Mendrek 571 Opublikowano 17 października 2013 Autor Opublikowano 17 października 2013 Czyli co, każdy dostał po Oodama Rasenganie (nie dało się tak od początku?), a Naruto + Sasuke zrobili atak w formie którą spokojnie mógł odpalać Madara jak miał Kuramę. Czyżby to był najsilniejszy z możliwych ataków w Naruto? Bu, a liczyłem na Rasenmoona który rozwala ten księżyc... (który nota bene ma krater, mimo iż dopiero powstał). Fajnie ten miecz od Rikudo Sennina wygląda, jak DNA Możliwości co do wizji Obito są trzy - albo to już jakiś przebłysk Infinite Tsukuyomi, albo już się kończy jego żywot, albo talk no jutsu od Naruto zmieniło się w ninjutsu (ok, to teraz TO JEST WŁAŚNIE NAJSILNIEJSZY ATAK W NARUTO) i po dotknięciu nim, Obito zrozumiał swoje złe postępowanie, i pomyślał że w sumie lepiej byłoby się pogodzić i żyć szczęśliwie razem z przyjaciółmi z Konohy (oj tam, że praktycznie jako jakiś dziwny twór, bez ukochanej, jako członek klanu na wymarciu, i w ogóle wyruchany na lewo i prawo przez swoją wioskę). Anyway, dobrze że zadali mu jakiegoś final blowa, może sobie ktoś przypomni, że gdzieś tam Madara walczy jeszcze z Hashiramą... Cytuj
Blue 245 Opublikowano 17 października 2013 Opublikowano 17 października 2013 1. Ten atak jest wzmocniony Senjutsu, czymś czego nie posiadał Madara. 2. Mam nadzieję, że po prostu Obito ma śmiertelną wizję. 3. Jako Hogake znalazłby sobie inną kochaną (może Anko ) i prawdopodobnie razem z Czwartym zapobiegł by masakrze Uchiha. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 17 października 2013 Opublikowano 17 października 2013 Kolejny czap, albo dwa/trzy na 100% będzie przegadany, za dużo akcji było w tym tygodniu. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 17 października 2013 Opublikowano 17 października 2013 (edytowane) Generalnie Sasuke ma jakas kwasna mine od paru chapow, moze byc jakis mlyn miedzy nim a naruto na koniec <JES> Dodajmy do tego odwieczna walke miedzy dwoma silami. Edytowane 17 października 2013 przez Jaczes Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Saskuacz ma kwaśną minę bo widzi jak Naruto napiernicza na najwyższym poziomie, przeciwko największym kozakom na świecie, po tym jak już większość swojej energii zdążył zużyć na poprzednie walki i ratowanie tyłka kilkudziesięciu tysiącom shinobi i teraz zastanawia się jakby wyglądało ich starcie gdyby Naruto stanął z nim do walki po tygodniu snu i kilkudziesięciu miskach miso Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 22 października 2013 Autor Opublikowano 22 października 2013 Może się skończyć jak z Goku i Vegitą, gdzie jeden ewidentnie był silniejszy od drugiego Przypominam, że Kishi jest fanem DB, a teraz pewnie był w kinie i się mu mocno mógł udzielić Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 SHITSTORM INCOMING!!! Tobi zginal jak tylko zostala zdjeta z niego maska, teraz jest jakis wsioch ktory zdaje sie bedzie jeszcze wiekszym wsiochem, podatnym na talk no jutsu. eh ;/ Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 (edytowane) Łapać: http://www.mangapanda.com/naruto/652 No jawne zerżnięcie z DB, ktoś sobie przypomina walkę Gohana z Cell-em? i jeszcze te yebane talk no jutsu. Edytowane 23 października 2013 przez Kornolio Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Huehuehue. TNJ już zaczyna działać. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 23 października 2013 Autor Opublikowano 23 października 2013 Dobra, to "Have hoo" było lamerskie, ale tak poza tym to chapek fajny. Co prawda final (?) boss poległ w zawodach przeciągania liny, ale ogółem przynajmniej wielu się przydało w walce, a nie że ciągle czterech się bije, a reszta tylko przygląda. No a na koniec Obito dostanie talk no jutsu. Powinni to genjutsu w końcu dodać do gry... Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Łapać: http://www.mangapanda.com/naruto/652 No jawne zerżnięcie z DB, ktoś sobie przypomina walkę Gohana z Cell-em? i jeszcze te yebane talk no jutsu. Elaborate pls. Co to walka ma wspolnego z walka Gohan vs Cell ? Cytuj
Shen 9 680 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Slaba ta koncowka, nie umywa sie do walk w Dragon Ball czy One Piece, nawet tego marnego Bleacha lepiej mi sie ostatnio czyta ;/ Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 (edytowane) Łapać: http://www.mangapanda.com/naruto/652 No jawne zerżnięcie z DB, ktoś sobie przypomina walkę Gohana z Cell-em? i jeszcze te yebane talk no jutsu. Elaborate pls. Co to walka ma wspolnego z walka Gohan vs Cell ? Pamiętasz kiedy Gohan i i Cell siłowali się na KAMEHAMEHY, i wtedy reszta ziomków zaczęła napi.erdalać (a raczej irytować) cella swoimi marnymi atakami, żeby wspomóc Gohana? nie wiem jak było w mandze bo oglądałem tylko anime, jakoś tak mi się skojarzyło. Edytowane 23 października 2013 przez Kornolio Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Łapać: http://www.mangapanda.com/naruto/652 No jawne zerżnięcie z DB, ktoś sobie przypomina walkę Gohana z Cell-em? i jeszcze te yebane talk no jutsu. Elaborate pls. Co to walka ma wspolnego z walka Gohan vs Cell ? Pamiętasz kiedy Gohan i i Cell siłowali się na KAMEHAMEHY, i wtedy reszta ziomków zaczęła napi.erdalać (a raczej irytować) cella swoimi marnymi atakami, żeby wspomóc Gohana? nie wiem jak było w mandze bo oglądałem tylko anime, jakoś tak mi się skojarzyło. słabo takie motywy są częste. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 http://www.mangareader.net/naruto/653 Nowy chap, samo Talk no Jutsu. Cytuj
Blue 245 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 Kurde, Kishi w tym chapie naprawdę słodko Rin odpicował. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 29 października 2013 Autor Opublikowano 29 października 2013 No chapter można podsumować tak: > talk no jutsu > success Zamiast dać sobie po pysku, to przegadują temat jak na jakimś babskim wieczorku... To chyba kiedyś byli shinobi? Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 dobra su.ka z tej Rin Cytuj
Shen 9 680 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 Najlepsze zakonczenie to ze Obito daje sie przekonac i wszyscy rozchodza sie do swoich domow. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 Jeszcze zwrócą życie poległym, jak za czasów Nagato -.- Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 Daje dupsko nasmarować że Obito jakoś sie poświęci żeby Madare i siebie uyebać za jednym zamachem. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 30 października 2013 Autor Opublikowano 30 października 2013 W DB też zwracano życia między arcami, więc nie zdziwię się jak i tu tak będzie, i nawet Jirayę pod wodą poszukają... Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 30 października 2013 Opublikowano 30 października 2013 Jiraya żyje. Skoro Oro wrócił to chyba tylko kwestia czasu jak ero senin wyjdzie nawalony z gorących źródeł i zarzuci one-linerem kończącym mangę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi