Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O lol, krzyżówka Uchicha i Uzumaki. 

Jak dojedzie do Sharingana, to będzie robiła Amaterasu przy każdym fochu. Oczywiście tuż po tym, jak ukatrupi ojca, by zdobyć lepsze oczy :)

Ps. Z Sakury zrobiła się druga Chi Chi po tym jak została milfem...

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu nikt tu nie pisze? Mamy nowego

badguya z sharinganami na całym ciele, nowe Akatsuki, zagrożenie większe od Kaguyi, kolejne trudne sprawy w rodzinie Uchicha...

... serio przestaliście czytać? ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja się jakieś 5 dni temu zorientowałem, że dalej wypuszczają chaptery.

Opublikowano

Ta 10. Pewnie badają teren, czy popyt jeszcze na to jest, choć myślałem, że na dłużej zniknie seria.

Z dragon ballem jest podobnie. Kai udowodnił, że przygodami Songo nadal jarają się ludzie i jest sens robić kontynuacje.

Opublikowano

No właśnie, jest tu potencjał na cały, nowy arc. Zresztą, jak to się skończy w ciągu 5 chapterów, to będzie beka, że coś groźniejszego od final bossa w shippuudenie, można rozbić w tak krótkim czasie. Serio, chyba badają teren. Pewnie sam Kishi jeszcze nie narysował ostatniego chaptera, i ma dwie opcje - albo jakoś do odkręci, albo wymienią parę szlagów z łysolem, ten wskoczy na drzewo i powie coś w stylu: "Nie powstrzymacie mnie". Na końcu "To be continued?" i głosowanie na jakimś site czy Naruto ma być dalej kontynuowane ;)

Opublikowano (edytowane)

Na początku jak pokazali rękę to myślałem że to Danzo, w jakiś magiczny sposób ożywiony, a tu proszę. 

Kiedyś pokazywali miejscówkę Obito w której było pełno sharinganów

zn2tg.jpg

, może ktoś się tam dostał i sobie je wszczepił w ciało. Jakoś nie widzę innego wytłumaczenia, bo niby jakim cudem tylu "Uchihów" by się gdzieś ukrywało jak dopiero co był prawie koniec świata :\ 

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Dobrze, że tutaj zajrzałem, bo całkiem zapomniałem o tym "krótkim" epizodzie. Przeczytałem to, co pojawiło się do tej pory i... nie miałbym nic przeciwko wznowieniu mangi na pełnej (pipi)ie, co tydzień nowy chap. :banderas:  Tylko mógłby poprawić kreskę i cieniowanie, bo niektóre shoty standardowo niewyraźne.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ekhm, manga się skończyła i nikt nie komentuje?

Motyw z

rebelią "dzieci" i pomyśle aby ich wszystkich wziąć do domu dziecka w wiosce (XDDDD)

całkiem z dupy. Widać że to było robione na szybko, żeby się zmieścić w tych 10 chapterach.

EEEHHHH...