Pikol 336 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Ta, do Ciebie to. Ja unikam spojlerów jak tylko mogę, bo chce czerpać jak największą przyjemność i zaskoczenie z tych głupich 17 stron, może akurat nastawiałem sie na walke ? Spojler nie musi byc związany z fabułą. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Ta, do Ciebie to. Ja unikam spojlerów jak tylko mogę, bo chce czerpać jak największą przyjemność i zaskoczenie z tych głupich 17 stron, może akurat nastawiałem sie na walke ? Spojler nie musi byc związany z fabułą. W czasie walki też gadają. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 (edytowane) Myślałem, że Naruto wydoroślał, walnie coś w stylu 'If I have no choice, I'll kill you, Sasuke', a tutaj takie pierdoły. Już mnie nudzą te całe sekrifejsy, denna drama, kończ Kishi, wstydu oszczędź. W ogóle cały shippuden od śmierci Itachiego to jedna wielka tendencja spadkowa ;f Edytowane 12 marca 2010 przez KopEr Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 No macie rację. To już jest żałosne... <_< Liczyłem, że Naruciak chociaż ostro się wkurzy gdy zobaczy, jak Sasuke chce zabić Sakurę. I teraz wyobraźcie sobie sytuację, że Naruto atakuje Rasenganem Sasuke, a ochrania go ciałem Sakura co kończy się końcem różowego pokemona. Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Aż uroniłbym łezkę ze szczęścia Jedyne co mi się podobało to to, że Madara przebąkiwał coś o Rinneganie. Oczywiście na razie czeski film, nie wiadomo o co chodzi. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 (edytowane) Aż uroniłbym łezkę ze szczęścia Jedyne co mi się podobało to to, że Madara przebąkiwał coś o Rinneganie. Oczywiście na razie czeski film, nie wiadomo o co chodzi. Gdzie coś takiego przebąkiwał?? Dobra już mam Edytowane 13 marca 2010 przez McDrive Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Według spiolerów: Sasuke chce przeszczepu oczu Itachiego i najgorsze: Kisame podobno żyje... ... ja pJerdole. Oby to była podpucha. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Według spiolerów: Sasuke chce przeszczepu oczu Itachiego i najgorsze: Kisame podobno żyje... ... ja pJerdole. Oby to była podpucha. To byłby żal. Gdyby przeżył po dekapitacji Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Jeżeli tak będzie to chyba pęknę ze śmiechu. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 (edytowane) kolejne przegięcie. chociaż w naruto to zaczyna się robić standardem. boję się co przeżyć są jeszcze w stanie postacie z naruto: 1. przebicie serca (kilka zapasowych a raczej coś w zamian) 2. odcięcie głowy (jeszcze nie wiadomo jak?!) 3. .... (strach się bać) Edytowane 17 marca 2010 przez luk_ash Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 (edytowane) Za(pipi)isty czapter. Bardzo sie ciesze że Kisame przeżył, i nie skonczyla sie jego przygoda z mangą, uważałbym że postać by została zmarnowana. druga rzecz, Zetsu w koncu staje sie kims ważniejszym, niż tylko szpiegiem i pożeraczem ciał. good. trzecia rzecz, Killerbee wygląda kozacko z łuskoswordem. czwarta rzecz, Kabuto is back, baby! Edytowane 17 marca 2010 przez Pikol Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Zgadzam się, czapter naprawde niezły a motyw z Kisame wcale nie jest jakiś naciągany, głupi i bla bla, elegancko wyjaśnione co, jak i dlaczego. No i wejście Kabuto. Oj robi się ciekawie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Chap fajny....pomysł z Kisame i Zetsu naprawdę niezły Ja jednak liczę na szybki powrót Naruto do liściai spotkanie z Hinatą...bo jak nie to się w(pipi)ie Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 No, fajnie to nawet Kisiel wymyślił. Ale ty Mysza chyba na jakiegoś Hentaia nie liczysz, co? Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 (edytowane) Jak wymyślił bo ja nie skumałem? Że Kisame się zfuzjował z mieczem? Głupota. Kabuto FTW! Chociaż miałem nadzieję, że może Oro wstał z grobu No i Zetsu prezentuje się kozacko. Edytowane 20 marca 2010 przez estel Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 No bo każdy myślał że będzie jakieś głupie zmartwychwstanie, a jest jednak coś trochę bardziej oryginalnego. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 No, fajnie to nawet Kisiel wymyślił. Ale ty Mysza chyba na jakiegoś Hentaia nie liczysz, co? A czemu by nie? Nie a tak na serio to liczę na jakiś rozwój relacji między Hinatą a Naruto...bo kur... ile można czekać na tą odpowiedź Naruto po tym jak Hinata wyznała mu miłość... Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Odpowiedź już masz. Naruto jest pedałem i bardziej interesuje go związek z Sasuke. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 No, fajnie to nawet Kisiel wymyślił. Ale ty Mysza chyba na jakiegoś Hentaia nie liczysz, co? A czemu by nie? Nie a tak na serio to liczę na jakiś rozwój relacji między Hinatą a Naruto...bo kur... ile można czekać na tą odpowiedź Naruto po tym jak Hinata wyznała mu miłość... Co racja, to racja, szczególnie, że Kishi zapowiadał w wywiadach, że Naruto będzie z Hinatą. Tak więc to kwestia czasu. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Ja (pipi)ie.... ...była okazja,żeby Naruto porozmawiał z Hinatą to nie....musiał swoje jakieś tam przemówienie gadać..a Hinata spokojnie sobie za nim stoi Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 chyba nie musiałeś tego dawać w spoiler:D chyba że ktoś tylko dla hinaty to czyta:P było gdzieś napisane jaką moc dają te przeszczepione sharingan? jak sobie jeden od drugiego Uchiha weźmie ? nie chodzi mi bynajmniej o nazwę i o to że się nie oślepnie, bo jak tylko to to dobrze: "Poziom czwarty -Wieczny Mangeky? Sharingan (jap. ????????? eien no mangeky? sharingan?, dosł. "wieczny kalejdoskopowy sharingan). Ten poziom nie niesie ze sobą ryzyka oślepnięcia oraz zwiększa umiejętności. Można go zyskać jedynie przez wydłubanie i przyczepienie sobie oczu innego członka klanu uchiha, który również posiada Mangeky? Sharingana." bo obawiam się, że będzie kolejny sajan i będzie zamiana w małpę. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Akurat jeśli o jakieś moce chodzi, to możemy być spokojni. Kisiel ma niesamowitą głowę co do wymyślania nowych powerupów i ich designu. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Akurat jeśli o jakieś moce chodzi, to możemy być spokojni. Kisiel ma niesamowitą głowę co do wymyślania nowych powerupów i ich designu. Naruto ma uber RS to teraz może czeka nas jakaś nowa wersja chidori A jeśli chodzi o EMS to nigdzie nie było podawane jakie to ma mieć moce. Za to wyglądowo będzie to połączenie/ nałożenie na siebie obu wersji. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Daje to, że można bez ryzyka używać technik MS'a, plus dostasjesz jedną nową technikę, nie wiadomo jaką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi