Gość DonSterydo Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Po Chidori ta ściana to drugi firmowy ruch Kakashiego Użył jej chociażby w walce z głównym Painem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 http://www.mangareader.net/naruto/610/3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie spodziewałem się tak słabego chaptera, niech jeszcze zaczną rzucać planetami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 To samo pomyślałem jak zobaczyłem, że Jubi robi Cero Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na koniec i tak pewnie rozwalą księżyc. Jak szaleć to na całego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Lame, Piccolo zrobił to już na początku DBZ, nie wspominając już o starym Kame Cytuj Odnośnik do komentarza
SeboLTwo 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Dobrze jest, w końcu to legendarny Juubi który został pokonany przez M6Ś człowieka uznanego za Boga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Naruciak zostanie Bogiem O_o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Naruciak zostanie Bogiem O_o Obstawiamy, że przemówi Jubiemu do rozsądku? Wejdzie do jego świadomości i powie: Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Chcial byc hokage, a zostanie bogiem. Najs Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Obejrzałem właśnie 1 ep Chikary, i odniosłem wrażenie że autor chciał animować coś innego, więc na początek rzucił mięcho dla fanów (epickie pojedynki), a potem w spokoju dał to co chciał dać ;p Niemniej, jako że odcinki powstawały dłużej, to widać kolosalną różnicę w szczegółowości animacji (chociążby w regeneracji Edo Tensei - żadne tam dwie klatki na krzyż, a płaty ciała dokładnie wracające), i jest też miejsce na nietypowy dla Naruto efekt CG Ogółem jest to wysoka liga, a animacja walk najlepsza w historii serii. Motyw ze zrodzeniem Hidana wrzuca niezłego mindfucka, ale z drugiej strony wtf? Co to jakaś woda w której Rikudo Sennin nogi moczył, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Boze, gdyby calosc miala taka kreske (ta laska w czerwonej szmince <333) i animacje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Ja nie wiem czemu marnują takiego dobrego animatora tylko po to, aby zrobił 6 ODCINKÓW zapychaczy POD RZĄD. Kurwa 6 odcinków. 6 odcinków to jest całość walki kage vs madara, oraz obito vs naruto/kakashi/gai, a może i by nawet walka z kabuto się zmieściła. ale nie, dojebiemy fillery, bo kogo obchodzą jakieś chujowe walki z mangi O_O Mam nadzieje, że tam sypią konkretną kasiorą i nie okaże się, że jakiś filler była najlepiej zrobioną częścią finału naruto w anime xD Edytowane 23 Listopada 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A pomijając fillery, gdzie teraz jest wątek główny anime względem mangi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 @Crying_Wolf - Naruto wbija się na wojnę (tuż po starciu z Tsunade i Raikage). @Dahaka - właśnie o kasę się rozchodzi. Tylko z okazji jubileuszu sypnęli kasą na lepszych animatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) z 60-70 chapterów do tyłu gdzieś. Jak naruto spotyka itachiego i nagato(chyba) @ninja'd Edytowane 23 Listopada 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 611: http://www.mangareader.net/naruto/611/3 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dobra to jeszcze sasuke kun (moglby sie opowiedziec po stronie madary) i bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Pójdę dalej: chciałbym Edo Tensei całego klanu Uchiha. To by była epicka jatka. Shinobi Alliance vs Uchiha Clan i w cholerę kultowych technik na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) FUUTON-KAZEKIRI-NO-JUTSU ! translate: w ku.rweeeeee super Edytowane 28 Listopada 2012 przez A.L.I Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 FUUTON-KAZEKIRI-NO-JUTSU ! O co z tym chodziło bo nie skapowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Nie wiem skad te czopki z mangareadera wynalazły tego fuutona na końcu, ale tam nie chodzi o zadne konkretne jutsu, tylko naruto mówi metaforycznie o sile zjednoczonych shinobi jako "jutsu", ktore rozyebie tsukuyomi LUB o to ,że to kazekiri no jutsu robią te ziomeczki z wachlarzami w tle (uzywala tego temari kiedys tam) Albo o obydwa naraz, że niby drugie dno. W kazdym razie naruto nic nie robi, oprocz jego najpotęzniejszej techniki kagebushina Edytowane 28 Listopada 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Też myślałem, że dwie różne kwestie porypali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Animator dobry od mimiki, za to nieco gorzej w tym odcinku z ruchami (może dlatego ten dostał przegadany chapter ;p ). Ogółem w nowej Chikarze nudy. Dwie rzeczy warte odnotowania, to golizny było więcej tu niż w całym Naruto dotychczas, oraz bardzo klimatyczna scena z Kabuto na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Daj se siana, kto ogląda fillery Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi