Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 334,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

Jak już się człowiek wkręcił i przełknął te bzdury o ciemności (Sasuke©) to chapter się skończył. Ech.

Opublikowano

So emo! 

Opublikowano

nie no, niech bedzie tak minimum 4 rozdzialy czystej walki, bo chce fajne widowisko w anime cnie

najlepiej bez gadania, zeby potem nie musieli zamulac po kazdym ataku

Opublikowano

Czekam na Rainbow Rasengana :P

Opublikowano

10 listopada ma wyjsc ostatni rozdzial naruto. Czyli jeszcze z miesiac i koniec.

Opublikowano

według info z shippuuden.pl nawet tydzień szybciej:

W najnowszym numerze magazynu Weekly Shonen Jump została zamieszczona szokująca informacja. 

Manga Naruto kończy się na 699 rozdziale - 6 listopada.

trochę szkoda, ale jak poziom miałby być taki jak ostatnio to niech kończą jak najszybciej.

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się wierzyć,że skończą to w te kilka chapterów.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

wojna rozwleczona do granic a koncowka na 5 chapterow?

Opublikowano

Szczerze to chciałbym kolejnego timeskipa, jakieś Naruto 10 lat później, itp. Dziwnie teraz będzie bez czwartkowej mangi (pozostaje jeszcze bleach ale też już się kończy).

Opublikowano

Próbowałem ale męczyłem się przy tym. Na pewno jest fajne, ale nie chce mi się już aż tylu chapterów nadganiać.

Opublikowano

wojnar - historys strongest dis(nene)le kenichi - POLECAM.

Opublikowano

boze jaka ta walka jest chvjowa

nie dosc ze 73 raz te same flashbacki to jeszcze cała choreografia starcia totalnie bezpłciowa i nudna

anime ostatnia nadzieja

Opublikowano

I tak lepsze to niż talk-jutsu przez cały chapter. jak Sasek cisnął katonem to miałem nadzieję, że będą naparzać się ręcznie. A tu tylko susanoo...

Opublikowano

ale startowali jak przy pierwszej walce w dolinie więc miałem ja głupi nadzieję, że też będzie epicka naparzanka.

Opublikowano

Jestem ciekaw jak się będzie nazywać seria po shippuuden

Opublikowano

Bedzie?!?!?!

Oby nie cos takiego jak DBGT;/