Bzduras 12 759 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Słaby ten czapterek, czekam na lepszy. Za dużo gadania, Shika jakiś taki niewyraźny, nic się nie dzieje, Naruto po raz pierdyliardowy ma łzy w oczach i złość w głowie. Blah, ile można, człowiek się szykuje na totalną rozwałkę, a tu pierdu-pierdu i koniec czapa. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 19 września 2013 Autor Opublikowano 19 września 2013 Madara to jakiś bot chyba, zapytany odpowiada rzecz, która ze strategicznego punktu widzenia powinna być skrywana. No ale dobrze, że Kishi sobie przypomniał, że brakuje dwóch bijuu, ale w sumie to nie są potrzebni. Nawet nie pytam jak to działa, skoro brak najpotężniejszych bijuu opóźnia rozkwit drzewa o... 15 minut. Serio, tyle szumu by złapać dwóch jinchuuriki, zamiast poczekać 15 minut? Oo' Geez, strasznie niecierpliwi są Jeszcze by wyszło, że bez reszty pozostałych opóźnieniem byłaby jakaś godzina, ale przecież nie będą tyle czekać... Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 września 2013 Autor Opublikowano 25 września 2013 Hm, czy oni wykonali jakiś ruch, nim Minato zaczął się rozczulać nad światem? A tak, chyba trochę podskoczył Obito do góry i może trochę do przodu wykonał manewr Naruto. Zanotowałem też po jednym ciosie od Madary i Hashiramy. Nawet shinobi nie wiedzieli co mają zrobić, więc postanowili że może powinni zapytać kage. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Oglądam chapter - bla bla bla i retrospekcja... I was like... Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Jak ta cała obecna sytuacja jest arcychvjowo prowadzona, to głowa boli. Od 50 rozdziałów (naprawdę, to nie hiperbola) stoją w jednym miejscu i w kółko powtarzają ten sam schemat: atak -> wpie.rdol -> przemowa motywacyjna -> power up -> atak -> wpie.rdol -> przemowa -> power up. and so on and on. ile już było tych gadek o nie poddawaniu się, ile razy chakra lisa ponownie doładowała innych shinobi, ile razy pojawiła się kolejna postać, która nie zrobiła nic sensownego, oprócz powtórzenia tego schematu. To wygląda jakby Kishimoto wziął swój zeszyt z wszystkimi pomysłami, które mu zostały do pokazania, zgromadził wszystkie postacie w jednym miejscu i po prostu odhaczał kolejne pozycje jedna po drugiej. Nie da się tego czytać, nic istotnego się praktycznie nie dzieje, zero jakichkolwiek emocji przez to ciągłe pierd.olenie w kółko tego samego =/Ja nie wiem (pipi)a, przez ostatni rok czuje się jakby Kishimoto mnie wrzucił w Izanami =/ 4 Cytuj
RoL 578 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Ale najgorsze, ze co czapter wrzucaja jakis power up z du.py. Zrobil sie z tego drugi Bleach. Jak tak dalej pojdzie, to nie dotrwam do konca wojny :| Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Przy tym tempie prowadzenia historii (bo o akcji ciężko mówić) wojna szybko się nie skończy. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Nie wiem co gorsze, to czy obecne ewidentne kopiuj wklej w Bleachu z poprzedniego arcu Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 2 października 2013 Autor Opublikowano 2 października 2013 http://www.mangabee.com/Naruto/649 Nowy chap. Taki sobie. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Co tydzień te same pier.dolety... słaby jak barszcz ten czap. Cytuj
Shen 9 680 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Dzis to nawet jednego ataku nie bylo, ktory to juz raz Naruto wali fraze ze nie da nikomu zginac? Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 izanami trwa dalej ;/ Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 To było tak bardzo złe omg. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) Nowy czap: http://www.mangapanda.com/naruto/650 Troche mniej piep.rzenia, ale coś się dzieje. Edytowane 8 października 2013 przez Kornolio Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 8 października 2013 Autor Opublikowano 8 października 2013 E tam, fajnie mu wyszło graficznie, o dziwo nigdzie się nie pogubiłem w bohomazach ataków. Ogólnie taka fajna mobilizacja wszystkich (wreszcie sobie o nich przypomniał, szkoda że tak późno), i trochę ataków, nawet wtedy gadkę lepiej się czyta. Jeśli Kishi w następnym chapterze zrobi jakiś flashbach, wspomnienia o przyjaźni, albo nudną pogadankę, to możliwe że ktoś mu wyśle bombę pocztą Ale znając reguły Izanami, pewnie tak będzie... Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Ostatnie epizody strasznie obrzydziły mi tę mangę. Zero postępu od dłuższego czasu i każdy odcinek kończy się "let's go". W porównaniu do Bleacha, w którym też jest wojna, to słabizna. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 O przypomniałem sobie, że samuraje też tu są Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 16 października 2013 Opublikowano 16 października 2013 Nowy chap: http://www.mangapanda.com/naruto/651 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 16 października 2013 Opublikowano 16 października 2013 kuźwa jak ten czas leci o_O dzieks, kompletnie zpomnialem ze dzisiaj wychodzi. bajer Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 16 października 2013 Opublikowano 16 października 2013 (edytowane) Myślę, że Obito na pewno się podniesie po takim strzale, fajnie, że w końcu zadali mu jakieś obrażenia, swoją drogą fajny panel: @Blue: wiesz ile razy już było takie pie.przenie na końcu czapa? poza tym, jest kilka grup tłumaczeniowych i często jest inny sens w niektórych zdaniach. Obczaj mangapanda, mangashare, mangastream, a się przekonasz. Edytowane 16 października 2013 przez Kornolio Cytuj
Blue 245 Opublikowano 16 października 2013 Opublikowano 16 października 2013 No raczej nie, skoro narrator mówi, że Naruto wygrał Tak w ogóle - najlepszy chapter od wielu tygodni. Wizja Obito to bardzo niezwykły pomysł - aż chciałbym go zobaczyć w akcji jako Hokage. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 16 października 2013 Opublikowano 16 października 2013 HA ! Czyli wychodzi na to że Tobi to good boy i tak naprawdę tęskni za Konohą. Jaja ktoś sobie robi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi