Opublikowano 22 maja 201311 l Autor Dobra jest nowy -> http://www.mangareader.net/naruto/631 Ale radosny chap... Edytowane 22 maja 201311 l przez Mendrek
Opublikowano 22 maja 201311 l Autor W sumie Kishi chciał zostawić sobie powód, by Naruto i Sasuke mogli się po wszystkim o coś pobić, a jednocześnie zostać kumplami i nie pozabijać się. Mina Madary po tym jak Hashirama mówi mu, że nie ma teraz dla niego czasu, bo musi pokonać Juubiego - bezcenna. Ale IMO te spotkania takie... nijakie. Naruto spotyka się z ojcem po raz pierwszy "na żywo" i tak po prostu no przybył fajnie, Sasuke przybywa i tak w stylu "No hejka, chcę być Hokage", Hashirama spotyka Madarę i też ani nawet po szlagu się nie zdzielili na przywitanie...
Opublikowano 22 maja 201311 l Orochimaru odłączył się od grupy. Całkiem możliwe że coś knuje. Innej rady nie ma.
Opublikowano 22 maja 201311 l Może stwierdził, że skoro 1 i tak lata samopas (i wcale nie byłby bez szans w walce wszyscy na niego) to trzeba poudawać dobrego i zdobyć trochę czasu ;p
Opublikowano 22 maja 201311 l Oro wykorzysta zamieszanie do własnych celów bo w to, że odpuścił sobie całą tą sprawę z wioską szczerze wątpię.
Opublikowano 23 maja 201311 l I żyli długo i szczęśliwie Lepiej żeby tej radosnej atmosfery nie rozwlekli. Nie no Sakura-Sannin Level, Sasuke Hokage, Minato używający mocy Kyubi, nie mając Kyubi. Shit just got real!
Opublikowano 23 maja 201311 l Jak wiemy Minato zapieczętował w sobie połowę chakry Lisa i zaraz potem kopnął w kalendarz. Pytanie kiedy nauczył się ją kontrolować w stopniu identycznym jak Naruto. W końcu dopiero co został "wskrzeszony".
Opublikowano 24 maja 201311 l W tym gównie już mnie nic nie zdziwi. Zaraz będą pierdzieć meteorami i rozwalać planety. Po polsku brzmi to jeszcze bardziej niedorzecznie: http://ukrytawioska.com/naruto-631.htm Edytowane 24 maja 201311 l przez Kornolio
Opublikowano 24 maja 201311 l a to Naruto musial sie uczyc kontroli chakry lisa? wydawalo mi sie ze on mu pozwolil z niej korzystac i tyle. No i Minato ma sama chakre czy jakiegos klona lisa w sobie?
Opublikowano 24 maja 201311 l To znaczy, musiał pokonać go wewnątrz siebie, co też zrobił. Minato stworzył pieczęć pozwalającą na opanowanie tej chakry bez uszczerbku dla Jinjuriki, więc umie ją też wykorzystać.
Opublikowano 29 maja 201311 l Przynajmniej wreszcie jakaś napierdzielanka. Choć wciąż czekam na walkę Hashirama vs Madara.
Opublikowano 29 maja 201311 l Madara mając komórki 1-ego jest większym badassem niż kiedykolwiek. Edytowane 29 maja 201311 l przez Kornolio
Opublikowano 29 maja 201311 l Autor I tak są praktycznie niezniszczalni, o ile ktoś nie użyje techniki która ee... nie no serio, nie wiem już co mogłoby pokonać ich w tym stanie. Anyway, fajnie ale w tym momencie ten shonen skończy się tak, że wszyscy troje zostaną Hokage i będzie rainbow puke no jutsu.
Opublikowano 29 maja 201311 l Drugi Dragon Ball sie z tego robi, brakuje tylko fuzji Sasuke i Naruto. Niech to kończą już.
Opublikowano 29 maja 201311 l Niech i będzie jak DB, niech tylko przestaną w końcu klepać ozorami i zaczną napinkę.
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Kisiel po 7 latach przypomniał sobie, że w tej mandze są postacie poboczne XD Trochę na to za późno. Edytowane 12 czerwca 201311 l przez Dahaka
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Autor E tam narzekasz, naparzają się i jest gites, w anime będzie dobrze.
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Mam nadzieje, że będzie dobrze, to jedyna rzecz związana z tym tytułem, na jaką czekam