estel 806 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 No i już wiemy co się stanie. Moje gdybanie: Część Itachiego, która będzie w Sasuke z powodu transplantacji oczu, spowoduje że pod koniec Sasuke się nawróci i stanie się super dobrym ziomkiem. Ewentualnie poświęci się dla Konohy, którą kochał jego brat. Założę się też, że w międzyczasie będziemy mieli przebłyski Itachiego u Sasuke tzn. jakieś motywy z głosami albo jakąś wizualizacją. Ciekawi mnie jaką rolę w tej całej wojnie odegra Kabuto. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 No i już wiemy co się stanie. Moje gdybanie: Część Itachiego, która będzie w Sasuke z powodu transplantacji oczu, spowoduje że pod koniec Sasuke się nawróci i stanie się super dobrym ziomkiem. Ewentualnie poświęci się dla Konohy, którą kochał jego brat. Założę się też, że w międzyczasie będziemy mieli przebłyski Itachiego u Sasuke tzn. jakieś motywy z głosami albo jakąś wizualizacją. Ciekawi mnie jaką rolę w tej całej wojnie odegra Kabuto. To co napisałeś w spoilu pewnie okaże się prawdą. Sasek będzie miał duże ilości flashbacków aby pod koniec podczas walki z Naruto kompletnie ześwirować, wtedy Itachi wyskoczy z Naruciaka tak jak 4th pojawił się w czasie walki z PAIN'em. Walnie moralniaka, Sasuke się nawróci i będzie walczył u boku Naruto z Madarą. Swoją drogą to jedyne co mi trochę nie przypasowało w aktualnym chapterze to ta wideo transmisja Cytuj
RoL 561 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 (edytowane) jest juz RAW Kabuto pojawia sie w towarzystwie pieciu martwych czlonkow Akatsuki. To chyba ta sama technika, ktorej Orochimaru uzyl podczas walki z trzecim Hokage. Tobi wyglada na zaskoczonego rozwojem wydarzen Edytowane 31 marca 2010 przez RoL Cytuj
estel 806 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 A poza tym fajny motyw z sealem Naruciaka (pewnie odmówi). Potrzeba jeszcze jakieś 10 lat, żeby pozamykać wszystkie pootwierane wątki. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 A poza tym fajny motyw z sealem Naruciaka (pewnie odmówi). Potrzeba jeszcze jakieś 10 lat, żeby pozamykać wszystkie pootwierane wątki. Nie odmówi, bo Kishi zapowiedział, że opanuje moc Kyubiego Cytuj
Buuuła 0 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 co do ostatniego chaptera kim są ci pierwsi dwaj ninja ożywieni przez Kabuto? Lalki Sasoriego(tak mu było?) swoją drogą mógłby się pofatygować i wykopać oraz pozszywać Hidana chociaż i tak pewnie nie wie gdzie leży Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Nagato I Kakuzu. Kakuzu mogłeś nie poznać, ale takiego szkieletora jak Nagato nie ? xD Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Dobrze, że ta technika nie działa na zasadzie: "tylko ci których ciała zostały zakopane", bo w takim wypadku nikogo z tych nie przywołałby. Ciało Deidary wyparowało, Nagato leży gdzieś w szafie Konan, Itachi pewnie pożarty przez Zetsu, ciało Kakuzu pewnie zniszczone przez ninja Konohy po przeprowadzeniu badań, a Sasori został przerobiony na lalkę Kankuro. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Teoretycznie są niezniszczalni, dopóki nie zabierzesz im ich dusz lub, prawdopodobnie, nie zabijesz autora techniki. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Ostatni po prawej to na 100% Itachi? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Ciekawe kogo w nowym chapie przywołał Kabuto. Tobi się przestraszył, heh. 1 Cytuj
