Blue 245 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Właśnie przeszedłem Naruto: Final Burst. Nie zamierzam się rozpisywać na temat gameplayu, ale przedstawienia fabuły. Pojedynek Itachiego, Sasuke z Kabuto został przedstawiony tak rewelacyjnie, że mnie aż sutki bolą. Do tego po walce następuje scena z Itachim, który mówi Sasuke, że go kocha jest istną grubą kreską, która podkreśla powód przemiany Sasuke tak bardzo, że jestem wstanie w nią uwierzyć. No po prostu miazga. Reszta gry jest tak nierówna, że mam ochotę jednocześnie wysłać list z pogróżkami jak i gratulacjami do Namco Bandai. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Nowy czap: http://www.mangapanda.com/naruto/659 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 W anime pokazali w końcu Obito. całkiem fajnie im to wszysło ( poza fillerami ) Ale kurde, namieszali z głosami strasznie Młody Obito i Kakashi z flashbacków, głosy inne niż w specjalnym odcinku, obecny Obito dostał kolejnej metamorfozy głosu ( trzeciej już )ale ta mu bardziej pasuje. A sam Madara będzie teraz mówił głosem jak Obito w masce ;P Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 grudnia 2013 Autor Opublikowano 25 grudnia 2013 http://www.mangapanda.com/naruto/660 Znowu powrót do "dwa kadry coś się dzieje, reszta to flashback/gadka/stanie w miejscu." No nic, przynajmniej Kishi przypomniał sobie o Gaarze i jego bijuu, takie tam trele morele, ale jestem ciekaw co wykombinują teraz i czy Gaara will save the day Aha, i zastanawiam się po co Akatsuki powstało, skoro mogli by od razu walnąć Rinne Tensei na Madarze, on by pierdnął i by zaraz wszystkie bijuu wchłonął, jak teraz Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 (edytowane) ja tylko przypominam, ze nastepny rozdzial dopiero za 3 tygodnie EDITAHA, info z jumpfestyNaruto skończy się w 2014 rokuKishimoto nie ma pojęcia jak Madara zostanie pokonany, bo zrobił go za silnym. Od samego początku serii chciał aby Sasuke został hokage. Beka z drugiego punktu trochę. Czyli, że cała walka jest praktycznie na bieżąco wymyślana i bez pomysłu na to jak ją zakończyć? Nice Kishi. No chyba, że powiedział to tylko po to aby hajpować madarę. Edytowane 25 grudnia 2013 przez Dahaka Cytuj
Blue 245 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Mendrek, Obito nie miał w planie wskrzeszać Madary. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 26 grudnia 2013 Autor Opublikowano 26 grudnia 2013 O tego nie wiedziałem. Gdzie mi to umknęło? A, i czyli wychodzi że Madara miał na myśli Obito, gdy wspominał że młody nauczył się technik Rinnegana. Czyli co, Pain to był wymysł Obito? I pytanie, czemu nie chciał Madary wskrzeszać, skoro w sumie obaj mają ten sam plan Infinite Tsukuyomi? Zresztą obaj stali ramię w ramię i jakoś nikt nie narzekał. A co do Madary, to po to chyba w tej mandze jest Hashirama, żeby był balansem dla Madary, a nagle Kishi mówi że nie ma pojęcia, wtf? Cały świat shinobi staje naprzeciw Madary, stoją wszyscy kage, w tym kilku hokage, saanin będacy bossem przez całą poprzednią serię i 1/4 obecnej, Kakashi (na poziomie kage) wszystkie bijuu, Naruto z nieskończoną chakrą, napakowany Sasuke z oczami Itachiego (jednego z najlepszych operatorów Mangekyo Sharingana), miliony mięsa armatniego mogących zarzucić shurikenami Madarę aż ten umrze z głodu nie mogąć sięgnąć po kanapkę, i nagle Kishi mówi: "Madara jest za silny". To może niech zsummonują mędrca i niech jemu też Madara wpierdzieli Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Powód dla którego Obito chciał wykorzystać Nagato do wskrzeszenia Madary jest chyba oczywisty - ocalić życie. Co do Madary, faktycznie, teraz jest problem bo pokonać go w sumie nie mają jak. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 27 grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 grudnia 2013 Przecież Rinne Tensei wcale nie musi zabijać użytkownika, tylko jeśli robi się na to wielką skalę. Nagato zszedł tylko dlatego, że wykorzystywał siedem ścieżek, a potem zużył mnóstwo chakry na walkę w Konoha (a wcześniej z Jirayą), a i tak zdążył jeszcze pogadać z dresem. Także pyknięcie jednego Madary to pewnie godzina odpoczynku dla kogoś takiego jak Uchicha Obito Ja bym na ich miejscu walnął naraz Rasen Shuriken, Amaterasu, Kamui, coś z elementu pyłu, 9x bijuu dama, i na koniec przywalił go tą statuą z kilkoma setkami rąk od Hashiramy. Lepsze to od gadania, a przecież coś by musiało trafić A Madara by wstał, otrzepał się i rzekł: "No, przyznam że rozgrzewkę macie całkiem w porządku" Cytuj
