Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Córka Sasuke i Sakury to córka Sasuke i ...Karin.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 334,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

Większym pytaniem jest czemu zajmuje się nią Sakura. Kurde jak ten czas zapiernicza. Ledwo co dyskutowaliśmy o finale, a tu już nowa seria.

Opublikowano

:banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: 

Opublikowano

:whyyy:  :whyyy:  :whyyy: 

Opublikowano

Na torrentach już krąży dobra wersja tej kinówki The Last, sęk w tym że z koreańskim dubbingiem.

Opublikowano
  • Autor

O lol, krzyżówka Uchicha i Uzumaki. 

Jak dojedzie do Sharingana, to będzie robiła Amaterasu przy każdym fochu. Oczywiście tuż po tym, jak ukatrupi ojca, by zdobyć lepsze oczy :)

Ps. Z Sakury zrobiła się druga Chi Chi po tym jak została milfem...

Opublikowano

A już myślałem, że Kisiel dał sobie z tym spokój :/ Sasuke jest jeszcze bardziej emo niż był...

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czemu nikt tu nie pisze? Mamy nowego

badguya z sharinganami na całym ciele, nowe Akatsuki, zagrożenie większe od Kaguyi, kolejne trudne sprawy w rodzinie Uchicha...

... serio przestaliście czytać? ;)

Opublikowano

Ja się jakieś 5 dni temu zorientowałem, że dalej wypuszczają chaptery.

Opublikowano

Ja czytam, nie wiem jak to wszystko ma się zmieścić w zaledwie 10 chapterach :\

Opublikowano

Ta 10. Pewnie badają teren, czy popyt jeszcze na to jest, choć myślałem, że na dłużej zniknie seria.

Z dragon ballem jest podobnie. Kai udowodnił, że przygodami Songo nadal jarają się ludzie i jest sens robić kontynuacje.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, jest tu potencjał na cały, nowy arc. Zresztą, jak to się skończy w ciągu 5 chapterów, to będzie beka, że coś groźniejszego od final bossa w shippuudenie, można rozbić w tak krótkim czasie. Serio, chyba badają teren. Pewnie sam Kishi jeszcze nie narysował ostatniego chaptera, i ma dwie opcje - albo jakoś do odkręci, albo wymienią parę szlagów z łysolem, ten wskoczy na drzewo i powie coś w stylu: "Nie powstrzymacie mnie". Na końcu "To be continued?" i głosowanie na jakimś site czy Naruto ma być dalej kontynuowane ;)

Opublikowano

Mi tez sie podoba, dawac full arc kierwa.

Opublikowano

osobiście bym wolał więcej czasu dla dzieciaków, co dałoby powrót do czasów, gdy walki rozgrywano z pomysłem, a nie napierdalaniem super technik wyssanych razem z bąkiem z dupy jak w shippudenie.

Opublikowano

Na początku jak pokazali rękę to myślałem że to Danzo, w jakiś magiczny sposób ożywiony, a tu proszę. 

Kiedyś pokazywali miejscówkę Obito w której było pełno sharinganów

zn2tg.jpg

, może ktoś się tam dostał i sobie je wszczepił w ciało. Jakoś nie widzę innego wytłumaczenia, bo niby jakim cudem tylu "Uchihów" by się gdzieś ukrywało jak dopiero co był prawie koniec świata :\ 

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Mix zetsu z sharinganami i kaguya?

Opublikowano

W sumie to może być, pewnie ileśtam tych białych zetsu się jeszcze uchowało, każdemu dać po sharinganie i jazda.

Opublikowano

Dobrze, że tutaj zajrzałem, bo całkiem zapomniałem o tym "krótkim" epizodzie. Przeczytałem to, co pojawiło się do tej pory i... nie miałbym nic przeciwko wznowieniu mangi na pełnej (pipi)ie, co tydzień nowy chap. :banderas:  Tylko mógłby poprawić kreskę i cieniowanie, bo niektóre shoty standardowo niewyraźne.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ekhm, manga się skończyła i nikt nie komentuje?

Motyw z

rebelią "dzieci" i pomyśle aby ich wszystkich wziąć do domu dziecka w wiosce (XDDDD)

całkiem z dupy. Widać że to było robione na szybko, żeby się zmieścić w tych 10 chapterach.

EEEHHHH...

Opublikowano

Właśnie rano też czytałem.. zapowiadało sie fajnie, skończyło się... bez rewelacji :/