Dahaka 1 878 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 Dlatego mam nadzieje, że anime zamiast fillerować gównem weźmie się za te postacie i pokaże walki, których w mandze nie było. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Skończyłem właśnie Zabuza arc... (pipi)a płakałem jak ciota. Najlepszy arc w Naruto i chvj, nic lepszego Kishi nie spłodził w tej mandze. To były zayebiste czasy. Wszystko trzymało się kupy, każdy shinobi miał określone możliwości i ograniczenia, no i techniki były pomysłowe. Od Shippudena wszystko się rozleciało. Po shippuudenie to anime zaczelo przypominac dragon balla, teraz tylko czekac az madara czy sasuke zaczna rzucac planetami podczas walk i tworzyc potem nowe swoim "zayebistym" sharinganem . Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) teraz tylko czekac az madara czy sasuke zaczna rzucac planetami podczas walk Prawie to samo niby się śmieje, ale nie powiem że nie czekam na ten moment w anime Edytowane 13 lutego 2012 przez Dahaka Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Ta wojna powinna od początku z goła inaczej wyglądać. Zamiast otwartych walk powinno być misje typowo stealth. Kilkuosobowe grupy ninja przedzierają się do obozu Tobiego i zaczynają zabawę. Typowa infiltracja-eliminacja. Po drodze jakiś sub boss i ataki oparte na limitach chakry, a nie ataki typu smark z nosa i nie ma osiedla. I to tylko jeden z przykładów na umiejętne budowanie historii, a kombinacji może być o wiele więcej. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Spoilerek z nowego chaptera. English script by Koohiinin Naruto is amusing. Begins with Karin the interrogation room. She seems infatuated while looking at Sasuke’s photograph, but since she was almost killed, she tears it up. Suigetsu and Juugo go to Orochimaru’s secret base. Suigetsu finds Orochimaru’s secret chamber. He finds a scroll and gets really excited. A large group of white Zetsu appear before Sasuke. Sasuke uses a combination of Susano’o and Amaterasu. One Zetsu flies through magic? He looks fragmented (not sure about that one) White Zetsu: “It’s war. Defeat Killer Bee and Uzumaki Naruto. Our forces are rapidly diminishing. Sasuke is flooded with memories of Naruto. Sasuke: “I’m going to your location to cut you down!” Sasuke finishes all the white Zetsu off. Sasuke and a poem to Itachi. Itachi is on his way somewhere. Sasuke returns his katana to its scabbard. Next week. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Dajcie linka do mangi asap! Breaking news: mangastream nie bedzie umieszczac zadnych mang z Jumpa Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 (edytowane) Drogi Czez-ie gdyby był już dawno bym go wstawił . Ze spoilerka wynika że: Saske się tylko spierdział i wszystkie white zetsu padły... Edytowane 15 lutego 2012 przez Kornolio Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 MUST....NOT.....SPOIL.... Chaptera jeszcze nie ma. Spoilery zawsze są jakieś 6h wcześniej. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Nowy chapterek: http://narutoverse.org/Naruto/574/ Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 poczekam na pl, nie chce mi się czytać angielskiego... leniwy jestem Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Znowu chvjnia, no kurde Kiedy bedzie akcja? Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Dobry był, ale następny będzie ciekawszy. Oby tylko się spotkali i akcja nie przeniosła się w inne miejsce. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Nie był zły. Coraz bardziej czuje, że szykuje nam się powrót Orochimaru... Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Ja bym sie nie zdziwil, dla mnie to zawsze byl glowny badass. Cytuj
Richer 6 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Btw śmierć Orochimaru była tak "biedna", że nie wierzyłem, że to już po nim, żadnych fajerwerków. A co do chaptera to Naricuak trzaska swoje monologi już nie wiadomo ile, a Itachi dalej to tego Kabuto nie dotarł -.- Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Biedna była pewnie dlatego, że teraz Oro wyskoczy jak Aizen i powie "to była część mojego planu" Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 zanim itachi spotka saska - 1 chap, ostatnia strona to wymiana wzroków miedzy nimi 2 chapy gadania i retrospekcji i wracamy do walki killer bee i naurto z tobim... Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Ciekawe co takiego miał w posiadaniu "wężowaty", że jest to w stanie zmienić oblicze wojny. Gad skubany wróci na pewno Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 http://naruto.wbijam.pl/wideo-viddlerxml-16-nsm_04-0-0-0.html Naruto i Czwarty walcza ramie w ramie i tworza legendarnego Rasengana, fak jeeee Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 No biedna, ale jest epicki 4ty hokage i nowy rasengan :F Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Nowy rasengan masz w co 20 rozdziale mangi :S Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 a, a, a w one piece to ciagle ziomek sobie rece wydluza!!!!!!!!! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Mi się w głowie nie mieści, ze ludzie na te pełnometrażówki do kina chodzą. Na każdą przypada może z 5 ciekawszych minut, a w tych ostatnich to chyba nawet nie. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 (edytowane) a, a, a w one piece to ciagle ziomek sobie rece wydluza!!!!!!!!! Bo taka jest jego moc, Naruto może się uczyć zyliona różnych technik, ale tego nie robi. Poza tym rozciąganie Luffiego jest twórcze, tak samo jako Naruto używający swoich klonów na różne sposoby, szczególnie w pierwszej serii, zanim nauczył się durnego Rasengana W ogóle to nie oglądałeś, więc nie znasz pełni jego możliwości Obejrzysz to dostaniesz przywilej narzekania [wstaw zamiast sasuke świecącego się naruto z rasenganem jak w DB i bliczu i będzie pasować idealnie] true story Edytowane 17 lutego 2012 przez Dahaka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi