Figaro 8 203 Opublikowano 26 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2009 Pierwsze 10 odcinkow nie jest zbyt interesujace. Ktoś potwierdzi to? Też jestem na 10 epie i nie wiem czy warto dalej oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 26 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2009 warto, ale kto co lubi. shippuuden jest lepszy, ale warto najpierw przemęczyć podstawkę. manga i tak rulez:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2009 (edytowane) warto, ale kto co lubi. shippuuden jest lepszy, ale warto najpierw przemęczyć podstawkę. manga i tak rulez:D Człowieku! Nie odwalaj błazenady? W czym Shipuuden jest lepszy? w pierwszych kilku minutach serii? Gorsza animacja, jeszcze gorsze przeciąganie odcinków, żadnego polotu, (pipi) nie kolorystyka, fillery o kant tyłka potrzaskać i w czym ten cały, zniweczony shippuden jest lepszy? W przekłamywaniu fabuły? Ej, to jest taki rozumiem takie coś jak Mystic Gohan z DB? Prawidłowa, oficjalna nazwa tego poziomu to: "El Kai Unlock Potencial". Lub, stosowana w oficjalnych grach: "Ultimate Gohan" Edytowane 26 stycznia 2009 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 26 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2009 Człowieku! Nie odwalaj błazenady? W czym Shipuuden jest lepszy? w pierwszych kilku minutach serii? Gorsza animacja, jeszcze gorsze przeciąganie odcinków, żadnego polotu, (pipi) nie kolorystyka, fillery o kant tyłka potrzaskać i w czym ten cały, zniweczony shippuden jest lepszy? W przekłamywaniu fabuły? sorry "człowieku", że w ogóle się odezwałem i "odwalam błazenadę". mi shippuuden bardziej leży niż naruto (nie shippuuden) i tyle. trochę loozu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2009 No tak. Tylko że ja mówię o rzeczach, których nie można oceniać subiektywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2009 Mnie się tam Shippuuden bardziej podoba, przynajmniej jeżeli chodzi o rozwój bohaterów (w zwykłym Naruto wkurzała mnie ich zbytnia pierdołowatość, teraz nawet Uzumaki wydaje się poważniejszy) i klimat (zdecydowanie mniej komedii, są zgony dobrych postaci). Walki z członkami Akatsuki rządzą jak żadne inne w serii, chociaż animacja kuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 28 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2009 Za anime sie nie zabierajcie, są zbyt duże skoki jakośći, raz jest dobrze, raz jest tragicznie, FILLERY, manga ma z rok wyprzedzenia, a ci idioci dalej nawalają fillery, a z Naruto robią debila w nich. polecam Manga, w tydzien poznacie całą, wciągającą historie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2009 Jest już 433 PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
konan129 0 Opublikowano 30 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2009 Jest tez 94 odcinek pl, oczywiście filler ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2009 W chapterze Naruto pozytywnie zaskoczył A w fillerach ofkoz nuuuuuuuuda.Łażą,siedzą,gadają i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 31 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2009 (edytowane) Ostatni chapter jest fenomenalny ogólnie ta walka jest świetna Najmniej udziwniona walka w całym Naruto wszystko jest w niej logiczne . A)Naruto opanował Sage mode ale nie do końca czego są efektem klony w żabolandzie. B)Pein dostaje w dupsko bo Naruto czy to od żabiego dziadka czy to od ślimaka, wie jaką zdolność ma każde z ciał lidera. Gdyby Jiraya wiedział to co wie teraz Naruto to by nie przegrał i odwrotnie , gdyby w wiosce deszczu walczył Naruto to nawet z Sage mode Naruto by zginął. C) Pein jest ofiarą swojego mega Jutsu , które go wycieńczyło i dość długo musiał się regenerować czego efekt znamy -kilka ciał do piachu. D) Zginął Jiraya jedna z bliższych postaci Naruto.Dres powiedział ,że się przy zboczonym pustelniku opierdzielał, więc teraz wziął się do roboty, by go pomścić. E)Naruto przez cała mangę ( no prawie od walki z Zabuzą) trenuje cały czas by być silniejszym , to nie Emo-good Sasuke , który dostaje prezenty od losu (pieczęć, nowy sharingan, wcześniej moc oro ), no dobra raz dostał od Itacha , ale wie wiadomo co to jest . F) Fajnie ,że wymasterował Rasengany.Przynajmniej w jednej technice jest super .Kakashi pokazał jak to jest gdy jest się do wszystkiego podczas walki z Peinem. Co do Shinpudena Przemilczę Edytowane 31 stycznia 2009 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 31 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2009 ku**a czemu to przeczytałem :wsciekly: ku**a czemu? :wsciekly: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 31 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2009 Ostatni chapter jest fenomenalny ogólnie ta walka jest świetna Najmniej udziwniona walka w całym Naruto wszystko jest w niej logiczne . A)Naruto opanował Sage mode ale nie do końca czego są efektem klony w żabolandzie. B)Pein dostaje w dupsko bo Naruto czy to od żabiego dziadka czy to od ślimaka, wie jaką zdolność ma każde z ciał lidera. Gdyby Jiraya wiedział to co wie teraz Naruto to by nie przegrał i odwrotnie , gdyby w wiosce deszczu walczył Naruto to nawet z Sage mode Naruto by zginął. C) Pein jest ofiarą swojego mega Jutsu , które go wycieńczyło i dość długo musiał się regenerować czego efekt znamy -kilka ciał do piachu. D) Zginął Jiraya jedna z bliższych postaci Naruto.Dres powiedział ,że się przy zboczonym pustelniku opierdzielał, więc teraz wziął się do roboty, by go pomścić. E)Naruto przez cała mangę ( no prawie od walki z Zabuzą) trenuje cały czas by być silniejszym , to nie Emo-good Sasuke , który dostaje prezenty od losu (pieczęć, nowy sharingan, wcześniej moc oro ), no dobra raz dostał od Itacha , ale wie wiadomo co to jest . F) Fajnie ,że wymasterował Rasengany.Przynajmniej w jednej technice jest super .Kakashi pokazał jak to jest gdy jest się do wszystkiego podczas walki z Peinem. Co do Shinpudena Przemilczę W którym chapie było to co piszesz z Itachim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 31 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2009 http://www.manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,403,7.html Tutaj mamy moment karmienia Naruto co to jest , na razie nie wiadomo . Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 31 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2009 Ostatni chapter jest fenomenalny ogólnie ta walka jest świetna Kakashi pokazał jak to jest gdy jest się do wszystkiego podczas walki z Peinem. Walka o tak, świetna. A Kakashi z jego tysiakiem jutsu powinien radzić sobie równie dobrze, a praktycznie nic nie pokazał. Ogólnie to rasengany to dobra technika na Pain'a. Użył jej Konohamaru, teraz kozaczy Naruciak, a nawet Kakashi ją przecież znał to czemu jej nie użył skoro mogł. Dobra, może przez "grawitacyjną" moc Pain'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 31 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2009 (edytowane) McDrive Kakashi używający Sharingana i tysiąc technik ma dać radę Painowi? Jak , powiedz mi tylko , jak większość ,walk kakashi kończy w łóżku będąc na skraju wycieńczenia .Niestety , Jednooki nie ma tyle chakry co Naruto czy Jiraya by móc "pobawić" się z Painem i przez jakiś czas wytrzymać napór przeciwnika . Kakashi ,jeżeli nie znajdzie sposobu na powiększenie limitu posiadanej chakry( może wyzwoli białą chakrę jak tatuś?), to będzie tylko zawalidrogą .A co do ostatniego Sarutobiego - To Naruto dawno pokazał mu tę technikę , więc Konohamaru miał ponad 3 lata na dopracowanie jej , więc nawet idiota by ją opanował .A ,że zaskoczył Paina - nie trudno zaskoczyć wroga , gdy jest się małym chłopcem , nie? Swoją drogą ten rasengan pewnie niewiele mu zrobił. Krzychu_419 -sorki stary ,już nie będę używał słowa fenomenalny jest zbyt kuszące. @ion- Zgadza się Itachi jest kozakiem nad kozaki, ale a on tej walki nie chciał wygrać(tej z Sasuke), leciał na dragach .Pragnąć pokonać Madarę ,ale w tym stanie bez wiecznego MS nie ma szans, więc postanowił "wychować" brata i dać mu siłę.A co mocy dla naruto zgadzam się to jest obrona przez Genjutsu (Chodź , chciałbym sharingana w pęku, hehe), i neutralizator ameterasu Edytowane 1 lutego 2009 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 1 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2009 Ale wciaz mnie ciekawi .. czemu itachi sie tak opieradalal... wciaz porownujac moce to itachi jest/byl najwiekszym prze*ujem w mandze.... a co do mocy dla naruto stawiam to na zwykla ochorne przed jego amaterasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ampoz0rd 0 Opublikowano 1 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2009 Ja obstawiam że Naruto użyje owego "dopalacza" w walce z Sasuke ale na to pewnie będziemy musieli poczekać jeszcze dość sporo : < Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 1 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2009 Co do tego nie ma wątpliwości. Raczej wątpię By itachi dał moc na kogoś innego . Cytuj Odnośnik do komentarza
marycha 1 Opublikowano 2 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2009 Wątpisz by przekazał moc?? Przeciez już raz to zrobił wiec czemu nie miałby i drugi raz :] Naruto albo dostał własnego amaterasu albo obrone przed amaterasu przy czym bardziej obstawiam ze jest to zdolnosc ofensywna ze wzgledu na to co Itachi powiedział do naruto kiedy mu ją dawał tzn. "Mam nadzieje że nigdy nie będziesz musiał jej użyć" (czy cos w tym stylu) Gdyby to była obrona przed amaterasu czy moze samym genjitsu - to by tak nie dramatyzował a jako że prawdopodobnie jest to technika ofensywna która uruchomi sie podczas walki z Saske i która to mogła by go zabić - stąd takie słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yang 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2009 chyba zapomnieliscie jeszcze o Madarze , który swojej roli jeszcze nie zakonczyl i wydaje m i sie ze te moce sa zwiazane wlasnie z Madara albo/i z Painem Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2009 10 stawiam ze nastepny chapter bedzie zwiazany z 9 tailem za dlugo byla cisza Cytuj Odnośnik do komentarza
shinobi 1 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 No i ja się dziś skusiłem żeby obejrzeć tą Mangę i zobaczyć co też inni widzą w ogóle w tym "Naruto". Muszę przyznać że zaskoczenie bardzo pozytywne - ciekawy scenariusz, fajne postacie, akcja i animacja. Tylko nie wiem jak to leci po kolei, mam odcinek "Naruto The Movies 3 - 2006" i "Naruto The Movie 4 PL Shippuden - 2007" - przynajmniej tak pisze, bo znalazłem na BearShare. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yang 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 olej filmy,nie maja nic wspolnego z fabułą i sa słabe (4 chyba najlepszy) , zacznij anime oglądac albo mange czytac Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 Zdecydowanie zacznij czytać mange, Anime ssie kule łosia. co do chaptera nowego, to fajny, Naruto zostaje fajnie ukrzyżowany, i w ogole ownage xD don't **** with Pein xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi