Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

dałem na pierwszą stronę, nie wiem czemu otwiera na ostatniej

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 334,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

Po zobaczeniu tego od razu odszukałem ten plakat nowego filmu i dopiero teraz zwróciłem uwagę na

bandaż na prawej ręce

Przyszyją? @_@

oczami sie wymieniaja, co to dla nich
Opublikowano

Neji leży trupem więc mogą go rozczłonkować.

Opublikowano

Po tym 1 będzie pewnie ze 300 kolejnych :P

Opublikowano

Za tydzien mają byc dwa rozdzialy, 699 i 700
700 podobno caly w kolorze 

Opublikowano

Gdzieś się jeszcze walają komórki Hashiramy więc nie ma problemu. Zresztą Obito poskładali więc co to dla nich.

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano

Zakończenie którego oczekiwałem. Jestem zadowolony, szczególnie widząc pairing NaruHina, któremu zawsze kibicowałem. Teraz pozostanie mi powrócić niedługo do anime, bo zdarzenia między 699 a 700 chapterem to ogromny materiał na fillery.

Opublikowano

Dziekuje Ci za te wspaniale 15 lat Kishi!

Kierwa, tydzien w tydzien, od 15 lat (sic!) czytalem naruciaka.

Teraz oby do wiosny! Potencjal jest.

Opublikowano

Ok ... no to kto wygral ostateczne starcie oraz z ktora kunoichi wyladowal ?

Opublikowano

I to było dobre zakończenie shounena,a nie np. DBZ ,gdzie Goku okazuje się patologicznym ojcem i mężem rzucającym wszystko by uciec z młodym murzynem na koniec świata.

Opublikowano

niechcacy dalem plusa ;/

To jest patologiczne zakonczenie. Naruto gotuje synowi podobny los do swojego, mlody wychowuje sie bez ojca i pragnie uwagi.

Opublikowano

Ale cała wioska to jedna wielka kochająca się rodzina ! Młody ma starą i siore, więc tak źle nie jest.

Opublikowano

Kuzwa czytam z 5 stron ostatniego chaptera i se mysle, ze niezlego harry'ego pottera mi kishi odwala. Ale czytam dalej, dalej, i jakos mi sie smutno robi :( Zakonczenie dobre, fajnie ukazali obecne postacie i ich losy. Sledze te serie i jednak od 2007 i przykro bedzie patrzec jak co tydzien wychodzi o jedna mange mniej na stronach. Szkoda takze ze przez ostanie ok 200 chapterow, poziom serii sie bardzo wachal, a wiekszosc czasu bylo po prostu zle, z wyjatkiem jakich kluczowych momentow.

No nic, zostaje One piece, ale dziekuje Kishiemu za wiele epickich momentow ;) I zycze mu sukcesu i powrot kreatywnosci z jakakolwiek nowa manga.