Gość DonSterydo Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Tam będzie Naruto z 4 czy 6 ogonami Widziałem gameplay Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 W poprzednia czesc nawet fajnie mi sie gralo, a nie miala tych kozackich wstawek Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Jak w anime przyjdzie do kolejnych fillerów (a przyjdzie na pewno) to wypas by był gdyby przybliżyli walkę Madary z Hashiramą i to w takim stylu. Zero zbędnego gadania, sama naparzanka. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Jakby zrobili by ogólnie coś a'la "powrót do przeszłości" - do okresu panowania 2 pierwszych Hokage to też byłoby fajnie:). Fajnie byłoby zobaczyć młodego Sarutobiego i resztę old timerów;]. Edytowane 13 marca 2012 przez Aramis Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 13 marca 2012 Autor Opublikowano 13 marca 2012 Myślę, że po zakończeniu mangi i tak anime potrwa nawet po zakończeniu main arc'u, nawet może wyjdzie nowa seria niczym DB GT, gdzie Kishi będzie tylko konsultował. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Jak wyjdzie gniot pokroju GT to ja podziękuję <_< Nie powiem żeby ostatnia seria DB była zła, ale to już nie był ten klimat jak w początkach anime. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 i monologu o sensie bitwy, czyli za mało używania talk no jutsu: doopon marinasu. Pewnie dlatego, że nic nie mówią nawet jak ruszają ustami. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) whoa o_O http://youtu.be/YRW2XiCbWQA Szkoda tylko że to taki filler. Ale bardzo ładnie zrobione Tak właśnie powinna wyglądać manga pod względem możliwości shinobi. Pierwszego i Madarę z tego filmiku obecny Kakashi z mangi rozniósłby w pył. Sam filmik prezentuje klimaty z najlepszego okresu mangi i anime, czyli pierwsza seria i kultowa już walka z Zabuzą. Edytowane 13 marca 2012 przez DonSterydo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 http://www.mangareader.net/naruto/578 Znowu się praktycznie nic nie dzieje. Już 3 wątki rozgrzebane: Walka z Madarą, z Fake Madarą i z Kabutomaru. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 "Now it's 5 vs 1" Haha, to mi się podobało. Reszta to cały czas powtarzanie tego samego i walka z której nic nie wynika od kilku dobrych chapterów. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 14 marca 2012 Autor Opublikowano 14 marca 2012 W sumie kage mogliby się teraz też sklonować i to samo odpowiedzieć. W końcu by się Madarze chakra skończyła Ale z tym Susanoo dla każdego klona to niezła akcja. I fakt faktem za dużo tych wątków, Kishi celowo chce ciągnąć mangę dzięki temu może po trochu z każdego dać. Mam nadzieję że w następnym chapterze po oczywistej scenie Naruto vs. Tobi w której nadal są na poziomie rozmowy, w walce Kabumaru vs. Uchicha bros. ktoś choć ruszy stopą. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 E, nie bylo tak zle, bywaly gorsze chaptery ostatnio. Cytuj
Richer 6 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Chakra by się skończyła?? Myślę, że to byłby najbardziej zaskakujący finał ;p nie ma już sensu pamiętać o jakichkoliwek limitach, bo zwyczajnie ich już nie ma ;/ Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Wiem, że to marzenie ściętej głowy, ale chciałbym, żeby walka Uchiha (x2) vs Kabuto/Orochimaru będzie się opierała na stonowanych technikach i limicie chakry... czas pokaże. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Sasuke to już chakara tank, Itachi ma jej nieskończoność, Kabuto ma swoje Edo. Będzie zadyma. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Jedyną postacią jaka ma limit i było o tym ostatnio przypominane jest Kakashi, gdy chciał użyć Kamui w walce z ogoniastymi, chapter chyba 571. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Jedyną postacią w mandze, która ciągle ma limity jest osoba, która powinna mieć nieskończoną chakrę - Naruto. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 15 marca 2012 Autor Opublikowano 15 marca 2012 W sumie tak myślałem czy na końcu Kishi wywoła do tablicy Sage of Six Paths i ten je.bnie globalnego seal'a na chakrę, ale że to fan DB to nie sądzę, bo w DB nie nastąpił jakiś kataklizm na moce. Poza tym to wyeliminowałoby możliwość kontynuacji anime na sposób DB GT A petunia non omlet. Ale Kishi jest młody, to pewnie da radę wystartować z nową mangą. Pewnie znowu jakiś shonen, choć trudno mu będzie znowu zaczynać postacie od poziomu pierwszych Naruto ;p Pomijam że trudno mu będzie w ogóle skończyć sagę Naruto, pewnie pokusa będzie zbyt silna i dostaniemy Naruto jako Hokage i jakaś nowa wizja wojny, typu "pokój trwał krótko, feudalni lordzi znowu zechcieli wojny, bla bla bla". Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Jedyną postacią w mandze, która ciągle ma limity jest osoba, która powinna mieć nieskończoną chakrę - Naruto. To dlatego, że on ma tylko pół nieskończoności! Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 http://www.mangareader.net/naruto/579 Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 (edytowane) Bardzo mi się podobał ten chapter. O dziwo. Dawno nie czytałem z takim zainteresowaniem jak dziś. Czyżby w tym tygodniu Narutard>OP? :o EDit, jednak nie Edytowane 21 marca 2012 przez Dahaka Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 21 marca 2012 Autor Opublikowano 21 marca 2012 O Kabutomaru popyla teraz w sage mode ("I am a dragon, roaaaar!" ;p), a Karin właśnie zyskała nieśmiertelność Co ciekawe kisiel się postarał teraz z kreską i nie napaćkał tego że ch.uja widać, i dla mnie przynajmniej wszystko było widoczne A i wąż z fajką... wtf? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Od kiedy to Itachiego I Saskego Susanoo ma 4 łapy ? Myślałem że to exclusive Madary ; ( Cytuj
Richer 6 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Niech się jeszcze okaże, że Kabuto napadł na cmentarze w każdej wiosce i zaraz odpali zdobyte sharingany, byakugany, i całą resztę ;p czy tylko ja uważam, że poszczególne postaci (a przynajmniej klany) powinny mieć oryginalne i zaklepane tylko dla siebie zdolności ?? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Z rodziny Uzumakich tylko Naruto wyszedł na ludzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi