Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy sie pozbieram jak sie skonczy ;<

W koncu czyta sie juz 15 lat :|||||||||||||||||||||||||

Edytowane przez Jaczes
Opublikowano (edytowane)

Hmmm, to skoro tak, to dobrze. Ogólnie to bardzo lubię Naruto, ale lepiej niech to skończy bez zbędnego przeciągania.

Ja to jeszcze czytam Tower of God polecanego w tym dziale, także nie martwię się, że nie będzie co czytać. :) No i jest jeszcze Miura z Gutsem, haha.

Edytowane przez Crying_Wolf
Opublikowano

Zawsze jest co czytać, stare tytuł się kończą, nowe przychodzą :P Aczkolwiek te nowe tasiemce to ehh. Fairy Tail ssie fabularnie bardziej niż prison break w 4 sezonie, aż szkoda, że autor nie ma do tego głowy, bo potrafi narysować 3 rozdziały w tygodniu... Toriko słabawe i specyficzne, HxH świetny ale autor mangi to drugi Miura, Bleach też się zaraz kończy. OP to ostatni bastion :( tyle dobrze, że jeszcze z 10 lat pociągnie.

Opublikowano

Ktos lubi yattamana - wybiera one piece.

Ktos lubi dragon balla - wybiera naruto.

Proste.

Czy my wchodzimy do topicu OP i je hejtujemy? Nie i nie tylko dlatego, ze tamten topic jest martwy.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Czyżby szykował się największy tagowy combos w dziejach mangi? Oby. A tak poza tym strasznie przegadany ten chapter.

Dojdzie do fuzji Lisów i będziemy mieli kolejne plot hole, gdzie dziewięcioogoniasty okaże się potężniejszy od dziesięcioogoniastego ;p

Opublikowano

Nie nam decydowac, co byc powinno nie w najszej mandze. Jak mawia(ł) Pretchet: "Kto nie słucha fanów, tej jest głupcem. Kto robi, co chcą fani, ten jest idiotą."  

Opublikowano

Jest w wersji niepełnej, dzięki czemu w ogóle go mogą jakoś pokonać. Jakby był full powered, to pewnie chuchałby promieniami jak Godzilla ;)

Jednak odnoszę wrażenie, że ostatnie pomysły to sobie tak w pośpiechu Kishi wymyśla. Typu: "A, właśnie! Przecież Minato też ma lisa w sobie, to może stworzę drugą wersję". W ogóle to już ostry mindfuck z tymi wersjami. Znaczy wiem, że klony ogólnie mogą się nawet pokłócić, ale z tego co wiem gdy klon znika, to jego doświadczenie idzie do oryginału. Pytanie który Kurama jest oryginałem, a może po prostu to w ogóle działa inaczej u niego ;)

Opublikowano

Jest w wersji niepełnej, dzięki czemu w ogóle go mogą jakoś pokonać. Jakby był full powered, to pewnie chuchałby promieniami jak Godzilla ;)

Jednak odnoszę wrażenie, że ostatnie pomysły to sobie tak w pośpiechu Kishi wymyśla. Typu: "A, właśnie! Przecież Minato też ma lisa w sobie, to może stworzę drugą wersję". W ogóle to już ostry mindfuck z tymi wersjami. Znaczy wiem, że klony ogólnie mogą się nawet pokłócić, ale z tego co wiem gdy klon znika, to jego doświadczenie idzie do oryginału. Pytanie który Kurama jest oryginałem, a może po prostu to w ogóle działa inaczej u niego ;)

Kiedy było powiedziane, że połówka Kuramy w Minato to klon? Przecież Minato rozszczepił lisią chakrę na pół (jedną zapieczętował w sobie, a drugą w Naruto) po czym umarł więc jego lis za dużo doświadczeń nie nabrał i raczej nie wpłynie znacząco na drugiego. Da mu co najwyżej solidnego power up'a.