Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuźwa, w DB przynajmniej musieli się natrudzić w szukaniu tych kul żeby kogoś ożywić, albo bogowie musieli mieć dobry dzień, a i tak postacie biegały z aureolą. Tutaj to jest "jak kto chce" praktycznie :/

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zobaczycie, ojciec wyjdzie Sasuke z d**y i powie "Wszystko wiem. Obserwowałem cię z odbytu...".

• Plusik 1
Opublikowano

Chyba już wiem kto będzie final bossem w Naruto.

Orochimaru w ciele saske vs Naruto incoming.

Co do chapka - co to miało byc za wskrzeszenie xD Wyciągnął go jak puszkę piwa z lodówki, ot tak. Eh. Kishimoto skończ już tą papke, bo szkoda patrzeć, dawaj finałowe walki,

Gość DonSterydo
Opublikowano

na finałowej walce będą w siebie górami rzucać, a Oro wskrzesi wszystkich shinobi jacy kiedykolwiek chodzili po planecie :P

Gość DonSterydo
Opublikowano

Plot chickenz w Naruto przybierają rozmiary strusi :P Dobrze, że Bleach się rozkręca :)

Opublikowano

A Kabuto znowu wyszedł na największego leszcza. Oro jak tylko odzyska władzę w łapach to przejmie Kabuto bo wątpliwe żeby Sasek dał się złapać, a nie wierzę żeby kawałek Wężowatego wyciągnięty z pieczęci mógł sobie hasać do woli bez żadnego ryzyka.

Tu już zaczyna robić się powoi moda na sukces. Wkrótce w anime będą streszczać wydarzenia z poprzednich odcinków żeby to wszystko ogarnąć. Czas się przygotować na: "Previously on Lost..."

Opublikowano

No przecież Suigetsu rzekł, że "for a brief time" czyli to nie musi być permanentne. Sam Oro powiedział że jest za słaby teraz by przejąć ciało Sasuke. Na dobrą sprawę to Sasuke może wchłonąć z powrotem Oro :) Chociaż poniekąd ten drugi mógłby przejąć Kabuto, gdyż ten posiada sage mode (dziwne że sam tego nie osiągnął). Tylko na razie mógł to zrobić, a tego nie zrobił.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Już widzę jak Sasuke zwija banknot i wciąga ścieżkę ze sproszkowanego Kabuto :P

• Plusik 1
Opublikowano

No (pipi)a, wreszcie sie zaczyna porządne napier.dalańsko od następnego chapa. Przynajmniej mam taką nadzieje. A chapter może być, chociaż połowa to powtarzanie tego co już wiemy...

Opublikowano

Ogólnie spoko. To powtórzenie mi się przydało, bo minęło już tyle czasu od tego spotkania, że nie skojarzyłem od razu co, jak i gdzie. Krótki dialog Tobiego i Kakashiego, który tak naprawdę nie wnosi nic nowego o tożsamości Tobiego. Tyle tylko, że Kakashi musiał spotkać Tobiego kiedyś gdzieś. <facepalm>

No i w końcu walka Tobi vs Naruto. Oby już bez (pipi)nia się i żeby było fajnie.

Wątek Sasuke i Oro zakończony cliffhengerem i oby tak zostało do końca walki z Tobim. Bardzo chciałbym zobaczyć co dalej z nimi, ale jak Kishi zacznie przeplatać te dwa wątki w jednym chapie to wyjdzie zapewne (pipi)oza.

Opublikowano

No mogli by się trochę znowu ponapierniczać, ale pewnie i tak będzie przywołanie Ame no Hitosu no Kami (ku.rwa dłuższej nazwy się nie dało), tylko pewnie w jakiejś nieperfekcyjnej formie. W kulminacyjnym momencie tuż przed aktywacją Mugen Tsukuyomi pojawi się SSJ3 Madara i stwierdzi że nie chce być pod wpływem genjutsu jakiegoś leszcza z Uchicha (plus ewentualnie potraktuje to jako kolejne wyzwanie, lepsze od walką z Kuramą), po czym okazjonalnie ratując świat zwinie się i dopuści do głosu resztę ekipy Naruto + Bee + Kakashi + Gai, a może do tego dołączy Sasuke. Na sam koniec zmierzą się znowu Naruto i Sasuke, gdzie każdy wys.ra z pięt tony chakry, by na końcu pogodzić się i happy end kur.wa...

...

...

:confused:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja wiem jak będzie wyglądać niepełna wersja 10-tails. Normalny 10-tails, ale na wózku inwalidzkim :P