Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 RED BEAST (pipi)Y!!!!!!!!!!!!!!! ale miodzik! W anime to bedzie KRUL. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Jedyna rzecz na jaką czekam w tej mandze od od początku tej wojny. I tak wiem, że nie będzie podjary na poziomie tej u Lee, kiedy walczył z Gaarą, bo ta manga się stoczyła do poziomu kibla i jedyne emocje jakie u mnie wywołuje to ziewanie, ale mam nadzieję, że chociaż na tę jedną chwilę poczuje się znowu jak gimber oglądający egzamin na chuunina. Niech ten klimat powróci chociaż teraz. Gai-sensei, licze na ciebie!!! Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) ale by bylo jakby Gai otworzyl 8 brame, zdmuchnal madare i zakonczyl mange. Marzenia... Edytowane 5 marca 2014 przez Dave Czezky Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Bedzie jak w DB i mystic gohanem, przekoks, ponapierdala sie, przegra w glupi sposob a potem Goku, znaczy Naruto zrobi genkidame. Gdzie anime jest teraz? Za ile miesiecy mozna sie spodziewac Bruca Lee z bramami? Edytowane 5 marca 2014 przez Guernica 1 Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 anime jest jakieś 60 rozdziałów do tyłu (flashbacki obito były niedawno) Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Zaczynają cisną ostatnio fillery. Główny wątek skończył się jak dobrze pamiętam na zniszczeniu maski Obito i powrotu Orochimaru. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Jedyna rzecz na jaką czekam w tej mandze od od początku tej wojny. I tak wiem, że nie będzie podjary na poziomie tej u Lee, kiedy walczył z Gaarą, bo ta manga się stoczyła do poziomu kibla i jedyne emocje jakie u mnie wywołuje to ziewanie, ale mam nadzieję, że chociaż na tę jedną chwilę poczuje się znowu jak gimber oglądający egzamin na chuunina. Niech ten klimat powróci chociaż teraz. Gai-sensei, licze na ciebie!!! Wpis jak cholera. To były jeszcze czasy kiedy nie miałem dobrego neta i znajomek mi nagrywał kolejne porcje odcinków na CD. Pierwsza seria momentami takie ciary wywoływała, że hej Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Hehe, ja mialem SDI, wieczorem w czwartek ustawialem sciaganie i jak dobrze poszlo w piatek zaraz po szkole ogladalem jedzac mielone xD EPIC Edytowane 5 marca 2014 przez Dave Czezky Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Egzamin i arc z Zabuzą to było najlepsze co spotkało ten tytuł. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Egzamin i arc z Zabuzą to było najlepsze co spotkało ten tytuł. Dorzućmy do tego wczesne Akatsuki i imo będzie najbardziej ok. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Moja ulubiona część to jak walczyli z Hidanem, śmierć wiadomo kogo i spryt Shikamaru. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Moim zdaniem dobrą cezurą pomiędzy starym dobrym Naruto, a tym zyebanym, złym nowym Naruto może być walka Sasuke vs Itachi. Od tego momentu zaczęły się przekokszone techniki, wyrywanie oczu i zabawa w komórczaka, cała masa fajnych postaci odeszła do lamusa a historia stała się wybitnie dwutorowa. Poza tym dobry poziom był już tylko epizodycznie. Hidan i Kakuzu mój ulubiony duet z Akatsuki, łowca nagród i fanatyk a nie jacyś ,, jesteśmy źli bo zabrali nam misia, a tak naprawdę wystarczy pogadać i się nawrócimy ". Nawet Orochimaru chyba się nawrócił, aż mi się nie chce wierzyć. Miałem nadzieję że wykręci jakiś solidny numer, a tu .. Edytowane 5 marca 2014 przez aphromo Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Ciekawe czy Z(pipi)uto uzyje jeszcze Edo tensei, czy tez moze zostanie odsuniety jak scierwo na drugi plan jak chociazby 8tails. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) wow, w koncu poczulem ciary czytajac te spyerdoline. jaram sie po raz pierwszy od 3 lat. Edytowane 5 marca 2014 przez Rambo7 Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 6 marca 2014 Autor Opublikowano 6 marca 2014 Wiem już co będzie. Gai używając ultra szybkiego trybu trafi Madarę tym narzędziem Rikudo Seninna, ktoś go zapieczętuje, wszyscy pomyślą że to koniec, gdy Madara rozwali od wewnątrz ten słój, po czym uwolni wszystkich tych co są tam uwięzieni, przy okazji kontrolując ich i znowu będzie wielka bitwa... Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 http://www.mangapanda.com/naruto/668/3 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Kisielowi przypomniało się, że jeszcze Gai nie miał flashbacków z przeszłości. Nic specjalnego to nie wniosło ale przynajmniej zmieścił się w jednym chapterze. Jeszcze tydzień i będzie roz*ierdol. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 To jest właśnie powód, dla którego ta manga ssie tak bardzo w chwili obecnej. Kishimoto miał całą (pipi)a mangę, aby skupić się na postaciach drugoplanowych, CAŁĄ. Ostatni arc mangi, która jest w dodatku wojną, to nie jest miejsce na wspominki każdego i jego matki. To wszystko powinno być zrobione już dawno temu, a teraz tylko finał wątków tych postaci - zebranie całego ich rozwoju na przestrzeni i zwieńczenie, a nie (pipi)a, żebym ja dopiero teraz, pod sam koniec, poznawał postać, która jest w mandze od 600 rozdziałów. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Szkoda ze Gai jest pionkiem, nic nie zdziala i zginie. Ta jego technika miala potencjal. Cytuj
Kreviz 0 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Albo atak Gaia osłabi na tyle Madarę, że w końcu go ubiją. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Na pewnie Madzia w morde chociaz raz zarobi. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 (edytowane) Albo rozyebie gaia w sekunde ;f Widac, ze nie pierwszy raz ma z tym do czynienia. Edytowane 12 marca 2014 przez Dave Czezky Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Może my się nie znamy i to genjutsu z księżyca to nieskończony flashback Cytuj
qwertyp 1 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 no przeca teraz wpadnie tenten z tymi naczyniami rikudou i coś z tego będzie na pewno <nie wierzę, że czytam tą bajkę> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi