sposób, No i Madara potwierdził plan Tobi o stworzeniu księżyca z nieskończonym genjutsu (ku.rwa, wiecie jak to infantylnie wszystko brzmi? Jakby to czytała osoba niezwiązana z anime i Naruto, to by pomyślała że to jakiś kącik zwierzeń na haju), choć jest jeszcze ryzyko że Tobi poznał plan Madary i chciał go kontynuować po śmierci tego prawdziwego. Madara pewnie się ewakuuje i będzie dalej planował z Tobim, na końcu będzie mega fight tag team Tobi + Madara vs. Sasuke (bo wiadomo że się nawróci) + Naruto. W zasadzie chapter ten można ograniczyć do obejrzenia pierwszej i ostatniej strony. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 To jest raczej zwykłe przeoczenie. Na poprzednich panelach "widać", że nie ma ręki. Jak myślicie, co Madara ma na klacie ? Moim zdaniem Byakugan zamiast sutków Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 (edytowane) Teleportacja odnawia czlonki :potter: Edytowane 3 listopada 2011 przez Czez Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 (edytowane) To jest raczej zwykłe przeoczenie. Na poprzednich panelach "widać", że nie ma ręki. Jak myślicie, co Madara ma na klacie ? Moim zdaniem Byakugan zamiast sutków A po co mu ta technika jak to teraz szrot. I pomyśleć, że w początkowej fazie mangi Byakugan był uważany za KG lepsze od Sharingana. Edytowane 3 listopada 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Plot Czikenz A Madara musi mieć komplet Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Fajowa końcówka chapka. Ciekawe co ten Naruto osiągnie w pojedynku z fake Madarą Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Dobra praca wszystkich kage, a najlepsze było przełamanie Susanoo. Ciekawe, czy ktokolwiek z dobrych padnie... Cytuj
Richer 6 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Najpewniejsza w mojej opinii jest babcia tsunade ;p Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Fajowa końcówka chapka. Ciekawe co ten Naruto osiągnie w pojedynku z fake Madarą Już raz The Six Path pokonał więc teraz pewnie też nim podłogę pozamiata. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 W środku walki, wogóle bez żadnego składu, Tsuchikage mówi: "Naruto odmieniłeś moje spojrzenie na świat, dziękuję!". A Naruto przez cały chapter krzyczy że chce pomóc. OMG, co to ma być? Ogólnie kiepski chap, Madara stał jak ciul i się patrzył jak go atakują. Końcówka daje nadzieję na lepszą akcję. Może dowiemy się więcej o fake Madarze. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Myślę że ta wypowiedz dotyczyła poprzednich chapów i to jak wiernymi przyjaciółmi są Gaara i Naruto. Edytowane 9 listopada 2011 przez MYSZa7 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Mam nadzieję, że wreszcie zobaczymy pełną twarz f.Madary. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 No tak, ale bardziej chodzi mi o moment w którym to powiedział. Tłuką się, tłuką, przeciwnik nadal żyje, a on nagle wypala taki tekst. Chyba ziomuś od tej mangi nie umiał zrobić zręcznego przejścia między tą akcją do walki Naruto vs. fake Madara i wyszło jak wyszło. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 W środku walki, wogóle bez żadnego składu, Tsuchikage mówi: "Naruto odmieniłeś moje spojrzenie na świat, dziękuję!". A Naruto przez cały chapter krzyczy że chce pomóc. OMG, co to ma być? Ja nawet tych bredni nie czytałem, jak widziałem że zaczynają słodzić to oglądałem same obrazki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi