Mendrek 571 Opublikowano 5 lipca 2015 Autor Opublikowano 5 lipca 2015 No rozkręcił się Kishi w połowoe, by na koniec przyj*bać sobie plaskacza przy sake: "Jesteś uzależniony, miałeś z tym skończyć i zacząć poznawać ludzi!" Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) Myślałem, że to fajniej rozkręcą. Córka Karin byłaby ok ale klon Karin, która zmarła czy coś byłoby lepiej. Po karin zostałby marker genetyczny i Sakura postanowiłaby zostać surogatką i urodzić dziecko. To by wyjaśniało jak posiada tyle siły. No i zabić bossa w tak łatwy sposób? A podobno mocniejszy od Kaguy'i? Ogólnie to nawet fajne te chaptery. Trochę mało by rozwinąć odpowiednio. Ale teraz w anime prawdopodobnie walka mangi czyli Maito Gai vs Madara. Wszystkie bramy otwarte s(pipi)ysyny! Edytowane 5 lipca 2015 przez Farmer. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Ktoś ogarnia w których odcinkach Gai otwiera wszystkie bramy? Chciałem to w anime zobaczyć. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 bez zbędnego pieprzenia i retrospekcji otwarcie 8 bramy zaczyna się od 420 odcinka ale jest słabo wg mnie. Dalece od moich oczekiwań. W mandze to druga najlepsza walka w Naruto. Tu pokazana bez polotu i przerywana motywem z Mędrcem 6 ścieżek. Chociaż technika Nocnego Guy'a wygląda efektownie i jest okraszona x-ray'em jak w Mortal Kombat. Nice. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 A więc tak obejrzałem swego czasu naruto do ~100 odcinka ( skończyłem na momencie w którym Itachi i kisame znaleźli sasuke ) . Rozkręca się coś później czy dalej ciągnie się taki sam poziom akcji? Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Później robi się z tego trochę DBZ, nowe przepakowane jutsu i kolejne stopnie świadomości ninjów przeplatane dość nudnym wątkiem wojny. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Później robi się z tego trochę DBZ, nowe przepakowane jutsu i kolejne stopnie świadomości ninjów przeplatane dość nudnym wątkiem wojny. Gdyby z Rinnegana zrobili osobne ślepia, a z Susanoo najwyższą umiejętność Sharingana(jak pierwotnie miało być) to byłoby lepiej, ale Kishi, sam wrąbał się na minę, bo niektóre postacie tak dokoksował, że zabrakło mu pomysłów na pokonywanie przeciwników w sposób inny niż bzdurne dodawanie kolejny power-upów przez co początkowe ustalenia dotyczące chakry poszły się walić niestety Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Więc jeśli mi te 100 odcinków średnio podeszło to nie warto z tego co widzę oglądać dalej. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Od tego momentu zaczyna się walenie coraz większymi Kamehamehamami Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 To chyba ok , bo ten las wynudził mnie okrutnie. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Przeskocz parę epów w przód i sprawdź sam, czy Ci to podchodzi. Jak dla mnie Sasuke i Itachi to takie małe GOTY w tej serii. 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Przeskocz parę epów w przód i sprawdź sam, czy Ci to podchodzi. Jak dla mnie Sasuke i Itachi to takie małe GOTY w tej serii. Tak. To już chyba była ostatnia dobra walka. 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) Bo opierała się jeszcze na kombinowaniu i pewnym taktycznym myśleniu, a nie na rozkminie, czy turborasengan pokona turboSusano'o. Edytowane 30 grudnia 2015 przez Bzduras Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Ku.rwa jakie to jest durne anime. Irytujący,infantylny główny bohater, idiotyczne gagi no i te beznadziejne walki, ciągnące się w nieskonczoność konwersacje między nimi, śmiech że jeden drugiego przechytrzył, ale później zdziwienie że jednak nie i za każdym razem musi się znaleść ktoś, kto wytłumaczy ci, jak idiocie, w jaki sposób ten drugi tego pierwszego przechytrzył, co powoduje ze walka dwuminutowa przeciąga się na cały odcinek,. ale na końcu okazuje się, że NIE! on jednak wygrywa bo przechytrzył tego drugiego! a masz! nanda to!?!? kuerała?! kh..!kh...! kh...! i schemat wraz z komentarzem specjalistów, jak to sie stało córka troche podrośnie, to jej to puszcze. Edytowane 3 marca 2016 przez Andżej Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Ale o to chodzi w shounen'ach, Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 31 marca 2016 Autor Opublikowano 31 marca 2016 Jakby co to za miesiąc wychodzi nowa seria, tym razem o nowym pokoleniu. Czyli Boruto, Sarada, i reszta. Pod koniec kwietnia Kishi wykona ostatni one-shot z serii Naruto (Naruto Gaiden), potem manga przemianuje się na "Boruto". Efektem ubocznym będą kilkumiesięczne prawdopodobnie fillery anime, bo muszą to zmontować. Np chyba ku*wa nie myśleliście że zabiją kurę znoszącą złote jaja 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Przecież w anime są fillery chyba od roku i jeszcze pewnie z rok będą. Nie pamiętam już kiedy przestałem to oglądać. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Jakby co to za miesiąc wychodzi nowa seria, tym razem o nowym pokoleniu. Czyli Boruto, Sarada, i reszta. Pod koniec kwietnia Kishi wykona ostatni one-shot z serii Naruto (Naruto Gaiden), potem manga przemianuje się na "Boruto". Efektem ubocznym będą kilkumiesięczne prawdopodobnie fillery anime, bo muszą to zmontować. Np chyba ku*wa nie myśleliście że zabiją kurę znoszącą złote jaja Cudowna wiadomosc! Jest szansa na to, ze wroca techniki na rozkmince a nie kamehamehy i latanie Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Taa, na pewno. Może jeszcze myślisz, że będą normalnie serie pieczęci robić na całą stronę mangi? Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Boruto już nie będzie Kishimoto robić, więc jakościowo to jedna wielka niewiadoma. Ale nie oczekuje wiele po tej serii tak czy siak. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2016 Kishi będzie tym nadzorował, będzie klepał jego asystent, więc po prostu znalazł sobie murzyna od czarnej roboty, a on będzie siedział z pałką w jednej łapie, i z fajką w drugiej, i będzie dumał nad tym jakie wzorki i nowe techniki oczne wstawiać Saradzie, by po pół roku miotała czarnymi dziurami na zmianę z super mega ogniem analnym... Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Czyli Kishimoto jest odpowiedzialny tylko za fabułę, a rysunki robi kto inny, czy jest całkowicie hands off? Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 rysunki robi ktoś inny, za fabułe odpowiada jeszcze ktoś inny Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 I tak sie w Japonii robi biznes. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi