Opublikowano 9 listopada 201113 l masakra, ostatni panel mnie zniszczył Ciekawe czy odpadnie mu maska.
Opublikowano 10 listopada 201113 l masakra, ostatni panel mnie zniszczył Ciekawe czy odpadnie mu maska. Mam nadzieję, a Naruciak oczywiście zrobi zdziwioną minę widząc nieznanego z dynastii U. Lub Odpadnie mu tylko górna część maski, co też by mnie nie zdziwiło.
Opublikowano 10 listopada 201113 l Najpierw to pewnie będą wałkować przez jakiś czas walkę 5 kage z Madarą.
Opublikowano 17 listopada 201113 l Co by nie było będzie za(pipi)iście. I walkę 5 kage z Madarą i walkę Naruciaka z fakiem chętnie obejrzę. Oj, będą fajerwerki.
Opublikowano 23 listopada 201113 l W nowym chapie Fake Madara jest lekko zły na Kabuto za użycie prawdziwego Madary.
Opublikowano 23 listopada 201113 l W nowym chapie Fake Madara jest lekko zły na Kabuto za użycie prawdziwego Madary. Raczej ma na to wyjebane.
Opublikowano 23 listopada 201113 l Więcej yagury plox, chociaz pewnie stanie sie mięsem armatnim jak reszta jinchuuruki. dobrze by bylo gdyby yagura odzyskal swiadomosc, moglby pare rzeczy wyjasnic. Ciekawe jak anime team zalatwi sprawe z Utakata, w koncu w fillerze sie zakumplowali. pewnie dodadza pare linii tekstu dla naruciaka. i tak ze kishi musial dodac te pedalskie bombowe bąbelki -_- Edytowane 23 listopada 201113 l przez Pikol
Opublikowano 24 listopada 201113 l Autor Hm, ciekawe co robi przeklęta pieczęć na Tobim, na stronie 9 w lewym dolnym rogu. Fajny twist byłby, jakby Tobim okazał się Sasuke. A raczej jego alter ego. Dlatego mógł "się" zobaczyć, dlatego Itachi znał tą twarz i mógł zaimplementować Amaterasu (i dlatego nic się Tobiemu od tego za bardzo nie stało), a do wszystkiego mógł dojść samemu. Ba, nawet mógł się cofnąć w czasie by "ponaprawiać" co nieco z jego punktu widzenia (a znając Kishiego, to pewnie byłoby możliwe). I dzięki Kabuto mógł dostać geny Senjuu i mieć Rinnegana. Taki plot twist by mnie w pełni zadowolił, podobnie jak i japoński wydział od spraw narkotyków, co by zainteresowali się osobą Kishiego i jego dealer'ów
Opublikowano 24 listopada 201113 l Hm, ciekawe co robi przeklęta pieczęć na Tobim, na stronie 9 w lewym dolnym rogu. Fajny twist byłby, jakby Tobim okazał się Sasuke. A raczej jego alter ego. Dlatego mógł "się" zobaczyć, dlatego Itachi znał tą twarz i mógł zaimplementować Amaterasu (i dlatego nic się Tobiemu od tego za bardzo nie stało), a do wszystkiego mógł dojść samemu. Ba, nawet mógł się cofnąć w czasie by "ponaprawiać" co nieco z jego punktu widzenia (a znając Kishiego, to pewnie byłoby możliwe). I dzięki Kabuto mógł dostać geny Senjuu i mieć Rinnegana. Taki plot twist by mnie w pełni zadowolił, podobnie jak i japoński wydział od spraw narkotyków, co by zainteresowali się osobą Kishiego i jego dealer'ów To nie przeklęta pieczęć tylko symbol Sharingana na wachlarzu Tobiego.
Opublikowano 24 listopada 201113 l Autor Łezki są do środka (bo wachlarz ma odwrócony na plecach), a więc to znak pieczęci Ten no Juin, ten sam który otrzymała Anko i Sasuke od Orochimaru. Serio, to może być taki sick plot twist że Sasuke rozmawiając z Tobim, tak naprawdę rozmawia ze swoim alter ego. I wszystko to co robi Tobi, to tak naprawdę robi Sasuke No i poza tym Sasuke i Madarę łatwo z twarzy pomylić, są do siebie nieco podobni. Skoro są już jakieś inne wymiary, to myślę że cofanie się w czasie to tylko kwestia... czasu właśnie
Opublikowano 24 listopada 201113 l Łezki są do środka (bo wachlarz ma odwrócony na plecach), a więc to znak pieczęci Ten no Juin, ten sam który otrzymała Anko i Sasuke od Orochimaru. Serio, to może być taki sick plot twist że Sasuke rozmawiając z Tobim, tak naprawdę rozmawia ze swoim alter ego. I wszystko to co robi Tobi, to tak naprawdę robi Sasuke No i poza tym Sasuke i Madarę łatwo z twarzy pomylić, są do siebie nieco podobni. Skoro są już jakieś inne wymiary, to myślę że cofanie się w czasie to tylko kwestia... czasu właśnie Kur... To jest na wachlarzu! Czy ty to rozumiesz? Każdy Uchiha ma zatem taką samą na oczach?
Opublikowano 24 listopada 201113 l Przeciez sharingan tez ma lezki do srodka. zresztą, oryginalny Madara tez miał taki znak na swoim war fanie tak samo jak Tobi I tak samo jak sharingan. O, mcdrive mnie uprzedzil ale przyznam ze ciekawy bylby taki twist. jeden z miliona spekulacji. Edytowane 24 listopada 201113 l przez Pikol
Opublikowano 25 listopada 201113 l Zaraz ktos powie, ze Tobi to Naruto, Jiraya albo 3 hokage :potter:
Opublikowano 25 listopada 201113 l Tobi to Shikamaru. Sprytnie to wszystko chlopak rozegral. Z kolei Shikamaru to inteligentne alter ego Naruto. Natomiast Naruto jest tak naprawde czwartym Hokage, ktory przybyl z przeszlosci za pomoca wehikulu czasu zbudowanego dawno temu przez Sage of Six Paths. Co ciekawe, Naruto jest jednoczesnie swoim ojcem i synem :o
Opublikowano 25 listopada 201113 l nie no Naruto jest dużo możliwe, ale nie przesadzajcie. Tobi mówił, że dał Rinnegana Nagato (wtedy Sasuke jeszcze na świecie nie było) i to przecież on uratował Sasuke na szczycie kage...
Opublikowano 27 listopada 201113 l Mendrek, ale żeś wymyślił teorię Całkiem fajną, ale gdyby okazało się że rzeczywiście Kishi zrobi coś takiego to byłby to twist z dupy stulecia.
Opublikowano 4 grudnia 201113 l Autor Ej, czemu Bee może wypuszczać Hachibiego jak psa na spacer? Ja myślałem, że te bijuu mogą "zaprzyjaźnić" się z jinchuurikim na zasadzie: "będziesz miły, to dam ci trochę poszaleć poprzez moje ciało, a jak nie to wal się i siedź tak uwięziony". A tu okazuje się, że Bee i Hachibi to serio jak jakieś kumple Oj Kishi znowu się zaciągał marychą i mu w dobroć poszło.
Opublikowano 4 grudnia 201113 l Mędrku kochany, przeciez to wiadomo od zawsza, ze maja oni swietne relacje. Zreszta, to killerbee kontroluje te full beast mode.