Opublikowano 1 grudnia 201212 l Czezky ma rację. Nie często mamy okazję oglądać dzieła najlepszych animatorów. Zwłaszcza w Naruto. Fabuła jakoś nie porywa jak na razie ale chyba i tak wszyscy czekają na jakieś epickie starcia i walki.
Opublikowano 1 grudnia 201212 l Ej, ziomeczki, bo słyszałem, że Naruto najbliżej do Dragon Balla, jeśli chodzi o sposób prowadzenie historii i wiksy w trakcie serialu. Prawda to? Dragon Balla kocham ponad życie, obejrzałem Kai już chyba z 10 razy, znam to na pamięć od tyłu, przydałoby się coś nowego obejrzeć. Ale co ja poradzę, że nawet jak się wciągnę w jakieś anime, to i tak w moim prywatnym rankingu jest pięć poziomów niżej pod Dragon Ballem? To cholerstwo za pierwszym razem oglądałem z ciarami na plecach (cholera, do teraz oglądam!). Rozumiecie, te zwroty akcji, specjalne ataki, transformacje na wyższe poziomy, epickość akcji. Czy tutaj to znajdę? A, no i dobry podkład muzyczny też mile widziany, bo ten z DB Kai już mi się osłuchał do porzygu prawie .
Opublikowano 1 grudnia 201212 l Największym atutem anime Naruto jest zdecydowanie OST, który wybija się zdecydowanie ponad poziom. Transformacje, nowe poziomy, mnóśtwo technik, nawet siłowanie mocy tu znajdziesz.
Opublikowano 1 grudnia 201212 l Podbijam Blue. Jeśli chodzi o anime to oba krążki Naruto Shippuden Original Soundtrack deklasują całą resztę. Warunek jeden: trzeba choć trochę lubować się w japońskiej muzyce instrumentalnej i odrobinie j-popu. Taknashi się postarał.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Dobry chapter. Jedne wielkie combo fajnie wygląda choć szkoda, że używają klasycznych dla poszczególnych wiosek technik, a nie jakieś mocarne. Chociaż liczę, że drugi atak przeprowadzą specjalnymi atakami. Dla Lee nadarza się okazja wpieprzyć Madarze skoro ktoś ze skilem Taijutsu może robić mu krzywdę.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l lee XD kishi przecież kompletnie olał gościa jak i reszte "następnej generacji"? kiedy on ostatnio miał konkretną walkę? z kimimaro chyba xD
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Wiem, wiem ale fajnie by było zobaczyć jak spuszcza lekki wpier*ol emerytowi. Dwa łyki sake i w tany z Madarą.
Opublikowano 7 grudnia 201212 l Autor No, dobrze że w fillerach choć walczył. Chikara 3 przegadana, animacja najsłabsza IMO z tych trzech, ale szykuje się ciekawa walka.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Autor Ech, jakby nie ta afera z Gedo: Rinne Tensei no jutsu, to pewnie jeszcze by mnie ta śmierć bohaterów jakkolwiek ruszała, no ale pewnie i tak wrócą do życia. Normalnie jak Kratos i Tartar - wchodzą i wychodzą jakby u siebie byli. Swoją drogą wiedziałem że tak będzie - tutaj mobilizacja przez dwa chaptery, a Juubi pierdnął, beknął, rzygnął i pozamiatane. Wczoraj sobie tak pomyślałem, czemu Kishi mówił że Naruto jeszcze będzie się długo ciągnąć. I wpadłem na to, że ta walka nie jest ostatnią wielką bitwą w Naruto. To znaczy, że Tobi i Juubi polegną, ale Madara ucieknie z pola walki. Dołączy do Sasuke i Orochimaru (któremu przy okazji zaoferuje oczy Uchicha, których ma w ch.uj jak pamiętamy scenę laboratorium Obito - co za problem by jedne odstąpił, a Oro przestanie gonić Sasuke). I dzięki komórkom Hashiramy i technik ożywienia Orochimaru, Madara będzie chciał ożywić i odbudować klan Uchicha. Ba, nawet wszyscy przebudzą sobie Rinnegany. I będzie ostatnia wielka wojna - osłabiony sojusz shinobi vs. odbudowany Uchicha, a pośród tego dwóch liderów - Sasuke i Madara, i gdzieś tam Orochimaru z Sharinganem. Fight! Edytowane 12 grudnia 201212 l przez Mendrek
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Sasuke nie dołączy do "złych" - wydarzenia i to co mówił w ostatnich swoim chapterze wyraźnie sugerują, że będzie teraz przynajmniej neutralny i nie jest już opętany obsesją zemsty. Do wioski raczej nie wróci, ale nie zdziwię się jak pomoże w dobiciu Madary. Ostatnim złym pewnie będzie Oro, chociaż on też się po odrodzeniu dziwnie zachowywał.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Wróci do wioski na koniec serii, bo siła przyjaźni go uleczy. Jak w każdej mandze.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Raczej obaj z Naruto zginą podczas swojej walki 1on1. Wtedy też dowiemy się, że Sakura jest w ciąży z Uzumakim i to dziecko będzie nosić wolę ognia (jak i syn Asumy). Czyli krąg się zamknie.
Opublikowano 13 grudnia 201212 l bedzie mial 2 "ogony", ghe ghe. Naruto hentaipuuden Edytowane 13 grudnia 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Autor http://mangastream.c...ruto/93233307/1 Wtorkowa niespodzianka. EDIT: Haha, Obito jaki nagle madafaker się zrobił, nawet Madarze pojechał - ciekawe kto mu pierwszy teraz wpie.rdzieli, Madara czy Naruto (chyba jednak Naruto, sądząc po tym co się na koniec stało... ). W ogóle Naruto to już się poziom kage zrobił, rasenshurikeny latają jak skowronki na wiosnę... No i Hyuuga trio... ... nie no, chapter wymiata. Edytowane 18 grudnia 201212 l przez Mendrek
Opublikowano 18 grudnia 201212 l No i wreszcie konkretny chapter ale... z tego co zrozumiałem to Juubi transformuje się jeszcze raz? Pier*olony pokemon. No i raczej będzie jakieś jutsu poświęcenia coby wrócić życia poległym.
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Jubi pewnie potrzebuje kamienia księżycowego do następnej przemiany Szkoda Nejiego, ale dobrze pozytywni bohaterowie zaczynają ginąć.
Opublikowano 18 grudnia 201212 l O (pipi)a, ide czytać jeszcze raz, lepsze to niż final sezonu Dextera
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Obito pewnie na koniec zwróci im życia, a Madare pośle do piachu. Ten Juubi (pipi)owy, takie nie wiadomo co, przypominające te demony z Berserka.