McDrive 3 097 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Cóż po ujawnieniu tego "sarkofagu" Madara jest zdenerwowany i widać, że z chęcią nie zgadzałby się na układ z Kabuto. Dodatkowo Kabuto powiedział, że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, tak więc jest duże prawdopodobieństwo, że jest to prawdziwy Madara. Ridoku sennin moim zdaniem odpada z tego względu, że "zamienił się w księżyc" , 4 siedzi w Naruto lub tym shinigami. Na widok 1 Tobi pewnie by się tak nie zdenerwował Cytuj
RoL 561 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 @McDrive: Kabuto nie mowil o zadnej duszy. W jednym z angielskich tlumaczen padlo zdanie: "I haven't told a soul", czyli mniej wiecej: "Nikomu o tym nie mowilem". 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Raczej niemożliwe, by to był pierwszy hokage (drugi też), bo wiadomo jak skończył po przywołaniu przez Orochimaru. 1 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 (edytowane) że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, Kolejny, który źle zrozumiał to zdanie. "I haven't told a soul" = Nikomu nie powiedziałem. ; ) EDIT: Dobrze być na tej samej fali myslowej Rol xD Edytowane 9 kwietnia 2010 przez Pikol Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 A nas jest 5, a ty jeden. Jako że mamy demokrację i rządzi większość - jak nie chcesz czytać spoilerów to po prostu tu nie wchodź ok, przepraszam ze sprawilem klopot, juz mnie nie ma. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 że nie wyjawił tej duszy wszystkiego, Kolejny, który źle zrozumiał to zdanie. "I haven't told a soul" = Nikomu nie powiedziałem. ; ) EDIT: Dobrze być na tej samej fali myslowej Rol xD Czyli jakby nie patrzeć wychodzi na to, że jest ogromne prawdopodobieństwo, że Tobi to nie Madara Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Nie ma szans na 1. On siedzi w brzuchu Boga śmierci, a o ile wiem, stamtąd nie można się wydostać. Ale ten prawdziwy Madara też mi coś się nie widzi. Chociaż... o Bi To = To Bi Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Daj spokój sobie z anime lepiej, często sie zdarza ze kaleczy, cenzuruje i gmatwi bardzo dobrą mangę. nikt Cię nie wyrzuca, tylko uważaj na jakiś przypadkowy spoiler. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Obito to, to też nie jest. No chyba, że Kabuto przywołał Rin którą ten loffciał Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Ale oko się zgadza. :potter: Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Prawdziwego Madarę, tyle xD albo jego brata, kto idzie o zakład ? (odpowiedź za rok) Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Ale oko się zgadza. :potter: Uwierzyłbym tylko gdyby ściągnął maskę lub miał takiego samego MS'a co Kakashi. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Ale z tego co pamiętam, nie pokazał jeszcze MS, więc to ja mam Asa w rękawie. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Równie dobrze moze byc, ze prawdziwy Madara ciagle sie czai w "cieniu" Akatsuki, a Tobi to jakiś gmatwiarz ;p nee, naciągane. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Jak słyszę Madara/Tobi = Obito to mi się płakać chce...to jest chyba jedna z najgłupszych teorii...naprawdę Co do ostatniego chapa...znowu będę gadał swoje o NaruHina Naruto w końcu w jakiś sposób zauważył istnienie Hinaty...może jakiś kolejny krok...ale ten pewnie nastąpi za pierdyliard chapów. Teraz pozostaje mi się tylko emocjonować nauką kontroli Liska Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Ciekawi mnie jaka będzie relacja między lisem, a Naruto: pan - niewolnik, czy współpraca na dobrym poziomie jak Killer B. Hmm... Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Raczej czajenie się po krzakach, delikatne pobieranie mocy od lisa + za każdym razem walka, którą Naruciak będzie wygrywać pamiętając o przyjaźni, miłości i poświęceniu. Typowo japoński bełkot Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Trochę komediowe elementy których ostatnimi czasy brakowało. Czekam teraz na pierwszą rozmowę Bee z Naruto. To może być śmieszne. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Ja czekam na odcinek Kakashi vs Pain, mam nadzieje ze walka bedzie dluzsza niz ta Jirayi. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Show me the way! - tyle w temacie Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Ja czekam na odcinek Kakashi vs Pain, mam nadzieje ze walka bedzie dluzsza niz ta Jirayi. Niezbyt. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 No juz wiem o tym, wzialem sie za mange. Szkoda ze Sasuke jest jedna z glownych postaci i pewnie nigdy nie zginie, zaden inny bohater w naruto tak mnie nie wkurza. Do tego wrocil ten pajac Kabuto. Walki Naruto z Sasuke jakos sobie nie wyobrazam, ten go bedzie walil oczami a Naruto to nie wiem co bedzie robil. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Uzumaki będzie korzystał z mocy lisa, co uniemożliwia złapanie w Genjutsu. (Bijuu zakłóca przebieg chakry hosta, vide pojedynek Killer Bee z Sasuke.) Do tego, jako Sage Master i tak jest silniejszy niż Sasuke. (A przynajmniej od poziomu, który prezentował przed walką z Danzo. Teraz, kiedy ma Eternal Sharingan, nie wiadomo jaką potęgą dysponuje.) Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Bez technik ocznych to ja tej walki nie widze, Naruto w sage mode przenosil kilku tonowe posagi. Bardziej mnie ciekawi jak sie rozprawia z Madara i co wymysla jak juz go pokonaja, ciezko bedzie znalezc ciezszego oponenta. Jeszcze Gaare w akcji bym chcial znowu zobaczyc. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Uzumaki będzie korzystał z mocy lisa, co uniemożliwia złapanie w Genjutsu. (Bijuu zakłóca przebieg chakry hosta, vide pojedynek Killer Bee z Sasuke.) Do tego, jako Sage Master i tak jest silniejszy niż Sasuke. (A przynajmniej od poziomu, który prezentował przed walką z Danzo. Teraz, kiedy ma Eternal Sharingan, nie wiadomo jaką potęgą dysponuje.) Tak, tylko tera... ma oczy Itachiego wiec calkiem spory boost pewnie bedzie mial z tego. Osobiscie to bym chcial by Naruto po prostu spuscil wpierdziel niemilosierny Sasuke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi