Opublikowano 13 sierpnia 201311 l bedzie pewnie w niedziele/poniedziałek przy świątecznych przerwach zawsze są wycieki
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Nie wiem czy sie pozbieram jak sie skonczy ;< W koncu czyta sie juz 15 lat :||||||||||||||||||||||||| Edytowane 14 sierpnia 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l A co, to się już kończy czy jak? Madara i Tobi padną i koniec? Ja myślałem, że to jeszcze z 5 lat przynajmniej będzie się ciągnąć.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Jest jeszcze Orochimaru i Sasuke. Ja myślę, że jeszcze z nimi coś będzie. Poza tym, jak ta walka będzie leciała w takim tempie, to pewnie jeszcze ze 3 lata mangi będzie.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l no z nimi coś będzie, ale to się rozwiąże teraz zaraz. nawet kisiel mowił, że to już finał i dobrze, niech ta padaka się już kończy
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Hmmm, to skoro tak, to dobrze. Ogólnie to bardzo lubię Naruto, ale lepiej niech to skończy bez zbędnego przeciągania. Ja to jeszcze czytam Tower of God polecanego w tym dziale, także nie martwię się, że nie będzie co czytać. No i jest jeszcze Miura z Gutsem, haha. Edytowane 14 sierpnia 201311 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Zawsze jest co czytać, stare tytuł się kończą, nowe przychodzą Aczkolwiek te nowe tasiemce to ehh. Fairy Tail ssie fabularnie bardziej niż prison break w 4 sezonie, aż szkoda, że autor nie ma do tego głowy, bo potrafi narysować 3 rozdziały w tygodniu... Toriko słabawe i specyficzne, HxH świetny ale autor mangi to drugi Miura, Bleach też się zaraz kończy. OP to ostatni bastion tyle dobrze, że jeszcze z 10 lat pociągnie.
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Ktos lubi yattamana - wybiera one piece. Ktos lubi dragon balla - wybiera naruto. Proste. Czy my wchodzimy do topicu OP i je hejtujemy? Nie i nie tylko dlatego, ze tamten topic jest martwy.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Czyżby szykował się największy tagowy combos w dziejach mangi? Oby. A tak poza tym strasznie przegadany ten chapter.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Dwie godziny dzis ogladalem na youtube rozne walki z akatsuki i Painem, nie moge sie doczekac biezacych chapterow w anime.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Czyżby szykował się największy tagowy combos w dziejach mangi? Oby. A tak poza tym strasznie przegadany ten chapter. Dojdzie do fuzji Lisów i będziemy mieli kolejne plot hole, gdzie dziewięcioogoniasty okaże się potężniejszy od dziesięcioogoniastego ;p
Opublikowano 19 sierpnia 201311 l Haha, 10 ogoniasty nie osiągnął i nie osiągnie 100% bez Octupusa i Lisa.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Nie nam decydowac, co byc powinno nie w najszej mandze. Jak mawia(ł) Pretchet: "Kto nie słucha fanów, tej jest głupcem. Kto robi, co chcą fani, ten jest idiotą."
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Autor Jest w wersji niepełnej, dzięki czemu w ogóle go mogą jakoś pokonać. Jakby był full powered, to pewnie chuchałby promieniami jak Godzilla Jednak odnoszę wrażenie, że ostatnie pomysły to sobie tak w pośpiechu Kishi wymyśla. Typu: "A, właśnie! Przecież Minato też ma lisa w sobie, to może stworzę drugą wersję". W ogóle to już ostry mindfuck z tymi wersjami. Znaczy wiem, że klony ogólnie mogą się nawet pokłócić, ale z tego co wiem gdy klon znika, to jego doświadczenie idzie do oryginału. Pytanie który Kurama jest oryginałem, a może po prostu to w ogóle działa inaczej u niego
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Lis to manifestacja chakary w fizycznej formie. a Jego chakara składa sie z części Ying i Yang, i jedna została zapieczętowana w Naruto, druga w Minato.
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Jest w wersji niepełnej, dzięki czemu w ogóle go mogą jakoś pokonać. Jakby był full powered, to pewnie chuchałby promieniami jak Godzilla Jednak odnoszę wrażenie, że ostatnie pomysły to sobie tak w pośpiechu Kishi wymyśla. Typu: "A, właśnie! Przecież Minato też ma lisa w sobie, to może stworzę drugą wersję". W ogóle to już ostry mindfuck z tymi wersjami. Znaczy wiem, że klony ogólnie mogą się nawet pokłócić, ale z tego co wiem gdy klon znika, to jego doświadczenie idzie do oryginału. Pytanie który Kurama jest oryginałem, a może po prostu to w ogóle działa inaczej u niego Kiedy było powiedziane, że połówka Kuramy w Minato to klon? Przecież Minato rozszczepił lisią chakrę na pół (jedną zapieczętował w sobie, a drugą w Naruto) po czym umarł więc jego lis za dużo doświadczeń nie nabrał i raczej nie wpłynie znacząco na drugiego. Da mu co najwyżej solidnego power up'a.