Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Kakashi wszedł w beast mode.

Czy ktoś poza mną zauważył, że w tym całym starciu Sasuke wypada przy Naruto gorzej niż źle?

Nie tylko ty, ale Sasuke to ulubiona postać autora, więc pewnie ostatnie słowo będzie należało do niego.

Ciekawi mnie teraz jak z działaniem Sharingana u Kakashiego? Czy na stałe czy tylko na chwilę i czy będzie mógł go "włączać" jak ludzie z klanu Uchiha?

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 333,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

To ciekawe. Najpierw nie miał sharingana, potem dostał, następnie w randomowy sposób ukradli mu go, a teraz ma dwa. I jest koksu. Powinien tak jak z pierwszym okiem mieć aktywne cały czas ale podejrzewam, że ma je tymczasowo. Obito odleci w zaświaty to i power up się skończy.

Pytanie tylko czy Naruto ma jeszcze jakieś wariacje rasenshurikenów. 

Opublikowano

Kakashi ma je na stałe, przynajmniej tak wnioskuję z tłumaczenia słów Obito, gdy mówił, że jaki jest sens prezentu jeśli miałby do niego wrócić i że to Kakashi będzie teraz 6 Hokage (ewidentnie związane jest to z Sharinganem). 

Do tego pewnie będzie mógł je dezaktywować, inaczej nie miałoby to sensu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

OK, ale co z chakra?

Opublikowano

Kurama im da jak się skończy.

Opublikowano

Cos takiego jak wyczerpujaca sie chakara nie istnieje juz od dobrych 100 chapterow chyba.

Kakashi co ledwo 4 raikiri umial zrobic i jednego mangekyou, nagle potrafi spamowac technikami jak kunaiami, przy czy lekko dyszac.

Edytowane przez Pikol

Opublikowano

OK, ale co z chakra?

Ty tak na poważnie? :P

Przecież Kakasz całą wojnę leci na "jednym tankowaniu". MG stosował częściej niż Itachi przez całe swoje życie, a Raikiri używał do krojenia chleba na kromki.

Z drugiej strony mamy Naruto, który miał mieć niby nieskończoną ilość chakry, ale gdzieś po drodze okazało się, że ma tylko połowę nieskończoności i momentami mu nawet brakło :P

Zasady z początków serii już dawno nie obowiązują. Kurama rozdaje chakrę jak cukierki w Halloween :P

Opublikowano
:(
Opublikowano

Nieroby z Japonii znowu mają jakieś święto? :P

Opublikowano

Tak mam chętke zacząć oglądać tego naruto, warto pakować się w to bagno?

Opublikowano

Jeśli oglądać to tylko do końca walki Saska i Naruciaka czyli gdzieś do 140 odcinka, wtedy wg. mnie to jeszcze jakoś trzymało się wszystko kupy.

Opublikowano

Gdybym wiedzial w jaka strone to pojdzie to bym sie nie bral. Nie ma startu do One Piece czy Dragon Ball.

Opublikowano

IMO do początku Wojny jest spoko, potem można sobie odpuścić.

Opublikowano
  • Autor

Kakashi po tej wojnie otworzy biznes usuwania odpadòw.

- Witam panie Hatake, zrobiłby mi pan przysługę i wyrzucił za mnie śmieci?

- Kamui!

- Dziękuje... Oh, trochę mi się wysypało po drodze...

- Kamui!

- Bardzo dziękuję! A widzi pan tą dziewczynę tam, jest...

- Kamui shuriken!

- Y, chyba nie o to mi chodziło...

Opublikowano

Dobre, Mendrek!

Opublikowano

Mam nadzieję, że to już koniec, wszyscy rozejdą się po domach i będą żyli długo i szczęśliwie :P

Opublikowano
  • Autor

Jakby ktoś czekał, to się może nie doczekać. Shonen jump zaczął kampanię anty-scanową. Manga Panda już oberwała. Do tego zmienili sposòb dystrybucji, przez co trudniej będzie o wycieki i tłumaczenia na czas. Może to i dobrze, sądząc po tym co Kishi wyrabia ostatnio... :/

Opublikowano

Jeszcze final fight sasuke vs naruto pls!

PS. Mam nowa mange - Historys strongest dis(nene)le Kenichi <3

Opublikowano

Beka będzie jak sobie Kishi 3 serię wymyśli XD

Opublikowano

Chcialbym!

Tak ze 20 lat pozniej niech sie toczy.

Opublikowano

Nie może jeszcze być końca. Jiraiya wciąż się nie pokazał. Wciąż liczę, że wyskoczy na koniec na(pipi)any z jakimś kozackim one-linerem.

2861071_1341777839243.46res_400_300.jpg