ubol 59 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Ciekawe kogo w nowym chapie przywołał Kabuto. Tobi się przestraszył, heh. Wydaje mi się, że może to być pierwszy Hokage (ale przecież został zapieczętowany wraz z trzecim podczas walki z Orochimaru), albo brat od Madary Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Stawiam na brata madary....albo "prawdziwego" madarę...hehe. Jest to coś, co Tobi nie chce zeby wyszło na jaw. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 No właśnie, ja też stawiam że to prawdziwy Madara. Zresztą chyba w poprzednim chapie Kabuto mówi coś w stylu - przybyłem z pozdrowieniami Tobi, wybacz przedstawiasz się ostatnimi czasy jako Madara, nieprawdaż? Dlatego jestem na 90% pewien, że Tobi to nie Madara, tylko się za niego podaje i jak widac nie chce by ten sekret został ujawniony 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 No właśnie, ja też stawiam że to prawdziwy Madara. Zresztą chyba w poprzednim chapie Kabuto mówi coś w stylu - przybyłem z pozdrowieniami Tobi, wybacz przedstawiasz się ostatnimi czasy jako Madara, nieprawdaż? Dlatego jestem na 90% pewien, że Tobi to nie Madara, tylko się za niego podaje i jak widac nie chce by ten sekret został ujawniony Nic dodać, nic ująć. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Dodać to mogłeś coś od siebie jednak xD Bankowo jest to postać, która ma znaczenie fabularne...nie może to być poprostu ktoś "silny", więc może Ridoku sennin ? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 A ja wam mówię, że to Michael Jackson. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) Czyli Orochimaru ;D Możemy skończyć te spoilery ? jest nas max czterech, wszyscy jestesmy na bierząco z mangą, wiec moze...? ;p Edytowane 8 kwietnia 2010 przez Pikol Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 też mi się wydaje, że spoilery można sobie podarować "jedyną osobą, której boi się madara jest ........ jego stara " przegięte to z tym przywoływaniem. było coś jednak w walce oro z hokage takiego, że Ci przywołani jednak są słabsi zdecydowanie od oryginałów. pomysły są coraz gorsze... ten kisamo/miecz/szpieg np. więc kwestia ostatniego przywołania to może być cokolwiek. taki pomysł jeszcze, że ktoś z akatsuki. kto zginął zanim Tobi pojawił się u nich? z naruto też przeciągane jest. przecież i tak nic z tego nie będzie puki się lis z ośmiornicą nie spotka. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Ja mangi nie czytam a czasem tutaj zagladam wiec spoilery niech zostana. W anime Naruto wlasnie zaczal trening u zab, dosc szybko mu to idzie, mozna sie niedlugo spodziewac jego walki z Nagato? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) Sasori zginął zanim Tobi sie pojawił. Nie było innych userów akatsuki, prócz Orochimaru. Zgadzam sie, zdecydowanie te trupy są słabsze od oryginałów, inaczej trzci Hokage szans najmniejszych by nie miał. ale mogą używac swoich zaawansowanych technik, i bloodline limitów (aczkolwiek nie wiem jak będzie z oczami Nagato i Itachiego) ok, ok...idź sobie xD Aha, tak, możesz sie spodziewac bardzo szybko. Edytowane 8 kwietnia 2010 przez Pikol Cytuj
estel 806 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 (edytowane) Stawiałem na pierwszego, ale braciak/prawdziwy Madara też wydaje się dobrą opcją. Ja mangi nie czytam a czasem tutaj zagladam wiec spoilery niech zostana. W anime Naruto wlasnie zaczal trening u zab, dosc szybko mu to idzie, mozna sie niedlugo spodziewac jego walki z Nagato? A nas jest 5, a ty jeden. Jako że mamy demokrację i rządzi większość - jak nie chcesz czytać spoilerów to po prostu tu nie wchodź Edytowane 9 kwietnia 2010 przez estel Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 dokładnie, bo o anime nikt nie pisze. myślę, że dużo lepszym rozwiązaniem od spoilerów byłby podział na dwa tematy. hmm z tym członkiem akatsuki to mi chodziło o to, że musiał być jakiś powód ukrywania się Madary/Tobiego wcześniej przez tak długi czas. chociaż znając Naruto to może to wcale nie być wyjaśnione. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi