MYSZa7 8 960 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) Jestem ciekaw jaka była odpowiedź Sasuke. Edytowane 2 kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Ciezko sie to czyta, ten motyw z reinkarnacja jest tak z dupy i nie ma nic wspolnego z tym czym manga byla na poczatku. Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) Od dawna w mandze mówi się o odwiecznej walcze Senjuu z Uchiha w przypadku Naruto i Sasuke. Więc nie do końca jest to motyw z dupy. Edytowane 2 kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) Jestem ciekaw jaka była odpowiedź Sasuke. Przecież odpowiedział "TAK". Chyba, że odnosisz się do wypowiedzi Naruto i ochronie przyjaciół. No i to samo co Mendrek. Powiało Matrixem. Edytowane 2 kwietnia 2014 przez Farmer. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Kishimoto przeczytał chyba Kapitał Marksa i Engelsa i uwierzył w siłę kolektywu. Jedyne co dobre w tym chapie to fakt że za tydzień nowa technika Gaia. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Dla takich chapterow zyje <3 Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Jestem ciekaw jaka była odpowiedź Sasuke. Przecież odpowiedział "TAK". Chyba, że odnosisz się do wypowiedzi Naruto i ochronie przyjaciół. No i to samo co Mendrek. Powiało Matrixem. Chodzi mi o to co powiedział Sasuke przed pytaniem Mędrca "Is that you answer?" Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 "I WILL FULFILL INDRAS WILL AND KILL NARUTO" Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2014 Nie wiem czy wiecie, ale udostępniono pilota Naruto, który nie jest w żaden sposób kanoniczny. Najlepsze jest to, że ma nawet ambitną historię, miejskie lokacje, Naruto pije alkohol i zasuwa na motocyklu. I parę innych ciekawych rzeczy, a co ciekawe używanie jutsu to sprawa drugorzędna. http://www.senpuu.net/skanlacje/naruto-0-pilot/naruto-0-pilot Wygląda na to, że jak Kishi przylazł z tym do Shonen Jumpa, to spojrzeli ponuro i z japońską powagą powiedzieli: "Kishi-san, to się nie sprzeda. Ale podoba nam się bohater i jutsu, więc weź to i zrób coś o obijaniu mord". Kishi pewnie się załamał ambicjonalnie, ale stwierdził że honor twórczy nie wykarmi jego i jego całej rodziny, więc zaczął klepać shonenową bijatykę... Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Ah, ten stary art style mial swoj urok Cytuj
Blue 245 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Żartuje sobie, prawda? Naruto zamieniający się w uroczego pokemona, ale to by było KAWAII!!! ^_^ I do tego ta dojrzała fabuła... spełnienie marzeń prawdziwego naruto fana. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2014 http://www.mangapanda.com/naruto/672 No i Gai wy*ebał system, pewnie w grze to by fajnie wyglądało, zresztą w anime też będą musieli mocno się nakolorować... Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 GAI SENSEIale mu buta wy**bał, poezja.szkoda, że jezus Naruto przybył i będzie wszystkich uleczał.Kishi mówił w wywiadach, żę trup się będzie ścielił gęsto, a póki co tylko Neji padł... o czym i tak mało kto już pamięta. Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 (edytowane) raczej podtrzymał go jeszcze troche przy życiu by ten mógł pożegnać się z Lee, ale jeśli wyzdrowieje to będzie fail Edytowane 9 kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Długo trzeba było czekać na tak wyebaną walkę. Nie ma wątpliwości, że w anime ta walka zniszczy system (pod warunkiem, że zabiorą się za to utalentowani animatorzy). Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Mimo, ze wszystko to byly statyczne obrazki, wyobraznia zrobila swoje i strasznie podobala mi sie ta walka. Anime nie ogladam, ale dla tego walki sobie moze obejrze. Pewnie z pol roku bede musial czekac, ale bedzie sie oplacalo (mam nadzieje). Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2014 Szkoda, że już nie używają praktycznie muzyki z dawnej serii, bo akurat do tej walki utwór z pierwszego użycia bram przez Rocka Lee, pasowałoby świetnie: http://www.youtube.com/watch?v=BRKxsGT8bFc Przyznam, że do dziś mam ciary jak przypomnę sobie tą chwilę, gdy Lee zaczął napie*ralać Gaarę po otwarciu bram Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 X-RAYA MU ZROBIŁ JAK W MORTAL KOMBAT !!!!!! Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Ja się zastanawiam skad wiedzial jak dzialaja wszystkie otwarte bramy i jak nauczyl sie tych technik, skoro zaraz po tym się umiera. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Mnie się wydaje, że bramy nie mają wpływu na techniki użytkownika tylko stymulują przepływ chakry w taki sposób by ciało mogło diametralnie zwiększać szybkość i siłę nawet ponad limity organizmu. Guy przecież mógł ćwiczyć te techniki na niższych bramach i je dopracowywać (koordynacja itp.). Jednak dopiero otwarcie ostatniej bramy pozwala w pełni rozwinąć druzgocącą siłę tych technik. Prawdopodobnie każda brama posiada techniki, które po otwarciu konkretnej bramy są w pełni wykorzystywane. Dlatego też nie używał w wcześniejszych walkach technik znanych z ostatnich chapterów. Cytuj
Blue 245 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Farmeros ma rację, na co zresztą zwrócił uwagę sam Lee. Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 (edytowane) spoilery odnośnie następnego chapteru http://ianime.com.pl/manga/?manga=Naruto&chapter=spo_pl%20target= Edytowane 12 kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi