Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Cóż po ujawnieniu tego "sarkofagu" Madara jest zdenerwowany i widać, że z chęcią nie zgadzałby się na układ z Kabuto. Dodatkowo Kabuto powiedział, że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, tak więc jest duże prawdopodobieństwo, że jest to prawdziwy Madara. Ridoku sennin moim zdaniem odpada z tego względu, że "zamienił się w księżyc" , 4 siedzi w Naruto lub tym shinigami. Na widok 1 Tobi pewnie by się tak nie zdenerwował
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l @McDrive: Kabuto nie mowil o zadnej duszy. W jednym z angielskich tlumaczen padlo zdanie: "I haven't told a soul", czyli mniej wiecej: "Nikomu o tym nie mowilem".
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Raczej niemożliwe, by to był pierwszy hokage (drugi też), bo wiadomo jak skończył po przywołaniu przez Orochimaru.
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, Kolejny, który źle zrozumiał to zdanie. "I haven't told a soul" = Nikomu nie powiedziałem. ; ) EDIT: Dobrze być na tej samej fali myslowej Rol xD Edytowane 9 kwietnia 201014 l przez Pikol
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l A nas jest 5, a ty jeden. Jako że mamy demokrację i rządzi większość - jak nie chcesz czytać spoilerów to po prostu tu nie wchodź ok, przepraszam ze sprawilem klopot, juz mnie nie ma.
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, Kolejny, który źle zrozumiał to zdanie. "I haven't told a soul" = Nikomu nie powiedziałem. ; ) EDIT: Dobrze być na tej samej fali myslowej Rol xD Czyli jakby nie patrzeć wychodzi na to, że jest ogromne prawdopodobieństwo, że Tobi to nie Madara
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Nie ma szans na 1. On siedzi w brzuchu Boga śmierci, a o ile wiem, stamtąd nie można się wydostać. Ale ten prawdziwy Madara też mi coś się nie widzi. Chociaż... o Bi To = To Bi
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Daj spokój sobie z anime lepiej, często sie zdarza ze kaleczy, cenzuruje i gmatwi bardzo dobrą mangę. nikt Cię nie wyrzuca, tylko uważaj na jakiś przypadkowy spoiler.
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Obito to, to też nie jest. No chyba, że Kabuto przywołał Rin którą ten loffciał
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Prawdziwego Madarę, tyle xD albo jego brata, kto idzie o zakład ? (odpowiedź za rok)
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Ale oko się zgadza. :potter: Uwierzyłbym tylko gdyby ściągnął maskę lub miał takiego samego MS'a co Kakashi.
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Ale z tego co pamiętam, nie pokazał jeszcze MS, więc to ja mam Asa w rękawie.
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Równie dobrze moze byc, ze prawdziwy Madara ciagle sie czai w "cieniu" Akatsuki, a Tobi to jakiś gmatwiarz ;p nee, naciągane.
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Jak słyszę Madara/Tobi = Obito to mi się płakać chce...to jest chyba jedna z najgłupszych teorii...naprawdę Co do ostatniego chapa...znowu będę gadał swoje o NaruHina Naruto w końcu w jakiś sposób zauważył istnienie Hinaty...może jakiś kolejny krok...ale ten pewnie nastąpi za pierdyliard chapów. Teraz pozostaje mi się tylko emocjonować nauką kontroli Liska
Opublikowano 10 kwietnia 201014 l Ciekawi mnie jaka będzie relacja między lisem, a Naruto: pan - niewolnik, czy współpraca na dobrym poziomie jak Killer B. Hmm...
Opublikowano 11 kwietnia 201014 l Raczej czajenie się po krzakach, delikatne pobieranie mocy od lisa + za każdym razem walka, którą Naruciak będzie wygrywać pamiętając o przyjaźni, miłości i poświęceniu. Typowo japoński bełkot
Opublikowano 15 kwietnia 201014 l Trochę komediowe elementy których ostatnimi czasy brakowało. Czekam teraz na pierwszą rozmowę Bee z Naruto. To może być śmieszne.
Opublikowano 15 kwietnia 201014 l Ja czekam na odcinek Kakashi vs Pain, mam nadzieje ze walka bedzie dluzsza niz ta Jirayi.
Opublikowano 16 kwietnia 201014 l Ja czekam na odcinek Kakashi vs Pain, mam nadzieje ze walka bedzie dluzsza niz ta Jirayi. Niezbyt.
Opublikowano 16 kwietnia 201014 l No juz wiem o tym, wzialem sie za mange. Szkoda ze Sasuke jest jedna z glownych postaci i pewnie nigdy nie zginie, zaden inny bohater w naruto tak mnie nie wkurza. Do tego wrocil ten pajac Kabuto. Walki Naruto z Sasuke jakos sobie nie wyobrazam, ten go bedzie walil oczami a Naruto to nie wiem co bedzie robil.
Opublikowano 16 kwietnia 201014 l Uzumaki będzie korzystał z mocy lisa, co uniemożliwia złapanie w Genjutsu. (Bijuu zakłóca przebieg chakry hosta, vide pojedynek Killer Bee z Sasuke.) Do tego, jako Sage Master i tak jest silniejszy niż Sasuke. (A przynajmniej od poziomu, który prezentował przed walką z Danzo. Teraz, kiedy ma Eternal Sharingan, nie wiadomo jaką potęgą dysponuje.)
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l Bez technik ocznych to ja tej walki nie widze, Naruto w sage mode przenosil kilku tonowe posagi. Bardziej mnie ciekawi jak sie rozprawia z Madara i co wymysla jak juz go pokonaja, ciezko bedzie znalezc ciezszego oponenta. Jeszcze Gaare w akcji bym chcial znowu zobaczyc.
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l Uzumaki będzie korzystał z mocy lisa, co uniemożliwia złapanie w Genjutsu. (Bijuu zakłóca przebieg chakry hosta, vide pojedynek Killer Bee z Sasuke.) Do tego, jako Sage Master i tak jest silniejszy niż Sasuke. (A przynajmniej od poziomu, który prezentował przed walką z Danzo. Teraz, kiedy ma Eternal Sharingan, nie wiadomo jaką potęgą dysponuje.) Tak, tylko tera... ma oczy Itachiego wiec calkiem spory boost pewnie bedzie mial z tego. Osobiscie to bym chcial by Naruto po prostu spuscil wpierdziel niemilosierny Sasuke.