Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Się wielkimi czołami przejmuje  :D  To co Oda zrobił z designem postaci po dwuletniej przerwie zakrawa o pomstę do nieba. 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 333,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

Przy Zoro mogę jedynie doczepić się (na siłę jak już) tej szramy na oku po żyletce. To powinna być konkretna krecha no ale dodatkowa robota przy rysowaniu by była.

Opublikowano

@Dahaka

Za mało jeszcze przeczytałem żeby coś więcej napisać, zaledwie kilka chapterów. Jak trochę nadgonię to na pewno coś napiszę w temacie OP. ;)

Opublikowano

Tak w ogole to mam nadzieje, ze w tym filmie pokaza co sie stalo z niektorymi postaciami, ktore Kishi pominal. Co z Orochimaru? Kabuto? 

Opublikowano
  • Autor

No Naruto zamiast podbić do Karin odbudować potężny klan, to się z jakąś Hyuuga sparzył i wyszły mega mieszańce. Ciekawe czy dziedziczą Kekkei Genkai jakieś, to jest chyba rzecz wykolejona przez Kishiego. Bo niby klany, a nagle zaczynają się jakieś mieszaniny... :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

No ja czekam do walki Madara vs Guy. Jak to spier*olą to rzucam to w cholerę.

Edytowane przez Farmer.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiedzieliście, że szykują musical do Naruto? Ciekawa sprawa bo przedstawiono fotki aktorów i szczerze przyznam, że robią wrażenie. Choć sama trójca Sasaek/Naruto/Sakura średdnio mi podchodzą tak reszta wypas. Plus wysoka jakość i dbałość o szczegóły jeśli chodzi o kostiumy.

rj7sw03yjvd8vge9bclo.jpg

cci966i83ugqwuvx7j69.jpg

uhalqojkl6soaqy4cmpx.jpg

sl9se9qmo0lx3rwd2ssk.jpg

Najlepiej wypadają trzeci Hokage i Zabuza.

A właśnie. Fabuła skupiać się ma na pierwszych odcinkach, a w szczególności na Zabuza Arc. Choć wiadomym jest, że poza Japonią tego nie uświadczymy.

http://kotaku.com/naruto-live-action-actors-look-dirty-1679175100

Opublikowano
  • Autor

Zabuza będzie śpiewał w dwugłosie z Kakashim, gdy ten go trafi genjutsu z Sharingana?

To może być epickie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny Rasengan, no kto by się spodziewał XD

Opublikowano

Rasengan to narutowa kamehameha.

Opublikowano

Tak obejrzałem jeszcze raz trailer i wywnioskowałem, że Naruto jest w podróży po świecie (jak kiedyś Jiraya) i powróci do wioski akurat w trakcie grubej zadymy.

EDYTA: Widzę, że to już wyszło w JP.

Edytowane przez DonSterydo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem z grubsza wersję cam.

Nie ma na co czekać. Film jest równie głupi jak wszystkie poprzednie, jeśli nie najgłupszy i najsłabszy. A Naruto Super Sajan wszystko już praktycznie na hita bierze ;) 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jest kilka bijatyk z serii Ninja Storm czy jakoś tak.

Opublikowano

Najnowsza to Ultimate Ninja Storm Revolutions, ale nie mam, nie grałem. Za to cholernie polecam UNS2 i UNS3, lecą przez wydarzenia z Shippuudena (dwójka od początkowej walki Gaary z Deidarą do końca arcu z Painem i trójka od tego momentu do rozwalenia maski Tobiemu), mają tryby fabularne (latasz po wiosce, robisz questy i obijasz brzydkie ryje przeciwnikom), których główną zaletą są walki z bossami. Sprawdź to dla przykładu: