MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Jestem ciekaw jaka była odpowiedź Sasuke. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ciezko sie to czyta, ten motyw z reinkarnacja jest tak z dupy i nie ma nic wspolnego z tym czym manga byla na poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Od dawna w mandze mówi się o odwiecznej walcze Senjuu z Uchiha w przypadku Naruto i Sasuke. Więc nie do końca jest to motyw z dupy. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Jestem ciekaw jaka była odpowiedź Sasuke. Przecież odpowiedział "TAK". Chyba, że odnosisz się do wypowiedzi Naruto i ochronie przyjaciół. No i to samo co Mendrek. Powiało Matrixem. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kishimoto przeczytał chyba Kapitał Marksa i Engelsa i uwierzył w siłę kolektywu. Jedyne co dobre w tym chapie to fakt że za tydzień nowa technika Gaia. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dla takich chapterow zyje <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jestem ciekaw jaka była odpowiedź Sasuke. Przecież odpowiedział "TAK". Chyba, że odnosisz się do wypowiedzi Naruto i ochronie przyjaciół. No i to samo co Mendrek. Powiało Matrixem. Chodzi mi o to co powiedział Sasuke przed pytaniem Mędrca "Is that you answer?" Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 "I WILL FULFILL INDRAS WILL AND KILL NARUTO" Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 GOD DAMMIT! Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 OH YEAH MHM THATS RIGHT Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nie wiem czy wiecie, ale udostępniono pilota Naruto, który nie jest w żaden sposób kanoniczny. Najlepsze jest to, że ma nawet ambitną historię, miejskie lokacje, Naruto pije alkohol i zasuwa na motocyklu. I parę innych ciekawych rzeczy, a co ciekawe używanie jutsu to sprawa drugorzędna. http://www.senpuu.net/skanlacje/naruto-0-pilot/naruto-0-pilot Wygląda na to, że jak Kishi przylazł z tym do Shonen Jumpa, to spojrzeli ponuro i z japońską powagą powiedzieli: "Kishi-san, to się nie sprzeda. Ale podoba nam się bohater i jutsu, więc weź to i zrób coś o obijaniu mord". Kishi pewnie się załamał ambicjonalnie, ale stwierdził że honor twórczy nie wykarmi jego i jego całej rodziny, więc zaczął klepać shonenową bijatykę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ah, ten stary art style mial swoj urok Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Żartuje sobie, prawda? Naruto zamieniający się w uroczego pokemona, ale to by było KAWAII!!! ^_^ I do tego ta dojrzała fabuła... spełnienie marzeń prawdziwego naruto fana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 http://www.mangapanda.com/naruto/672 No i Gai wy*ebał system, pewnie w grze to by fajnie wyglądało, zresztą w anime też będą musieli mocno się nakolorować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 GAI SENSEIale mu buta wy**bał, poezja.szkoda, że jezus Naruto przybył i będzie wszystkich uleczał.Kishi mówił w wywiadach, żę trup się będzie ścielił gęsto, a póki co tylko Neji padł... o czym i tak mało kto już pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) raczej podtrzymał go jeszcze troche przy życiu by ten mógł pożegnać się z Lee, ale jeśli wyzdrowieje to będzie fail Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Długo trzeba było czekać na tak wyebaną walkę. Nie ma wątpliwości, że w anime ta walka zniszczy system (pod warunkiem, że zabiorą się za to utalentowani animatorzy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mimo, ze wszystko to byly statyczne obrazki, wyobraznia zrobila swoje i strasznie podobala mi sie ta walka. Anime nie ogladam, ale dla tego walki sobie moze obejrze. Pewnie z pol roku bede musial czekac, ale bedzie sie oplacalo (mam nadzieje). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Szkoda, że już nie używają praktycznie muzyki z dawnej serii, bo akurat do tej walki utwór z pierwszego użycia bram przez Rocka Lee, pasowałoby świetnie: http://www.youtube.com/watch?v=BRKxsGT8bFc Przyznam, że do dziś mam ciary jak przypomnę sobie tą chwilę, gdy Lee zaczął napie*ralać Gaarę po otwarciu bram Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 GAI DYNAMIT!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 X-RAYA MU ZROBIŁ JAK W MORTAL KOMBAT !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja się zastanawiam skad wiedzial jak dzialaja wszystkie otwarte bramy i jak nauczyl sie tych technik, skoro zaraz po tym się umiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mnie się wydaje, że bramy nie mają wpływu na techniki użytkownika tylko stymulują przepływ chakry w taki sposób by ciało mogło diametralnie zwiększać szybkość i siłę nawet ponad limity organizmu. Guy przecież mógł ćwiczyć te techniki na niższych bramach i je dopracowywać (koordynacja itp.). Jednak dopiero otwarcie ostatniej bramy pozwala w pełni rozwinąć druzgocącą siłę tych technik. Prawdopodobnie każda brama posiada techniki, które po otwarciu konkretnej bramy są w pełni wykorzystywane. Dlatego też nie używał w wcześniejszych walkach technik znanych z ostatnich chapterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Farmeros ma rację, na co zresztą zwrócił uwagę sam Lee. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) spoilery odnośnie następnego chapteru http://ianime.com.pl/manga/?manga=Naruto&chapter=spo_pl%20target= Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi