Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze Obito zostal wskrzeszony przez Madare i stal sie jego uczniem/pomocnikiem. Jednego jestem niemal pewien - bylo 2 Tobich i pierwszy z nich to Madara. Najbardziej mnie zastanawia, kiedy i w jaki sposob zginal Madara.

Tobi jest jeden i ten sam atakował wiochę z pomocą lisa i już wtedy korzystał z technik przenikania, czego normalny Madara nie pokazał ani razu broniąc się za pomocą Susanoo. Jeśli wyjdzie, że to Obito, a tak przynajmniej stara się sugerować autor, to ciekawe jak wytłumaczy ten atak, bo był jeszcze wtedy gnojem.

Opublikowano (edytowane)

Madara przywolal lisa. Zreszta na jednym z artworkow widac wlasnie Madare bez maski i Kyuubiego.

Tobich jest dwoch. Ten z dlugimi wlosami to madara.

Podczas ataku, jeden przywolal lisa, a drugi walczyl z Minato (chyba).

Edytowane przez RoL
Opublikowano

Ej, a nie myslicie, ze Kakashiemu uaktywnilo sie mangekyo dlatego, ze Tobiemu sie uaktywnilo?

Jajca.

Opublikowano

373019_149885911776277_1976986317_n.jpg

Bardziej prawdopodobnym wydaje mi się, że Kakashi miał po prostu włączonego MS od Kamui, a Tobi po prostu włączył swojego. Chociaż ich oczy na pewno są połączone w jakiś sposób, więc twoja teoria nie jest z dupy.

Opublikowano

(pipi)a, zero kumacji.

W ogole, ze mu sie mangekyo uaktywnilo, a nie, ze w tej walce <facepalm>

Opublikowano

Ej, a nie myslicie, ze Kakashiemu uaktywnilo sie mangekyo dlatego, ze Tobiemu sie uaktywnilo?

Jajca.

A to nie było przypadkiem tak, że MS aktywował się Kaszalotowi, gdy w pierwszej serii wpadł w Tsukuyomi Itachiego?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Plot chikenzz ;) Mam nadzieję, że jutro nie będzie powrotu do Saske albo 10 stron umoralniających gadek.

Opublikowano

Gdyby wątki Sasuke i Naruto w jakiś sposób się połączyły i w 600 chapie poznalibyśmy już tożsamość Tobiego to byłoby ok. Ale jak walnie chapa z Sasuke, który nic nie wnosi, żeby przedłużyć tajemnicę tożsamości Tobiego to lipa.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Kisiel coś wymyśli, mam tylko nadzieję, że z wyprawy Sasuke i Oro nie zrobi tajemnicy Brokeback Mountain :D

Opublikowano

Tobi wyciągnie drugą maskę i będzie uber trolling. Btw ciekawe jak zamierzają dalej z nim walczyć. Kakashi już leży, pozostał jeszcze ten klon w innym wymiarze i może Tobi przestanie spamować jedno jutsu, a zacznie nakurwiać rinneganem.

Opublikowano

Ok, w dzisiejszym chapterze mamy flashback młodego Kakashiego, i jedna strona w której Kakashi pyta Tobiego czy jest Obito. Tobi w następnym chapterze sparafrazuje V z "V like Vendetta" i odpowie że głupotą jest pytać zamaskowanego jak się nazywa.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy czytają spoilery. Przecież to zabija całą przyjemność czytania chaptera, a te pare godzin każdy wytrzyma, skoro czekał cały tydzień....

• Plusik 1
Opublikowano

A ja myślałem, że w spoilerze będzie jakiś obrazek albo link, a trafiłem na wytłumaczenie nowego chaptera ;( W każdym razie dużo nie straciłem, ale mam nauczkę na przyszłość.

I zgadzam się z Dahaką, Mendrek po co to czytasz? Później nie ma jaranka!

Opublikowano

Myślę, że spoiler oszczędził wam zawodu w tym przypadku, jakbyście liczyli na ujawnienie tożsamości Tobiego. Btw. musiał sobie posklejać chyba tą maskę, skoro w tym chapterze nadal nie wiedzą kto jest pod nią.

Największa beka byłaby, gdyby poza maską, miał też nałożoną skórę kogoś, jak to Orochimaru zrobił podczas testów na chuunina ;)

Opublikowano (edytowane)

O (pipi)a, dla mnie kozak :)

Juz wiadomo skad te "zmarszczki" xDDDDDD

Niezle mu odyebalo :]]]]

czyli co? w(pipi)il sie, aktywowal mangekyo i teleportowal spod tej skaly? ;ffff

Edytowane przez Dave Czezky