shinobi 1 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 Zaraz, zaraz o jakie filmy chodziło? To "Movie Shippuden" to było Anime. Całkiem przyjemnie się oglądało, zwłaszcza dzięki dobrej animacji, która w wielu innych Anime jest dość sztywna. Teraz znalazłem na Torrencie - "Naruto Full Season 1 Full [1-220 ] 4 Movie 4 Ova Season 2 [ 1- 75] Only HQ [mininova]", tyle że nie wiem czy mi starczy miejsca na twardym dysku (48.8 GB). Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 nowy chapter fajny troche taki spokojny jednak naruto przegral .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Ospojleruj to, łolaboga :o Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) nowy chapter fajny troche taki spokojny jednak naruto przegral .. Nie sądzę,żeby przegrał .Kishimoto lubi zaskakiwac. Edytowane 14 lutego 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Nie ma mowy. Pogadają trochę i albo któraś z drużyn odwróci uwagę Pain'a i Naruto się uwolni albo Naruciak po prostu coś wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Spokojnie, z Killer Bee też byliśmy pewnie że Gaysuke go złapie, i co ? pieczone mięcho. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinobi 1 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Znalazłem listę Epizodów Naruto i nie ma w niej żadnego odcinka którego mam np."Naruto The Movie 1 - Ninja Clash in the Land of Snow", "Naruto Movie 2 The Great Clash! The Phantom Ruins in the Depths of the Earth". Jakom w ogóle to ma kolejność? Bo przy tych "Shippudenach" nie ma ani numerka ani podtytułu... :co: Cytuj Odnośnik do komentarza
Yang 0 Opublikowano 17 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2009 (edytowane) m8 to sa filmy pelnometrazowe i nie maja zadnego zwiazku z fabułą mangi i anime... z No wlasnie a gdzie Madara, Zetsu, Sasuke i KillerBee?:Dbedzie konkretny roz(pipi) tylko niesamowicie mnie denerwuje czekanie FCUK! chcialbym wkoncu dostac potężną dawke chakry na mojego lapka :twisted2: Edytowane 17 lutego 2009 przez Yang Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2009 http://manga.bleachexile.com/naruto-chapter-427-page-11.html hmm czyzby dowod na to ze kakashi jednak powroci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 18 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2009 http://manga.bleachexile.com/naruto-chapter-427-page-11.html hmm czyzby dowod na to ze kakashi jednak powroci ? Gdzie ty tam widzisz dowód na to?? To 2 ciała PAIN'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 18 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2009 (edytowane) Ależ odkrycie ion,fuk!!!! <_< Short translation by @stream on NF: Ino's dad says Pain is probably on top of a mountain near Konoha, so as to transmit chakra better. Naruto and Pain continue their conversation What Nagato wants is peace and justice What Naruto wants is peace and justice So they want to go to the same place, they are just using different means (Lots of talking, don't have time to write, wait for ohana to give the rest) We finally get to see Nagato. He looks like a greedy Orochimaru (looks like Kishi has too few different characters) He's in a kind of wheelchair moving on all fours He's got lots of rods in his back, and holes here and there on his body Konan: You're using too much chakra Nagato's bleeding from the mouth Nagato: Peace is so close... END i pic : http://img13.imageshack.us/img13/2505/narutohf5fv0.jpg Tu macie coś ciekawszego i nie wziętego z poprzednich chapów... Edytowane 18 lutego 2009 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2009 (edytowane) Zdjęcie Nagato szokujące. Edytowane 18 lutego 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 18 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2009 Widziałem rano, a przeczuwałem, że będzie coś w tym stylu z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flo 0 Opublikowano 22 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2009 że się tak wtrącę nagle kiedyś jak byłem mniejszy pamiętam jak oglądałem Dragon Ball i się zachwycałem o jaaa jak fajnie walczą ]:-> Naruto stawało się popularne jak już byłem troszkę starszy i mimo, że nie widziałem żadnego odcinka to stwierdziłem że to jakiś szajs, ta postać itp. ostatnio mnie naszło żeby skumać jakieś anime i tak padło że pod ręką było Naruto... i spodobało się Teraz ojciec mi wbija, że się z niego śmiałem, że za stary jest na oglądanie Predatora ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 25 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Macie następnego szoka(dla mnie to szok większy niż zeszłotygodniowy wygląd Nagato : Shikamaru's group. Katsuyu continues moving; One two-man team is formed. A search for the real body was ordered. Gai's group. Neji discovers the blown away frog. Neji: "Why is Jiraiya's frog summon in a place like this? Gai: "Whaat?" Something serious is going on... Back to Naruto's conversation. Tendou black rods are stabbed into multiple places in Naruto's body. Due to Nagato's chakra, not a single finger can move anymore. Mama frog goes to Naruto. "That kid Jiraiya and Papa and everyone have entrusted their lives to you That's why, don't be deceived by him" Mama shouts something like that. Tendou uses Shinra-something, Mama frog's dead? Note: Shinra-Tensei. Furthermore, Hinata appears in front of Naruto. Tendou "Reinforcements?" Naruto "Hinata, why? Get out. This person will just brush you away" Hinata "Yup". Hinata "This is my happiness". Hinata "I am here now of my own will." I remember my old self... From here I was thinking of cheering you on in a variety of ways, yet I was always rescued by Naruto-kun's smiling face. Hinata "If it's to protect Naruto-kun, my life doesn't matter." Hinata "I really like Naruto-kun that's why..." Hinata recklessly attacks Tendou. Hinata "Juubusoujiken" (Gentle Step Twin Lion Punch) Hinata's technique hit's God Realms Shinra Tensei. Hinata was thrown to the ground... Tendou drops down and uses the chakra rods on the unconscious Hinata. Blood is flowing out of Hinata's body. Nagato: I have killed my parents and Konoha's shinobi in front of me as well. Affection... (remembers something) Naruto: You've murdered Hinata in front of me.... Because of that... Chou Kyuubijin 6 metamorphosis!!! (6-tails. The writing is a mess). Note: Super 9 tailed man 6 metamorphosis lolol Eyes are visible, coming out in front, a black figure, A 6 tailed-animal wearing the skull of a youko (fox demon) Even seeing this really horrifying figure, Tendou (Nagato) is unfazed. Tendou (Nagato) "Let me see if your Pain is comparable to mine." The end. i pic : http://i41.tinypic.com/2qaiivl.jpg Edytowane 25 lutego 2009 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 25 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2009 Spokojnie ona przeżyła, Naruto zaś okazał się członkiem Espady z Bleach. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 25 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2009 O urwał :o Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2009 Nah zaloze sei ze to fake spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 26 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2009 Zdjęcie jest prawdziwe,co za tym idzie jest duże prawdopodobieństwo,że spoiler też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yang 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2009 kisiel w majtach!! :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2009 (edytowane) No, kur.wa. Trzeba to przyznać: Kisiel ma nieprawdopodobny talent w tworzeniu niesamowitych badasów... Edytowane 26 lutego 2009 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 26 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2009 Glupie pytanie laika: co jest fajnego w ogladaniu Naruto, kiedy mozna miec w lapkach takie serie jak Texhnolyze, Nana, Cowboy Bebop, Wolf's Rain? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2009 Nic. Ale ja czytam mangę, która jest na naprawdę przyzwoitym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 26 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2009 Glupie pytanie laika: co jest fajnego w ogladaniu Naruto, kiedy mozna miec w lapkach takie serie jak Texhnolyze, Nana, Cowboy Bebop, Wolf's Rain? Może to, że niektórych nie interesuje to co wymieniłeś <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 26 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2009 Glupie pytanie laika: co jest fajnego w ogladaniu Naruto, kiedy mozna miec w lapkach takie serie jak Texhnolyze, Nana, Cowboy Bebop, Wolf's Rain? zacznij czytac Mange i sam sie przekonaj. Naruto jest pochopnie uważany za dziecinne, przez to że twórcy anime zrobili je bardzo kolorowe, we fillerach robią z Naruto idiote, a jeszcze amerykanie sie przyczepili bo zrobiony został pedalski dubbing i dali cenzury. oczywiście mówie o ignorantach którzy obejrzeli jakieś losowe amv czy odcinek. ci co oglądneli Naruto, zdecydowanie rzadziej mówią że jest biedne, co najwyżej średnie. Naruto jest o wiele ciekawsze niz na to wygląda, Fabułe ma dobrą, świat realistyczny rządzący sie własnymi zasadami, postacie z głębią, i mocne cliff-hangery xD ostatnio tylko Berserk mnie wciągnął tak jak Naruto (manga). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi