Blue 245 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Mało prawdopodobne. Obecny osobnik zdaje się bardzo dobrze znać Kakashiego, tego samego nie można by było powiedzieć o Kagamim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Moze Obito zostal wskrzeszony przez Madare i stal sie jego uczniem/pomocnikiem. Jednego jestem niemal pewien - bylo 2 Tobich i pierwszy z nich to Madara. Najbardziej mnie zastanawia, kiedy i w jaki sposob zginal Madara. Tobi jest jeden i ten sam atakował wiochę z pomocą lisa i już wtedy korzystał z technik przenikania, czego normalny Madara nie pokazał ani razu broniąc się za pomocą Susanoo. Jeśli wyjdzie, że to Obito, a tak przynajmniej stara się sugerować autor, to ciekawe jak wytłumaczy ten atak, bo był jeszcze wtedy gnojem. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Madara przywolal lisa. Zreszta na jednym z artworkow widac wlasnie Madare bez maski i Kyuubiego. Tobich jest dwoch. Ten z dlugimi wlosami to madara. Podczas ataku, jeden przywolal lisa, a drugi walczyl z Minato (chyba). Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez RoL Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 świetny nowy odcinek anime. dużo "filerów" uzupełniających mange. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ej, a nie myslicie, ze Kakashiemu uaktywnilo sie mangekyo dlatego, ze Tobiemu sie uaktywnilo? Jajca. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Bardziej prawdopodobnym wydaje mi się, że Kakashi miał po prostu włączonego MS od Kamui, a Tobi po prostu włączył swojego. Chociaż ich oczy na pewno są połączone w jakiś sposób, więc twoja teoria nie jest z dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (pipi)a, zero kumacji. W ogole, ze mu sie mangekyo uaktywnilo, a nie, ze w tej walce <facepalm> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Aaaaaaa To nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Idz te dziewczyne zarvchaj, a nie ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ej, a nie myslicie, ze Kakashiemu uaktywnilo sie mangekyo dlatego, ze Tobiemu sie uaktywnilo? Jajca. A to nie było przypadkiem tak, że MS aktywował się Kaszalotowi, gdy w pierwszej serii wpadł w Tsukuyomi Itachiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No ale żeby przenosić rzeczy w przestrzeni to Kakashi musi mieć włączonego MS, nie? A obiekty przenosił już wcześniej, np. w arcu z Painem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Plot chikenzz Mam nadzieję, że jutro nie będzie powrotu do Saske albo 10 stron umoralniających gadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Gdyby wątki Sasuke i Naruto w jakiś sposób się połączyły i w 600 chapie poznalibyśmy już tożsamość Tobiego to byłoby ok. Ale jak walnie chapa z Sasuke, który nic nie wnosi, żeby przedłużyć tajemnicę tożsamości Tobiego to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kisiel coś wymyśli, mam tylko nadzieję, że z wyprawy Sasuke i Oro nie zrobi tajemnicy Brokeback Mountain Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Tobi wyciągnie drugą maskę i będzie uber trolling. Btw ciekawe jak zamierzają dalej z nim walczyć. Kakashi już leży, pozostał jeszcze ten klon w innym wymiarze i może Tobi przestanie spamować jedno jutsu, a zacznie nakurwiać rinneganem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Będzie jak w tym odcinku fillerowym w pierwszej serii, gdzie kakashi pod swoją maską, ma kolejną xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ok, w dzisiejszym chapterze mamy flashback młodego Kakashiego, i jedna strona w której Kakashi pyta Tobiego czy jest Obito. Tobi w następnym chapterze sparafrazuje V z "V like Vendetta" i odpowie że głupotą jest pytać zamaskowanego jak się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Nie rozumiem ludzi, którzy czytają spoilery. Przecież to zabija całą przyjemność czytania chaptera, a te pare godzin każdy wytrzyma, skoro czekał cały tydzień.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A ja myślałem, że w spoilerze będzie jakiś obrazek albo link, a trafiłem na wytłumaczenie nowego chaptera ;( W każdym razie dużo nie straciłem, ale mam nauczkę na przyszłość. I zgadzam się z Dahaką, Mendrek po co to czytasz? Później nie ma jaranka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dżizas, jeszcze nie ma ani Naruto ani Blicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Myślę, że spoiler oszczędził wam zawodu w tym przypadku, jakbyście liczyli na ujawnienie tożsamości Tobiego. Btw. musiał sobie posklejać chyba tą maskę, skoro w tym chapterze nadal nie wiedzą kto jest pod nią. Największa beka byłaby, gdyby poza maską, miał też nałożoną skórę kogoś, jak to Orochimaru zrobił podczas testów na chuunina Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Największe trolololo byłoby gdyby Tobi okazał się być autonomiczną kukłą, jak Sasori Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) http://www.mangapanda.com/naruto/599 EDIT: HAHAHAHAHAH Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) O (pipi)a, dla mnie kozak Juz wiadomo skad te "zmarszczki" xDDDDDD Niezle mu odyebalo :]]]] czyli co? w(pipi)il sie, aktywowal mangekyo i teleportowal spod tej skaly? ;ffff Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi