Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Dajcie Jirayi umrzec w spokoju.

Ta wojna to jedna wielka popierdulka, dobrze ze ta farsa sie konczy.

Kiszot dawno stracil pasje do wlasnego dziela.

Edytowane przez Pikol

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 334 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

Kto nie plakal? :(

Opublikowano

Dobrze widzę, stary Naruciaka jest? O Ja (pipi)ie! Jakie to smutne.

Opublikowano

No to może w końcu będzie jakaś dobra walka jak się chłopaki zdążyli pospinać.

Opublikowano

W tym roku ma sie skonczyc, niewiele czasu zostalo. Juz koncowka.

Opublikowano

<chipsy>

Opublikowano

Pewnie będą okładać się potężnymi technikami, a zakończą to tak jak poprzednio: rasengan vs chidori. Tak czy siak jaram się na dobrą walkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moment, na który wszyscy czekali. Mam nadzieje, że będzie więcej walki, niż pjerdolenia o głupotach.

Ale i tak prawdziwa sieka zapewne będzie w anime. Ostatnia walka w mandze w końcu, więc liczę na na to, że animacja będzie orgazmiczna.

Opublikowano

Też na to liczę,bo walki w mandze są strasznie nieczytelne.Super rysownikiem to ten gościu nie jest.

Opublikowano

Jeżeli spieprzą walkę Krzaczastych Brwi to już nic nie uratuje tego anime.

Opublikowano

Ta walka wyglądała tak jakby postacie były zrobione z galarety :D

Opublikowano

Ta walka to była jedna z najlepszych rzeczy w tym anime. Animacja była super dynamiczna i jednocześnie nieziemsko bekowa. Taki rollercoaster emocji nigdy mi się chyba jeszcze nie trafił przy oglądaniu chińskich bajek.

Opublikowano

Też na to liczę,bo walki w mandze są strasznie nieczytelne.Super rysownikiem to ten gościu nie jest.

Niga prosze cie, to ze w Naruto styl i kreska zostaly uproszczone, nie znaczy ze Kisiel nie umie, kiedy trzeba.

Co do walk, to nie mam problemu ze zrozumieniem co sie dzieje, wystarczy tylko troche uwagi. W pre timeskip przyznam, czasami bylo chaotycznie.

Polecam przejzec stare chaptery.

G7S8Un0.jpg

pASdyiS.png

t5ylMKB.jpg

Moze daleko mu do Ody, ktory jest geniuszem w tym co potrafi wcisac w tygodnik, ale no chyba nie jest zle.

Edytowane przez Pikol

Opublikowano

Jak na tygodniówkę to jest nieźle,ale dla mnie mistrzem rysunku mangi jest Miura. Berserk jest po prostu WOW! pod względem artystycznym i technicznym.

Opublikowano

Kisiel też. Pewnie szykuje nam Sasukową wersję demokracji -_-