Opublikowano 2 października 201410 l Jak już się człowiek wkręcił i przełknął te bzdury o ciemności (Sasuke©) to chapter się skończył. Ech.
Opublikowano 2 października 201410 l Niech już go Naruto potraktuje rasenganem przyjaźni i zakończy tą szopkę.
Opublikowano 2 października 201410 l nie no, niech bedzie tak minimum 4 rozdzialy czystej walki, bo chce fajne widowisko w anime cnienajlepiej bez gadania, zeby potem nie musieli zamulac po kazdym ataku
Opublikowano 6 października 201410 l 10 listopada ma wyjsc ostatni rozdzial naruto. Czyli jeszcze z miesiac i koniec.
Opublikowano 6 października 201410 l według info z shippuuden.pl nawet tydzień szybciej: W najnowszym numerze magazynu Weekly Shonen Jump została zamieszczona szokująca informacja. Manga Naruto kończy się na 699 rozdziale - 6 listopada. trochę szkoda, ale jak poziom miałby być taki jak ostatnio to niech kończą jak najszybciej.
Opublikowano 6 października 201410 l Jakoś nie chce mi się wierzyć,że skończą to w te kilka chapterów. Edytowane 6 października 201410 l przez Soban
Opublikowano 6 października 201410 l Szczerze to chciałbym kolejnego timeskipa, jakieś Naruto 10 lat później, itp. Dziwnie teraz będzie bez czwartkowej mangi (pozostaje jeszcze bleach ale też już się kończy).
Opublikowano 6 października 201410 l Próbowałem ale męczyłem się przy tym. Na pewno jest fajne, ale nie chce mi się już aż tylu chapterów nadganiać.
Opublikowano 8 października 201410 l boze jaka ta walka jest chvjowanie dosc ze 73 raz te same flashbacki to jeszcze cała choreografia starcia totalnie bezpłciowa i nudnaanime ostatnia nadzieja
Opublikowano 8 października 201410 l I tak lepsze to niż talk-jutsu przez cały chapter. jak Sasek cisnął katonem to miałem nadzieję, że będą naparzać się ręcznie. A tu tylko susanoo...
Opublikowano 8 października 201410 l No przecież oczywiste było,że wezwą megazordy i będą strzelać atomówkami.
Opublikowano 8 października 201410 l ale startowali jak przy pierwszej walce w dolinie więc miałem ja głupi nadzieję, że też będzie epicka naparzanka.