Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tam będzie Naruto z 4 czy 6 ogonami :) Widziałem gameplay :)

Gość yaczes
Opublikowano

W poprzednia czesc nawet fajnie mi sie gralo, a nie miala tych kozackich wstawek :)

Opublikowano

Jak w anime przyjdzie do kolejnych fillerów (a przyjdzie na pewno) to wypas by był gdyby przybliżyli walkę Madary z Hashiramą i to w takim stylu. Zero zbędnego gadania, sama naparzanka.

Opublikowano (edytowane)

Jakby zrobili by ogólnie coś a'la "powrót do przeszłości" - do okresu panowania 2 pierwszych Hokage to też byłoby fajnie:). Fajnie byłoby zobaczyć młodego Sarutobiego i resztę old timerów;].

Edytowane przez Aramis
Opublikowano

Myślę, że po zakończeniu mangi i tak anime potrwa nawet po zakończeniu main arc'u, nawet może wyjdzie nowa seria niczym DB GT, gdzie Kishi będzie tylko konsultował.

Opublikowano

i monologu o sensie bitwy, czyli za mało używania talk no jutsu: doopon marinasu.

Pewnie dlatego, że nic nie mówią nawet jak ruszają ustami.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

whoa o_O

http://youtu.be/YRW2XiCbWQA

Szkoda tylko że to taki filler. Ale bardzo ładnie zrobione :D

Tak właśnie powinna wyglądać manga pod względem możliwości shinobi. Pierwszego i Madarę z tego filmiku obecny Kakashi z mangi rozniósłby w pył.

Sam filmik prezentuje klimaty z najlepszego okresu mangi i anime, czyli pierwsza seria i kultowa już walka z Zabuzą.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

W sumie kage mogliby się teraz też sklonować i to samo odpowiedzieć. W końcu by się Madarze chakra skończyła :P

Ale z tym Susanoo dla każdego klona to niezła akcja.

I fakt faktem za dużo tych wątków, Kishi celowo chce ciągnąć mangę dzięki temu może po trochu z każdego dać. Mam nadzieję że w następnym chapterze po oczywistej scenie Naruto vs. Tobi w której nadal są na poziomie rozmowy, w walce Kabumaru vs. Uchicha bros. ktoś choć ruszy stopą.

Opublikowano

Wiem, że to marzenie ściętej głowy, ale chciałbym, żeby walka Uchiha (x2) vs Kabuto/Orochimaru będzie się opierała na stonowanych technikach i limicie chakry... czas pokaże.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jedyną postacią w mandze, która ciągle ma limity jest osoba, która powinna mieć nieskończoną chakrę - Naruto.

Opublikowano

W sumie tak myślałem czy na końcu Kishi wywoła do tablicy Sage of Six Paths i ten je.bnie globalnego seal'a na chakrę, ale że to fan DB to nie sądzę, bo w DB nie nastąpił jakiś kataklizm na moce. Poza tym to wyeliminowałoby możliwość kontynuacji anime na sposób DB GT ;) A petunia non omlet.

Ale Kishi jest młody, to pewnie da radę wystartować z nową mangą. Pewnie znowu jakiś shonen, choć trudno mu będzie znowu zaczynać postacie od poziomu pierwszych Naruto ;p Pomijam że trudno mu będzie w ogóle skończyć sagę Naruto, pewnie pokusa będzie zbyt silna i dostaniemy Naruto jako Hokage i jakaś nowa wizja wojny, typu "pokój trwał krótko, feudalni lordzi znowu zechcieli wojny, bla bla bla".

Opublikowano (edytowane)

Bardzo mi się podobał ten chapter. O dziwo.

Dawno nie czytałem z takim zainteresowaniem jak dziś. Czyżby w tym tygodniu Narutard>OP? :o EDit, jednak nie :D

Edytowane przez Dahaka
Opublikowano

O Kabutomaru popyla teraz w sage mode ("I am a dragon, roaaaar!" ;p), a Karin właśnie zyskała nieśmiertelność ;) Co ciekawe kisiel się postarał teraz z kreską i nie napaćkał tego że ch.uja widać, i dla mnie przynajmniej wszystko było widoczne ;) A i wąż z fajką... wtf?

Opublikowano

Niech się jeszcze okaże, że Kabuto napadł na cmentarze w każdej wiosce i zaraz odpali zdobyte sharingany, byakugany, i całą resztę ;p czy tylko ja uważam, że poszczególne postaci (a przynajmniej klany) powinny mieć oryginalne i zaklepane tylko dla siebie zdolności ??

Gość DonSterydo
Opublikowano

Z rodziny Uzumakich tylko Naruto wyszedł na ludzi :P