Blue 245 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Nagato należał do klanu Uzumaki, tylko dlatego przeżył Rinne Tensei. Obito nawet z komórkami Senju jest skazany na śmierć... Widocznie Rinne Tensei jest bezpieczne tylko dla oryginalnego posiadacza. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 28 grudnia 2013 Autor Opublikowano 28 grudnia 2013 Czegoś nie pojmuję. To jak Madara w ogóle wrócił do życia, czyż to nie czarny Zetsu "przekierował" Rinne Tensei od Obito na Madarę, ale mimo to Obito nadal żyje? Poza tym Obito został uratowany, Madara mu powiedział o projekcie Księżycowego Oka, to po co się zgadzał skoro i tak plan zakładał, że Obito walnie Rinne Tensei i padnie? Przecież on chciał być z Rin w tym świecie iluzji... Cytuj
Blue 245 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Mendrek, czy Ty czytasz w ogóle mange? Zestu powiedział, ze Obito żyje tylko dlatego, ze ten posiadł jego ciało. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Ktoś ma jakieś info, kiedy wychodzi nowy czapek? Poczytałbym. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Co tydzień zazwyczaj w środy, czasem we wtorek się znajdzie. Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 (edytowane) ja tylko przypominam, ze nastepny rozdzial dopiero za 3 tygodnie Edytowane 4 stycznia 2014 przez Dahaka Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 (edytowane) ja tylko przypominam, ze nastepny rozdzial dopiero za 3 tygodnie Kurna, umknęło mi to. Dzięki. Edytowane 4 stycznia 2014 przez Bzdurski Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 stycznia 2014 Opublikowano 15 stycznia 2014 Nowy chap: http://www.mangapanda.com/naruto/661 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 15 stycznia 2014 Opublikowano 15 stycznia 2014 Dobry czap, 2nd hokage to chyba jedyny użyteczny kage, do tego całkiem badass Dobrze że Kishi dał postaci o której tak mało wiemy, tak dużo screen time'u. A ostatni panel słodki, szkoda że pewnie Genjutsu. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 15 stycznia 2014 Opublikowano 15 stycznia 2014 (edytowane) Nie wierzę... Trzy tygodnie czekania na coś takiego. Kpina, niech Naruto już się kończy lepiej, jeżeli tak to ma wyglądać. Walki jak na lekarstwo, w dodatku kiepskiej - Drugi powinien być chyba bardziej obcykany w Hiraishinie niż Minato, no ale co tam, nikt się nie pokapuje, że jest u niego lipa w temacie, a Senju rzuca tym hasełkiem o nieużywaniu siły. No wybitnie wręcz, znowu się zaczną flaszbaki i TNJ. Edytowane 15 stycznia 2014 przez Bzdurski 1 Cytuj
Blue 245 Opublikowano 15 stycznia 2014 Opublikowano 15 stycznia 2014 Bardzo dobry chap a ten narzeka. Drugi jest twórcą Hiraishin no Jutsu, ale to Minato je udoskonalił, stając się najszybszym shinobi w historii. Mimo to, nie widziałem aby II używał go w stopniu mniejszym niż imponujący. No kurde, walczy z kimś, kto jest tylko krok za Mędrcem 6 Ścieżek. Madara dysponując Senjutsu wykrywa innych wyczuwając ich chakre, więc nie da się go zaskoczyć. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 15 stycznia 2014 Opublikowano 15 stycznia 2014 (edytowane) Bardzo dobry chap a ten narzeka. Drugi jest twórcą Hiraishin no Jutsu, ale to Minato je udoskonalił, stając się najszybszym shinobi w historii. Mimo to, nie widziałem aby II używał go w stopniu mniejszym niż imponujący. No kurde, walczy z kimś, kto jest tylko krok za Mędrcem 6 Ścieżek. Madara dysponując Senjutsu wykrywa innych wyczuwając ich chakre, więc nie da się go zaskoczyć. Bardzo dobry może dla Ciebie, ja tu widzę dalej smętne pieprzenie o niczym. Ale to co, Madara wcześniej był liściem i jak ktokolwiek do niego startował to miał jakiekolwiek szanse? Nic się w tej kwestii nie zmieniło od ilu chapów? Aż sprawdziłem z ciekawości - w 559 Madara zaliczył pierwszy występ i od razu wszystkich sprowadził do parteru. Obecnie mamy chapter 661 i to, że legendarny Uchiha jest przekozakiem nad przekozaki ani na chwilę nie ulegało wątpliwości. Nie zrozum mnie źle, cholernie lubię tą mangę. Ale takie rozmyte i rozwleczone chaptery są złe i niedobre w mojej opinii. Za mało roboty ze strony shinobich, za dużo pieprzenia o niczym. A, właśnie - "masz moją czakrę, może Ty pokonasz go bez użycia siły" - serio? Edytowane 15 stycznia 2014 przez Bzdurski 1 Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) A teraz czap gdzie dzieje się nawet nieco za dużo. Na plus - Naruto i Sasuke jeszcze nie uratowani - Oro coś kombinuje - Kage dostają wycisk od pomagiera Madary, jakiś archetyp Tobiego w masce ? Ogólnie dużo wątków zostało rozpoczętych dziś. I po raz pierwszy czuć, że sojusz dostaje wprdl. Edytowane 22 stycznia 2014 przez aphromo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 To jest chyba czarny Zetsu. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 ??? A to Czarny Zetsu nie siedzi w Obito czasem ? Mówię o gościu który siedzi na tym buddyjskim pomniku z drewna i wali żywiołami. Nawet ma ma twarz jak maska Tobiego, ta pierwsza. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Nigga pay attention. To jeden z pesudo klonów Hashiramy, jak Zetsu, był we flashback Obito przecież. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi