Gość DonSterydo Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 W Evangelion były baaaaaardzo podobne. Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Serio kogoś rusza śmierć Nejiego? Nagle po paruset chapterach kishi z dupy wyskaczył z jego klanem i och jacy to oni nie są silni, ciach prach i nie żyje. jeden chapter. Lulzworthy. Śmierć randomów nikogo nie obchodzi, a tym Neji właśnie jest od timeskipa - randomem. Nie tylko on zresztą Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 kisiel narobił postaci w początkach naruto chyba po to aby mogli ginąć i budzić w dresie większą furię. teraz naruto wyskoczy z ultra sage sajan mode i jeden z cymbałów(tobi lub madara) zgarną po ryju. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 W tym całym burdelu brakuje tylko Saska i Oro. Gdyby się pojawili to dopiero byłby cyrk na kółkach. Kisiel pewnie teraz co chapter bedzie uśmiercał jakieś postacie. Niech tylko Lee i Guy otworzą bramy i w sumie też mogą umierać. Wszak na końcu i tak zostaną w cudowny sposób przywróceni do świata żywych. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 (edytowane) Serio kogoś rusza śmierć Nejiego? Nagle po paruset chapterach kishi z dupy wyskaczył z jego klanem i och jacy to oni nie są silni, ciach prach i nie żyje. jeden chapter. Lulzworthy. Śmierć randomów nikogo nie obchodzi, a tym Neji właśnie jest od timeskipa - randomem. Nie tylko on zresztą Moze dla fanow japonskiego bolka i lolka byl randomem. Hyuuga Neji - na zawsze w naszych sercach <3333 Spoczywaj w spokoju przyjacielu... Edytowane 18 grudnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 (edytowane) Kishimoto traktuje go jak randoma = jest randomem deal with it koleś od walki z kidomaru nie zrobił nic pożytecznego i fajnego w tej mandze, stał sie kolejnym bezpłciowym pachołkiem, który stał w tle kiedy Naruto ratował wszechświat i wygłaszał podniosłe przemowy. nie moja wina mógł zginąć w pierwszej serii, wtedy byłoby smutno Edytowane 18 grudnia 2012 przez Dahaka Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Tak na marginesie, to Naruto lekko przyjął takie poświęcenie XD Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Madara jak zwykle mistrz: Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 19 grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 grudnia 2012 Na końcu pod wpływem talk no jutsu Obito ożywi wszystkich poza Madarą, zrobi trollface'a w stronę Madary i umrze. Randomy mają pole do popisu w filler'ach, np. w aktualnej Chikarze Gai i Lee walczą przeciwko klonowi z formą Kyuubi (a potem z nim samym w sumie) Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Obejrzałem dwa odcinki tej Czikary z nudów i stwierdzam, że jednak wolę czytać stare chaptery mangi i oglądać stare odcinki anime na niej oparte. JPR, tak tragicznego czegoś z uniwersum Naruciaka jeszcze chyba nie było. BTW - szkoda, że nie ma nigdzie do obejrzenia "Road To Ninja", wygląda to ciekawie. Kushina, Minato i Naruciak w jednym miejscu i czasie? Dawać mi to :< Cytuj
SeboLTwo 0 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Właśnie, kiedy będzie dostępne te "Road to ninja"? Ktoś wie? Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Premiera była pod koniec lipca to pewnie nie wcześniej jak kwiecień/maj roku 2013. Czyli dopiero jak będzie wersja z angielskimi napisami coby tłumacze mogli się za to zabrać. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 http://www.mangareader.net/naruto/615 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Mocnica Plus moze naruto w koncu zarucha Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 27 grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 grudnia 2012 No chapter trochę nudny na początku, zapowiadała się taka nudna gadka, ale Kurama swoim opie.rdoleniem Naruto uratował sytuację (yy, a od kiedy on się taki troskliwy zrobił? Niby ma ten sojusz Naruto, ale nigga please pamiętam jak kiedyś chwalił się, że jest żywą masą zła, gdy Naruto mu pierwszy raz przyjaźń proponował). Potem fajna akcja Hachibiego (z drugiej strony, jeśli to nie jest w stanie pokonać Juubiego... ), i wreszcie jakaś dojrzalsza relacja między Hinatą i Naruto (z tym SSJ w parze na końcu chyba jednak Kishi trochę przesadził... ;p ). Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Wolałbym tradycyjny rage Naruto. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 (edytowane) Nie ma rage'ów już, Naruto się pozbył nienawiści i w ogóle fajny jest. Ale Kishi mógłby w końcu trochę dać Hinacie poszaleć z Naruciakiem, od początku robi podchody i ch.uj, nawet kawałka pisiora nie dostała. A, i Bee jest świetny, tak jak na początku nie chciałem nawet błazna widzieć, tak z czasem stał się jednym z moich ulubieńców. Edytowane 27 grudnia 2012 przez Bzdurski Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Za tydzień normalnie będzie chapter, czy przerwa tygodniowa? Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 (edytowane) No tak, wszyscy zaczęli ginąć akurat teraz. A przez ostatnie 2 lata mangi to każdy godmode miał Teraz tak będą umierać po kolei aż juubi osiągnie final formę/przyjdzie sasuke i wtedy dopiero coś się ruszy. Hinata jak zwykle pojawia się w kluczowym momencie, aby dać Naruto siłę, ale i tak dresu ją oleje potem XD Biedna chce zostać wyruchana od początków mangi, a on nic. Bee spoko taktyka. Dobra obstawiamy kto zginie następny? Mój głos idzie na Gaia, niech otworzy wreszcie te bramy. @UP NASTEPNY CHAPTER DOPIERO ZA 3 TYGODNIE, OKOLO 15 STYCZNIA Edytowane 27 grudnia 2012 przez Dahaka 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 No chyba kur.wa don't, nie dość, że jakieś biedne czikary latają zamiast soczystych epków opartych na mandze to jeszcze trzy tygodnie na nowy chapter czekać? Idę pograć w UNS2, tą walkę z żalu sobie znowu wrzucę: http://www.youtube.com/watch?v=fm2z4QNOeAU Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Co roku są takie przerwy na nowy rok w WSJ, tylko, że zazwyczaj były one rozłożone bardziej. Wcześniej był chapter 1.5 tygodnia czekania chapter 1.5 tygodnia czekania chapter 2 tygodnie chapter a teraz wszystkie chaptery dostaliśmy normalnie przy tygodniowych odstępach i przerwy się skumulowały dając 3 tygodnie czekania a w anime po nowym roku ostatnia czikara i wraca do mangi. swoją drogą na jump feście pierrot powiedział, że od ważnej walki z 61 tomu możemy oczekiwać świetnej animacji, także sasuke&itachi vs kabuto może być grube w anime Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Wiem, wiem, rozpaczam dla zasady... No mam nadzieję, że będzie to wyglądać lepiej niż Naruto vs Pain, bo tamten potworek śni mi się do dzisiaj po nocach Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 16 stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 stycznia 2013 http://www.mangareader.net/naruto/616 Nówy ciapter. Ogółem może być, spodziewałem się czegoś więcej po takiej przerwie, ale i tak jest trochę mięsa. Jest sneek peak z Sasuke, wszyscy dostali power upa i przestali być pionkami do bicia, i niestety trochę suchych gadek się też trafiło. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 K*rwa, no! Liczyłem, że po śmierci Neji'ego Lee wk*rwi się konkretnie i pootwiera bramy (power up tylko by polepszył efekt), a ten się rozbeczał . Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Wracaj Oro jak najszybciej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi