Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

1. Minato, w odróżnieniu od większości na polu bitwy nie wiedział, że Tobi to Obi - dawno go nie widział. Podejrzewał, że może tak być... Użył więc teleportacji, która przenosi w pobliże nałożonej pieczęci. Tobi miał na sobie tą pieczęć od ostatniej walki z 4, więc dopiero gdy Jutsu zadziałało Minato przekonał się, że naprawdę ma do czynienia z Obito.

2. Obito w ostatnim zdaniu zwrócił się do Sasuke retorycznie pytając go, jako zdrajcę po fachu, czy naprawdę uważa, że to co osiągnęli wystarczy by zakończyć wojnę. Implikuje to jeden fakt i jedno przypuszczenie: Obito planował zostać Jinjuriki a Sasuke zostanie ponownie zdrajcą. 

Edytowane przez Blue

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 336,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

Czy obito wymknie sie spod kontroli madarze? :o

Tyle, ze chyba nie za bardzo wie co sie dzieje.

o...biii.....tooo??? yyyyyyaaaaaauuaaaa

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Teraz to jest kozak konkretny z niego. Prawdopodobnie jest za słaby by kontrolować 10-ogoniastego jako jinchuuriki ( w końcu sam Mędrzec Sześciu Ścieżek nie był w stanie kontrolować bestię i rozdzielił jego chakrę) i bestia przejmie kontrolę na zabawą. Pytanie kto go powstrzyma. Jakieś wspólne mega jutsu?

Opublikowano

Madara teraz stanie po stronie dobrych i razem ze wszystkimi Hokage beda walczyc z Obito.Pozniej dotrze jeszcze reszta kage,obito zrobi klony typu tych Madary,co rozwalily 5 kage wczesniej i beda sie wspolnie naparzac.

PS-fajnie ze Obito momentalnie ogarnal moc Juubiego i juz raczki leca we wszystkie strony.

Opublikowano

Obito zwariował... No, będzie ciekawie. 

Opublikowano
  • Autor

Hehe, generic emotionless japanese game final boss :P

W grze pewnie trzeba będzie go wykończyć QTE... :P

Nawet talk no jutsu nie zadziałało, no to chyba mają wpie*dol :P

Opublikowano

Jest nowy chap i jest kierwa epicki!

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, że jakoś tak dziwnie napaćkany, że czasami trudno się połapać, jeno wiem że Tobirama zaczął wymiatać technikami uwzględniającymi Edo Tensei, z tym że na sobie. Reszta to takie "szuru buru nie wiem co się dzieje", więc poczekam na anime.

Opublikowano

Nienawidzę walk w mandze, nigdy nie wiem co się dzieje, choć w tym przypadku i tak udany chap :D

Opublikowano

bez kitu, bede musial wrocic do anime.  fillery teraz sa czy jak, oglada ktos?

Opublikowano

Od dzisiaj anime oparte na mandze. Przynajmniej 4 odcinki, a potem pewnie znów fillery.

Opublikowano
  • Autor

Logika Naruto jest taka, że nawet największa pie.rdoła staje się...

...wcieleniem Rikudo Sennina (łezki + laska)

Świetnie...

Opublikowano

Czy tylko mnie ta manga coraz bardziej przypomina Bleacha?:/

Opublikowano

Przecież obecnie blicz jest lepszy :confused:

Nie mam pojęcia... Naruto to jedyna manga jaką śledzę, ale już chyba tylko z przyzwyczajenia.

Edytowane przez szaden

Opublikowano
  • Autor

Obecnie największą zagadką jest w co jeszcze Obito się przemieni.

Wyżej się nie da. Jest na szczycie hierarchii wszystkich shinobi. Co ciekawe jak pamiętamy Jyuubi nie był "perfect", a mimo to Obito stał się tym kim się stał...

Ps. W zasadzie to skoro jest już tym RS-em, to może sobie ten księżyc sam stworzyć?

Opublikowano

Mendrek, w jakim sensie niby Obito jest pierdołą? Jako dziecko geniuszem nie był, ale przecież jako nastolatek powoli stawał się jednym z najbardziej utalentowanych shinobi. 

Opublikowano

Z Kisielem nigdy nic nie wiadomo Mendrek... Już takie klocki odstawiał podczas tej wojny, że nic mnie nie zdziwi. Niech jeszcze Jiraya cudownie wyskoczy z kartonu i uznam, że widziałem już wystarczająco.

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano
  • Autor

Mendrek, w jakim sensie niby Obito jest pierdołą? Jako dziecko geniuszem nie był, ale przecież jako nastolatek powoli stawał się jednym z najbardziej utalentowanych shinobi. 

Na dobrą sprawę całe anime było o rozwoju Naruto i Sasuke, którzy zaczęli z grubej rury pokonawszy Zabuzę, i paru innych mocnych shinobi. Na domiar złego nie można było się przyczepić, że w obecnej chwili to dwa wielkie koksy. Tymczasem jakiś leszcz co nie pokonał jakiś dwóch pionków z Iwagakure, który dostał dopakowanie od Madary, nagle po treningach i tym wszystkim staje się tym kim się staje. Trochę z dupy, nie sądzisz? :>

Jiraya chyba celowo do wody skoczył i zatonął głęboko, bo wiedział że by mu potem (nie)żyć nie dali.

Mnie tylko ciekawi czy Obito serio będzie teraz najsilniejszym shinobi, czy po prostu tak wygląda... :P

Opublikowano

Jakie nagle Męndrek? Nie zapominasz, że Obito jest w wieku Kakashiego? Od momentu uwolnienia jego MS do teraz, minęło ponad 16 lat. W tym czasie:

- przekabacił Pain'a

- założył Akatsuki

- kontrolował czwartego Mizukage

- przejął kontrolę nad Lisem i zaatakował nim wioskę; walczył na równi z czwartym

- pomógł Itachiemu w eksterminacji klanu Uchiha 

- pod jego faktycznym przywództwem Akatsuki pokonało 7 Jinjuriki i zdobyło 7 bestii. (Przy czym, cały czas oszukiwał Pain'a co do ich prawdziwego zastosowania)

-  zdobył Rinninegan

No rzeczywiście, straszny leszczu.