Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Większym pytaniem jest czemu zajmuje się nią Sakura. Kurde jak ten czas zapiernicza. Ledwo co dyskutowaliśmy o finale, a tu już nowa seria.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Na torrentach już krąży dobra wersja tej kinówki The Last, sęk w tym że z koreańskim dubbingiem.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Autor O lol, krzyżówka Uchicha i Uzumaki. Jak dojedzie do Sharingana, to będzie robiła Amaterasu przy każdym fochu. Oczywiście tuż po tym, jak ukatrupi ojca, by zdobyć lepsze oczy Ps. Z Sakury zrobiła się druga Chi Chi po tym jak została milfem...
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l A już myślałem, że Kisiel dał sobie z tym spokój Sasuke jest jeszcze bardziej emo niż był...
Opublikowano 7 maja 20159 l Autor http://www.mangareader.net/naruto-gaiden-the-seventh-hokage/2 Kurcze, fajnie się zaczyna, ale to tylko krótki spin-off więc pewnie skończy się miałko...
Opublikowano 28 maja 20159 l Autor Czemu nikt tu nie pisze? Mamy nowego badguya z sharinganami na całym ciele, nowe Akatsuki, zagrożenie większe od Kaguyi, kolejne trudne sprawy w rodzinie Uchicha... ... serio przestaliście czytać?
Opublikowano 28 maja 20159 l Ja czytam, nie wiem jak to wszystko ma się zmieścić w zaledwie 10 chapterach :\
Opublikowano 28 maja 20159 l Ta 10. Pewnie badają teren, czy popyt jeszcze na to jest, choć myślałem, że na dłużej zniknie seria. Z dragon ballem jest podobnie. Kai udowodnił, że przygodami Songo nadal jarają się ludzie i jest sens robić kontynuacje.
Opublikowano 29 maja 20159 l Autor No właśnie, jest tu potencjał na cały, nowy arc. Zresztą, jak to się skończy w ciągu 5 chapterów, to będzie beka, że coś groźniejszego od final bossa w shippuudenie, można rozbić w tak krótkim czasie. Serio, chyba badają teren. Pewnie sam Kishi jeszcze nie narysował ostatniego chaptera, i ma dwie opcje - albo jakoś do odkręci, albo wymienią parę szlagów z łysolem, ten wskoczy na drzewo i powie coś w stylu: "Nie powstrzymacie mnie". Na końcu "To be continued?" i głosowanie na jakimś site czy Naruto ma być dalej kontynuowane
Opublikowano 29 maja 20159 l osobiście bym wolał więcej czasu dla dzieciaków, co dałoby powrót do czasów, gdy walki rozgrywano z pomysłem, a nie napierdalaniem super technik wyssanych razem z bąkiem z dupy jak w shippudenie.
Opublikowano 29 maja 20159 l Na początku jak pokazali rękę to myślałem że to Danzo, w jakiś magiczny sposób ożywiony, a tu proszę. Kiedyś pokazywali miejscówkę Obito w której było pełno sharinganów , może ktoś się tam dostał i sobie je wszczepił w ciało. Jakoś nie widzę innego wytłumaczenia, bo niby jakim cudem tylu "Uchihów" by się gdzieś ukrywało jak dopiero co był prawie koniec świata :\ Edytowane 29 maja 20159 l przez wojnar
Opublikowano 29 maja 20159 l W sumie to może być, pewnie ileśtam tych białych zetsu się jeszcze uchowało, każdemu dać po sharinganie i jazda.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Dobrze, że tutaj zajrzałem, bo całkiem zapomniałem o tym "krótkim" epizodzie. Przeczytałem to, co pojawiło się do tej pory i... nie miałbym nic przeciwko wznowieniu mangi na pełnej (pipi)ie, co tydzień nowy chap. Tylko mógłby poprawić kreskę i cieniowanie, bo niektóre shoty standardowo niewyraźne.
Opublikowano 5 lipca 20159 l Ekhm, manga się skończyła i nikt nie komentuje? Motyw z rebelią "dzieci" i pomyśle aby ich wszystkich wziąć do domu dziecka w wiosce (XDDDD) całkiem z dupy. Widać że to było robione na szybko, żeby się zmieścić w tych 10 chapterach. EEEHHHH...
Opublikowano 5 lipca 20159 l Właśnie rano też czytałem.. zapowiadało sie fajnie, skończyło się... bez rewelacji